Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

sveikos. as jau prisiauginau, nusprendziau pasipratinti, nors mano vestuves 05.25 rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika mano irgi 05.25, bet as auginsiuos tik 05.19
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano tai pacios naguciai gan geri, bet gaila vieno taip ir neissaugojau doh.gif teks ta viena prisiauginti....
Atsakyti
QUOTE(knopkele @ 2007 04 19, 15:57)
sveikos. as jau prisiauginau, nusprendziau pasipratinti, nors mano vestuves  05.25  rolleyes.gif

ir labai gerai paderei, kad nusprendei prisiauginti anksciau ir prie ju priprasti thumbup.gif
as atsimenu kai as tik prisiauginau, tai nieko is pradziu nemokejau, nei sagu uzsisegti, nei sms parasyti biggrin.gif
Atsakyti
Niu as tai pasiskambinau vienur,kitur..paskui uzejau pas manikiuriste ir visai jau susibalamutynau doh.gif Jau galvojau,kad tikrai reiks prisiauginti nagiukus,o manikiuriste ir sako,kad yra du budai: Jei nori tik progai tu nagiuku,tai galima tokius tik proginius (laiko 10dienu) priklijuoti-ir pigiau, ir efektas tas pats. blink.gif O jei ilgesniam laikui-tai gelinius (bet reikes tuomet nemazai laiko ir pinigu jiems skirti).Tai dabar visai susimaisiau. Na,po vestuviu mes noresime i kokia kelione vaziuoti,tai jei po kokiu 7-10d atsilups man jie,tai nelabai noreciau vietoj poilsio-savo nagucius gramdyti verysad.gif Na net nezinau kaip geriau pasielgti?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 19, 18:50)
Niu as tai pasiskambinau vienur,kitur..paskui uzejau pas manikiuriste ir visai jau susibalamutynau  doh.gif  Jau galvojau,kad tikrai reiks prisiauginti nagiukus,o manikiuriste ir sako,kad yra du budai: Jei nori tik progai tu nagiuku,tai galima tokius tik proginius (laiko 10dienu) priklijuoti-ir pigiau, ir efektas tas pats. blink.gif  O jei ilgesniam laikui-tai gelinius (bet reikes tuomet nemazai laiko ir pinigu jiems skirti).Tai dabar visai susimaisiau. Na,po vestuviu mes noresime i kokia kelione vaziuoti,tai jei po kokiu 7-10d atsilups man jie,tai nelabai noreciau vietoj poilsio-savo nagucius gramdyti  verysad.gif  Na net nezinau kaip geriau pasielgti?... g.gif

bet nepamirsk, kad ir geliniai naguciai luzta, as po vienos keliones tik su 4 gryzau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2007 04 19, 17:29)
Sveikos 4u.gif
Mano tai pacios naguciai gan geri, bet gaila vieno taip ir neissaugojau doh.gif  teks ta viena prisiauginti....

Vieną priaugina? aš irgi vieno neišsaugojau, tai nutrumpino visus. bet atrodo ne ką prasčiau g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutiniai ir priespaskutinai graziasusi man. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 04 20, 10:31)
Paskutiniai ir priespaskutinai graziasusi man.  thumbup.gif

as tik tik uz prancuziska manikiura (vestuvems)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 04 20, 10:31)
Paskutiniai ir priespaskutinai graziasusi man.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 18, 16:36)
Mergaites, o kokie nagiukai sveikiau: akriliniai ar geliniai??Kuom jie skiriasi? Sorryy,as kai ne karto to nedariusi-noriu daugiau info susirinkti. Ir kaip manote ar geriau pries pat vestuves tuos nagiukus prisisauginti,ar anksciau-kad priprastum prie ju??  tongue.gif

mano manikiurininke sako kad geliniai geriau, ir akriliniai jau nelabai madoj, bet kaip yra is tikro nelabai zinau...nors geliniai tvirciau. jei nori nagiukusuzsideti pries vestuves tai dek nors pries menesi, nes reikia padaryi nors viena papildyma. ax.gif taip graziau atrodo. 4u.gif
Atsakyti