Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 04 04, 16:52)
labai grazus ir manikiuras ir puokste wub.gif
user posted image

superine puokste ir as tokios noriu, tik galvoju vat ar tiks baltos geles prie kremines sukneles? g.gif
Atsakyti
bet rankos toj foto pas mergina.. doh.gif kazkokios per daug plaukuotos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 04 04, 18:46)
bet rankos toj foto pas mergina..  doh.gif  kazkokios per daug plaukuotos..  blush2.gif

zinok as irgi norejau del tu ranku pasisakyti, bet paskui pagalvojau kad jei kas isizeis tai juk uzkapos cia mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gaurai tai istikruju nerealus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 04 04, 19:34)
superine puokste ir as tokios noriu, tik galvoju vat ar tiks baltos geles prie kremines sukneles?  g.gif

Kokia graži puokštė ok.gif good.gif !
As ka nors panašaus noriu sau užsakyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 04 04, 22:10)

Šis manikiūras man net labai patiko. thumbup.gif Tikrai įdomiai atrodo, taip puošniai
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 04 04, 22:10)

Man taip pat labai patiko wub.gif , ypac kai man visoke blizguciai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 04 04, 21:03)
zinok as irgi norejau del tu ranku pasisakyti, bet paskui pagalvojau kad jei kas isizeis tai juk uzkapos cia mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gaurai tai istikruju nerealus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai ten demesio nekreipiau i ta ranku plaukuotuma, tik kaip pasakei pamaciau, bet koks skirtumas vistiek ziurejau tik i puokste ir i manikiura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 04 04, 17:52)
labai grazus ir manikiuras ir puokste wub.gif
user posted image

Na bet rankos visa grozi suzlugdo doh.gif Nezinau, man tai atrodo, kad ranku depiliacija tokia pat butina, kaip ir koju, pazastu, bikini... schmoll.gif
Atsakyti
Nu tikrai, ranku plaukuotumas visa grozi sugadina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kate1 @ 2007 04 05, 17:07)
Nu tikrai, ranku plaukuotumas visa grozi sugadina rolleyes.gif

Aha. Siaip pas mane naturaliai tai irgi tokios rankos biggrin.gif , bet vestuvem tai butinai kazka darysiu, tikrai neisiu tokia apzelus kaip mauglis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mano ranko ir yra apzelusio ,bet tikrai nedepiliuosiu ,o ka veliua daryti ,taip visa laika,juk nesu apzelus kaip bezdzione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 04 04, 21:03)
zinok as irgi norejau del tu ranku pasisakyti, bet paskui pagalvojau kad jei kas isizeis tai juk uzkapos cia mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gaurai tai istikruju nerealus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man sitie naguciai tai thumbup.gif reikes paklausti savo manikiuristes ar tures tokiu rombuku smile.gif
Papildyta:
blush2.gif
Atsakyti