Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

Man paprastas manikiūras labai skoningai atrodo, ypač jei vestuvinė suknelė labai puošni
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 04 02, 11:54)
Man paprastas manikiūras labai skoningai atrodo, ypač jei vestuvinė suknelė labai puošni
user posted image

jo, čia tai tu teisi drinks_cheers.gif
ir dar tiktų mano trumpiems nagams thumbup.gif
klausimas iš kitos serijos,merginos, gal žinot kokią priemonę, kurios pagalba galima būtų greitai užsiaugint nagus? unsure.gif
Papildyta:
AirV, man atrodo tu mane sugundei 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 02, 12:25)
jo, čia tai tu teisi  drinks_cheers.gif
ir dar tiktų mano trumpiems nagams  thumbup.gif
klausimas iš kitos serijos,merginos, gal žinot kokią priemonę, kurios pagalba galima būtų greitai užsiaugint nagus?  unsure.gif
Papildyta:
AirV, man atrodo tu mane sugundei  4u.gif  bigsmile.gif

Manau, kad tu jau per tiek laiko savu nelabai uzsiauginsi schmoll.gif , nebent prisauginti dirbtinius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 04 02, 12:37)
Manau, kad tu jau per tiek laiko savu nelabai uzsiauginsi  schmoll.gif , nebent prisauginti dirbtinius  rolleyes.gif

nu man dar beveik 3 savaitės liko. gal kažkiek dar savi paaugs g.gif
Atsakyti
del nagu atsiauginimo, tai man rekomendavo priemone "nailtek" ar panasiai skamba. II numeris tos priemones. Galima rasti pries Saules gimnazija esancioje parduotuveje, kitoje gatves puseje. Pati vaziuosiu ziureti, nes per menesi sake nagai sustipeja ir paauga savi, turiu vilties del savuju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 02, 11:25)
jo, čia tai tu teisi  drinks_cheers.gif
ir dar tiktų mano trumpiems nagams  thumbup.gif
klausimas iš kitos serijos,merginos, gal žinot kokią priemonę, kurios pagalba galima būtų greitai užsiaugint nagus?  unsure.gif
Papildyta:
AirV, man atrodo tu mane sugundei  4u.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Nžn ar paskatina augimą, bet sustiprina patį nagą Cinkas. Bent jau man tai labai padėjo ir dabar galiu džiaugtis savais ilgais nagais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 04 03, 14:12)
drinks_cheers.gif
Nžn ar paskatina augimą, bet sustiprina patį nagą Cinkas. Bent jau man tai labai padėjo ir dabar galiu džiaugtis savais ilgais nagais  mirksiukas.gif

O kaip ta cinka reikia nadoti ir kokiam pavidale? Buna kur nros pirkti? Ar tu kokius nors vitaminus naudojai?
Yra vienas super paprastas receptras nagams, kai kam padeda:
Stiklineje vandens istirpinti sauksta druskos ir palaikyti kasdien nagus 10 min tokiame tirpale. Sorry jei netycia kartojuosi su patarimu blush2.gif
Mano draugei padejo. Vienas minusas - reikia rasti 10 min ramiai pasedeti ir pamirkyti nagus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auschra @ 2007 04 03, 14:47)
Stiklineje vandens istirpinti sauksta druskos ir palaikyti kasdien nagus 10 min tokiame tirpale. Sorry jei netycia kartojuosi su patarimu blush2.gif
Mano draugei padejo. Vienas minusas - reikia rasti 10 min ramiai pasedeti ir pamirkyti nagus  rolleyes.gif

QUOTE(airv @ 2007 04 03, 14:12)
drinks_cheers.gif
Nžn ar paskatina augimą, bet sustiprina patį nagą Cinkas. Bent jau man tai labai padėjo ir dabar galiu džiaugtis savais ilgais nagais  mirksiukas.gif

ačiū merginos už patarimus 4u.gif
dėsiu visas pastangas, bet tekėsiu su savais nagučiais
Atsakyti
QUOTE(Auschra @ 2007 04 03, 13:47)
O kaip ta cinka reikia nadoti ir kokiam pavidale? Buna kur nros pirkti? Ar tu kokius nors vitaminus naudojai?
Mano draugei padejo. Vienas minusas - reikia rasti 10 min ramiai pasedeti ir pamirkyti nagus  rolleyes.gif

Tabletytėmis tas Cinkas. Vaistinėje galima nusipirkti, kainuoja apie 10 lt 100 tablečių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 04 03, 14:51)
Tabletytėmis tas Cinkas. Vaistinėje galima nusipirkti, kainuoja apie 10 lt 100 tablečių  mirksiukas.gif

o nėr mažesniais kiekiais? blush2.gif nes man iki vestuvių žymiai mažiau nei 100 dienų cool.gif o gal norint pasiekt efekto visos dėžutėsišgert nereikia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 04 03, 14:51)
Tabletytėmis tas Cinkas. Vaistinėje galima nusipirkti, kainuoja apie 10 lt 100 tablečių  mirksiukas.gif

Ooo, tikrai bigsmile.gif Reikės nusipirkti. Nes pavasaris, vitaminų trūkumas... doh.gif

P.S. airv , kokia graži tavo kiaulytė thumbup.gif lotuliukas.gif
(kaip ir manoji biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 04 balandžio 2007 - 12:55
labai grazus ir manikiuras ir puokste wub.gif
user posted image
Atsakyti