Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(starbee @ 2006 09 12, 22:59)
pas mane buvo prancūziškas manikūras, jis man pats gražiausias yra ax.gif atsiprašau už  nekokią kokybę nuotraukų, bet gal matysis kas  blush2.gif

user posted image

user posted image

as visada uz prancuziska user posted image
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 12, 22:59)
pas mane buvo prancūziškas manikūras, jis man pats gražiausias yra ax.gif atsiprašau už  nekokią kokybę nuotraukų, bet gal matysis kas  blush2.gif

user posted image

Tikras vestuvinis manikiuras,be jokiu "pribumbasu" thumbup.gif Nors ir kiti manikiurai savotiskai idomus ir grazus,bet kadangi as minimaliste,vertinu darba,atlikta tvarkingai minimaliai graziai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Uggnele @ 2006 09 13, 21:43)
Tikras vestuvinis manikiuras,be jokiu "pribumbasu" thumbup.gif Nors ir kiti manikiurai savotiskai idomus ir grazus,bet kadangi as minimaliste,vertinu darba,atlikta tvarkingai minimaliai graziai blush2.gif

ačiū merginos 4u.gif tai va aš ir prašiau padaryt be visokių pribumbasų biggrin.gif nors dar sakiau savo manikiūrininkei, kad gal kokią gėlytę nupaišyt, bet ji pasakė, kad per vestuves tu ir taip vilkėsi baltą suknelę ir nuometą, ir gražiausiai atrodo, kai nuotakai yra padarytas paprastas prancūziškas manikiūras, nes su tom gėlytėm atrodo labai perkrautai doh.gif na tai ji man dar apvedė nagus su sidabrinę juostele ir ant kas antro piršto priklijavo po kristaliuką wub.gif man patiko smile.gif
Atsakyti
na cia manieji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 09 15, 07:56)
na cia manieji  ax.gif

labai dailiai padaryta thumbup.gif man gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 09 15, 08:56)
na cia manieji  ax.gif

Vau, tikrai labai labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 12, 20:59)

user posted image

user posted image

Man taip pat labai grazu nail.gif good.gif
Gal merginos galite ka nors patarti Kaune panasaus, nes kaip suprantu starbee dareisi Vilniuje? 4u.gif
As kazkaip galvoju prisiaugintu nagus vestuvems, nors niekada dirbtiniu nesu turejusi mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
pasidariau manikiūrą ir nusprendžiau parodyti smile.gif gal tiks kokiai nuotakai, kurios puokštė ar suknutė su raudonais akcentais mirksiukas.gif galiukai su skaldytomis kriauklytėmis ir džiovintomis gėlytėmis rolleyes.gif

bendras vaizdas:
user posted image

iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 16 rugsėjo 2006 - 13:00
QUOTE(Hun @ 2006 09 16, 12:50)
Man taip pat labai grazu  nail.gif  good.gif
Gal merginos galite ka nors patarti Kaune panasaus, nes kaip suprantu starbee dareisi Vilniuje?  4u.gif
As kazkaip galvoju prisiaugintu nagus vestuvems, nors niekada dirbtiniu nesu turejusi  mastau.gif  mastau.gif

taip, Vilniuje, tačiau aš neprisiauginėjau nagų, o man tiesiog priklijavo dirbtinius, dabar stengiuosi auginti nagus pati, nes nemėgstu tai, kas yra dirbtina schmoll.gif nors, prisipažinsiu, atrodo priauginti gražiai ax.gif
Atsakyti
o mano tai buvo tokie
(sorry uz nuotrauka,tik tokia radau kur nagai matosi)
cia nuotraukytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita-Dani: 17 rugsėjo 2006 - 16:12
QUOTE(Sigita-Dani @ 2006 09 17, 17:06)
o mano tai buvo tokie
(sorry uz nuotrauka,tik tokia radau kur nagai matosi)
cia nuotraukytes

nu nieko visai nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 03, 18:34)
na manieji dar ant rankuciu, bet idesiu kaip jie atrode vestuviu diena smile.gif

dailė tikrai labai graži bet nagų forma schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti