Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

[quote=maybe24,2007 04 13, 13:38]
O man šitie labai paprasti, tiesiog tvarkingas manikiuras smile.gif
[/quote]
sutinku.as tai noreciau ko nors puosnesnio
[/quote]

pritariu, as ir pati galeciau dar grazesni manikiura pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
man graziausiai ziurisi smile.gif tvarkingi naguciai, kuriems padarytas prancuziskas manikiuras blush2.gif nezinau ar cia gerai issireiskiau g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites..

Gal kas zinote kokia manikiurininke Kaune? Noreciau ir as pasipuosti per savo vestuves akriliniais nagiukais,tik va ne karto to nedariau..bet manau tokia jau proga reiketu pabandyti. Gal kas zinote kokiu kontaktu?? mirksiukas.gif Labai pagelbetumet.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 16, 21:53)
Sveikos mergaites..

Gal kas zinote kokia manikiurininke Kaune? Noreciau ir as pasipuosti per savo vestuves akriliniais nagiukais,tik va ne karto to nedariau..bet manau tokia jau proga reiketu pabandyti. Gal kas zinote kokiu kontaktu??  mirksiukas.gif  Labai pagelbetumet.. bigsmile.gif

as zinau labai gera manikiurininke. galiu tau kontaktus atsiusti i e-pasta.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 16, 22:56)

Dekui tau gala uz kontaktus:))) Pasiskambinsiu tongue.gif Tik va idomu kuriame salone ji dirba? GAl gali brukstelti daugiau info apie ja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 04 17, 09:28)
Dekui tau gala uz kontaktus:))) Pasiskambinsiu tongue.gif  Tik va idomu kuriame salone ji dirba? GAl gali brukstelti daugiau info apie ja?  biggrin.gif

nusiunciau tau i emaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 17, 18:58)
nusiunciau tau i emaila  smile.gif

Jep..gavau biggrin.gif Laaaaaaaaabai dekui tau mirksiukas.gif Pasiskambinsiu:)) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 16, 20:56)

gal gali man i az imest kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 17, 18:34)
gal gali man i az imest kontaktus?

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 04 06, 16:53)
as tai jau issirinkau:

user posted image

nu man net tu kazkokiu kaip lipduku (nzn, kas ten per daiktas ant nagu, sioje srityje issilavinimo nulis doh.gif ) nereik, ka as zinau, man gal kaip kaimietei viskas turi buti paprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 04 17, 19:02)
nu man net tu kazkokiu kaip lipduku (nzn, kas ten per daiktas ant nagu, sioje srityje issilavinimo nulis  doh.gif ) nereik, ka as zinau, man gal kaip kaimietei viskas turi buti paprasta  lotuliukas.gif

cia paprasciausiai uzdeta akute ir ispaisyta gelytes. todel negrazu, kad ju per daug, butu daug graziau jei butu tik ant vieno nagucio
Atsakyti
Mergaites, o kokie nagiukai sveikiau: akriliniai ar geliniai??Kuom jie skiriasi? Sorryy,as kai ne karto to nedariusi-noriu daugiau info susirinkti. Ir kaip manote ar geriau pries pat vestuves tuos nagiukus prisisauginti,ar anksciau-kad priprastum prie ju?? tongue.gif
Atsakyti