[quote=maybe24,2007 04 13, 13:38]
O man šitie labai paprasti, tiesiog tvarkingas manikiuras
[/quote]
sutinku.as tai noreciau ko nors puosnesnio
[/quote]
pritariu, as ir pati galeciau dar grazesni manikiura pasidaryt
man graziausiai ziurisi tvarkingi naguciai, kuriems padarytas prancuziskas manikiuras nezinau ar cia gerai issireiskiau
Sveikos mergaites..
Gal kas zinote kokia manikiurininke Kaune? Noreciau ir as pasipuosti per savo vestuves akriliniais nagiukais,tik va ne karto to nedariau..bet manau tokia jau proga reiketu pabandyti. Gal kas zinote kokiu kontaktu?? Labai pagelbetumet..
Gal kas zinote kokia manikiurininke Kaune? Noreciau ir as pasipuosti per savo vestuves akriliniais nagiukais,tik va ne karto to nedariau..bet manau tokia jau proga reiketu pabandyti. Gal kas zinote kokiu kontaktu?? Labai pagelbetumet..
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 16, 21:53)
Sveikos mergaites..
as zinau labai gera manikiurininke. galiu tau kontaktus atsiusti i e-pasta.
QUOTE(gala @ 2007 04 16, 22:56)
Dekui tau gala uz kontaktus:))) Pasiskambinsiu Tik va idomu kuriame salone ji dirba? GAl gali brukstelti daugiau info apie ja?
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 17, 09:28)
Dekui tau gala uz kontaktus:))) Pasiskambinsiu Tik va idomu kuriame salone ji dirba? GAl gali brukstelti daugiau info apie ja?
nusiunciau tau i emaila
QUOTE(gala @ 2007 04 17, 18:58)
nusiunciau tau i emaila
Jep..gavau Laaaaaaaaabai dekui tau Pasiskambinsiu:))
QUOTE(gala @ 2007 04 16, 20:56)
gal gali man i az imest kontaktus?
QUOTE(diora @ 2007 04 06, 16:53)
nu man net tu kazkokiu kaip lipduku (nzn, kas ten per daiktas ant nagu, sioje srityje issilavinimo nulis ) nereik, ka as zinau, man gal kaip kaimietei viskas turi buti paprasta
QUOTE(chorisste @ 2007 04 17, 19:02)
nu man net tu kazkokiu kaip lipduku (nzn, kas ten per daiktas ant nagu, sioje srityje issilavinimo nulis ) nereik, ka as zinau, man gal kaip kaimietei viskas turi buti paprasta
cia paprasciausiai uzdeta akute ir ispaisyta gelytes. todel negrazu, kad ju per daug, butu daug graziau jei butu tik ant vieno nagucio
Mergaites, o kokie nagiukai sveikiau: akriliniai ar geliniai??Kuom jie skiriasi? Sorryy,as kai ne karto to nedariusi-noriu daugiau info susirinkti. Ir kaip manote ar geriau pries pat vestuves tuos nagiukus prisisauginti,ar anksciau-kad priprastum prie ju??