Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(bride @ 2007 03 26, 20:34)
Šis koks gražus, švelnus toks  thumbup.gif  ir tokia nagų forma man labai  wub.gif

aš gal šitą irgi nešiu rodyt g.gif tik be blizgučių aišku, nes mano puokštė nužiūrėta bus su rožinėm rožėm, tai turėtų derėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 26, 22:36)
aš gal šitą irgi nešiu rodyt  g.gif tik be blizgučių aišku, nes mano puokštė nužiūrėta bus su rožinėm rožėm, tai turėtų derėt  mirksiukas.gif

Aha, blizgučių čia tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
As irgi apie si jau seniai mastau, kukliai grazus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
o cia toks idomus, galima inicialus ar koki zodi priklijuoti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 03 20, 01:00)
Sveikos!

Mano vestuves artėja ir aš jau pradejau galvoti apie manikiūrą, tiksliau apie priauginamus nagučius.
Mano pačios nagai nelygus, ar priauginus nebeliks to nelygumo?  blush-anim-cl.gif Kvailokas klausimas, bet tikrai nieko apie tuos priauginimus nežinau .
O ką parekomenduotumėt Vilniuje?

Padėkit prašau.

galeciau rekomenduoti manikiuriste vilniuje, taikrai super daro smile.gif daro akrilinius,gelinius ir porcelianius. as pati akrilinius turiu,ir kelias meistres pakeiciau, kol suradau kas tikrai kokybiskai daro.jei reiks kontaktu, brukstelk i az
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 26, 20:36)
aš gal šitą irgi nešiu rodyt  g.gif tik be blizgučių aišku, nes mano puokštė nužiūrėta bus su rožinėm rožėm, tai turėtų derėt  mirksiukas.gif

tik cia yra purskiama daile mirksiukas.gif jei manikiurininke su ja dirba tada super gausis
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 03 27, 00:17)

Sitas labai grazus wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kazkas neiprasto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 27, 18:26)

drinks_cheers.gif ohmy.gif tikrai ax.gif Bet visai grazu wub.gif
Atsakyti
man jisai patinka,toks zaismingas.tos visos gelytes ir akutes ant blizgancio lako jau kazkaip nusibode.sitie naguciai tokie valiukiski biggrin.gif
Atsakyti
lucja,2007 03 26, 17:21
MAN asmeniskai tai ne vienas negrazus, na perkrauti jie kazkokie, per daug kazko arba netaip kazkas, na sitas paskutinis - galbut - toks pusetinai visai g.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 03 27, 18:07)

didis.gif sitas visai nieko
Papildyta:
QUOTE(dauraa @ 2007 03 27, 18:26)

na jei tai ne vestuviniai nail.gif tada puse velnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hefaiste: 27 kovo 2007 - 17:56