Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 20, 21:43)
mano manikiurininke sako kad geliniai geriau, ir akriliniai jau nelabai madoj, bet kaip yra is tikro nelabai zinau...nors geliniai tvirciau. jei nori nagiukusuzsideti pries vestuves tai dek nors pries menesi, nes reikia padaryi nors viena papildyma. ax.gif taip graziau atrodo.  4u.gif

ir dar kad priprastu ir jaunikiui akiu neisbadytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 19, 17:52)
bet nepamirsk, kad ir geliniai naguciai luzta, as po vienos keliones tik su 4 gryzau  doh.gif

O kokie neluzta tada? Pvz as tai prisiauginsiu tik 1 sav pries savo vestuves, nes kitaip galimybes nebus ir po vestuviu ismausim i kelione, tai kaip cia tuos nagus issaugot? g.gif Tiesiog saugot pirstus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 04 21, 09:22)
O kokie neluzta tada? Pvz as tai prisiauginsiu tik 1 sav pries savo vestuves, nes kitaip galimybes nebus ir po vestuviu ismausim i kelione, tai kaip cia tuos nagus issaugot?  g.gif  Tiesiog saugot pirstus?  g.gif

sveikutės, prieš vestuves aš buvau tik su tipsais. Labai gražiai manikiūrininkė padariusi buvo, atrodė natūraliai. Dariausi vestuvių išvakarėse. Po kelių savaičių nulaužiau per neapdairumą vieną, atrodė nelabai gražiai, todėl visus nusiėmiau. mirksiukas.gif
Kadangi suknelė buvo labai puošni, nenorėjau nieko marginti dar labiau, taigi jie buvo paprastučiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 21 balandžio 2007 - 09:10
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 21, 10:10)
sveikutės, prieš vestuves aš buvau tik su tipsais. Labai gražiai manikiūrininkė padariusi buvo, atrodė natūraliai. Dariausi vestuvių išvakarėse. Po kelių savaičių nulaužiau per neapdairumą vieną, atrodė nelabai gražiai, todėl visus nusiėmiau. mirksiukas.gif
Kadangi suknelė buvo labai puošni, nenorėjau nieko marginti dar labiau, taigi jie buvo paprastučiai mirksiukas.gif .

tai idek ir suknele sukneliu forume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 21, 10:20)
tai idek ir suknele sukneliu forume  mirksiukas.gif

blush2.gif na, kai sakiau, kad labai puošni buvo, turėjau omeny, kad viso daug, toks tortukas buvo. ax.gif įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 21, 10:41)
blush2.gif na, kai sakiau, kad labai puošni buvo, turėjau omeny, kad viso daug, toks tortukas buvo. ax.gif įdėsiu.

tai visteik įdėk, man gražu pustesnės suknutės blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=tarškaliukas,2007 04 21, 11:10]

Tarškaliuk, tavo vestuvinis manikiūras labai labai gražus - toks subtilus ir elegantiškas. Jeigu ne paslaptis, kur tvarkeisi nagučius?
Atsakyti
[quote=meid,2007 04 21, 17:15]
[quote=tarškaliukas,2007 04 21, 11:10]

Tarškaliuk, tavo vestuvinis manikiūras labai labai gražus - toks subtilus ir elegantiškas. Jeigu ne paslaptis, kur tvarkeisi nagučius?
[/quote]
dėkui, esu šiaulietė, tai nagučius tvarkiausi "Auroros" salone. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 21, 07:10)

Man tavo manikiuras graziausias is cia idetu - tokio ir as noreciau, labai tvarkingai ir naturaliai atrodo. O cia geliniai ar akriliniai? Ir ar labai naguciai nukentejo, kaip atrode nuemus priaugintus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 04 22, 12:02)
Man tavo manikiuras graziausias is cia idetu - tokio ir as noreciau, labai tvarkingai ir naturaliai atrodo. O cia geliniai ar akriliniai? Ir ar labai naguciai nukentejo, kaip atrode nuemus priaugintus  ax.gif

ačiū.
Man buvo priklijuoti tik tipsai ir nulakuota. O nusiėmė labai gražiai, nes aš juos šiesiog ties savo tikro nago plokštele nulaužiau. galbūt pasisekė, nes gražiai pagal linija ir nulūžo, kadangi buvo jie nušlifuoti gražiai tai to perėjimo iki savo nago nesimatė (o ir to perėjimo buvo labai nedaug)...ir greit nuaugo. Ant vieno nago buvo likę ilgiau, tai aš paprasčiausiai nudildžiau. mirksiukas.gif
Nagai tikrai nebuvo pakenkti labai, na nesijautė tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau gal reikia surizikuoti ir uzsiklijuoti tuos proginius,kurie mazdaug 10dienu telaiko..O as noreciau taip pat prancuzisko manikiuro,nepatinka tie smailejantys ir perdaug perkrauti..Paprastumas mane zavi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 22, 20:47)
Manau gal reikia surizikuoti ir uzsiklijuoti tuos proginius,kurie mazdaug 10dienu telaiko..O as noreciau taip pat prancuzisko manikiuro,nepatinka tie smailejantys ir perdaug perkrauti..Paprastumas mane zavi  ax.gif

drinks_cheers.gif man tai irgi tie smailejantys schmoll.gif o tai dabar gal pabandyk tuos prisiklijuoti ir matysi kaip jie laiko ir kaip atrodo. tai jei viskas bus gerai ir grazu, tai ir vestuvems vel uzsiklijuosi.
Atsakyti