Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 2

QUOTE(maziulele @ 2006 08 30, 09:10)
Lijo, Forgete, nepykit kad ir jusu nagucius idejau, lai grozisi visos 4u.gif

nėra čia ko pykt tongue.gif gal kam tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 09 02, 22:36)
Na merginos, dedam savo graziuosius nagucius  wub.gif

na manieji dar ant rankuciu, bet idesiu kaip jie atrode vestuviu diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 03 rugsėjo 2006 - 17:40
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 03, 18:34)
na manieji dar ant rankuciu, bet idesiu kaip jie atrode vestuviu diena smile.gif

labai grazus naguciai, ir daile tokia idomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 09 03, 20:31)
labai grazus naguciai, ir daile tokia idomi 4u.gif

aciu wub.gif tik teko atsedet tris valandeles kol nagucius paruose/papilde ir dar kol su tuo paciu akrilu ispaise ax.gif
Atsakyti
Man tai pusseserė išvakarėse padarė manikiūrą. Dėjo tipsus ir paišė prancūzišką manikiūrą, o ant bevardžių ir nykščių užklijavo akutes lašelio formos - tai rankytės labai gražiai atrodė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 09 04, 08:19)
Man tai pusseserė išvakarėse padarė manikiūrą. Dėjo tipsus ir paišė prancūzišką manikiūrą, o ant bevardžių ir nykščių užklijavo akutes lašelio formos - tai rankytės labai gražiai atrodė  bigsmile.gif

na manau vestuviniai manikiurai visu patys graziausi, nes ne kiekviena diena tiek laiko skiri savo groziui ax.gif
Atsakyti
Man tai pusseserė išvakarėse padarė manikiūrą. Dėjo tipsus ir paišė prancūzišką manikiūrą, o ant bevardžių ir nykščių užklijavo akutes lašelio formos - tai rankytės labai gražiai atrodė  bigsmile.gif

na manau vestuviniai manikiurai visu patys graziausi, nes ne kiekviena diena tiek laiko skiri savo groziui ax.gif
Atsakyti

Papildyta:

Atsakyti
keletas pavyzdeliu is interneto:

Nail art

Nagu daile

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 08 rugsėjo 2006 - 13:19
Na nerodo mano zinutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 12 rugsėjo 2006 - 19:15
QUOTE(hamid @ 2006 09 12, 20:13)
Na nerodo mano zinutes doh.gif

labai grazu ir kuklu thumbup.gif
Atsakyti
pas mane buvo prancūziškas manikūras, jis man pats gražiausias yra ax.gif atsiprašau už nekokią kokybę nuotraukų, bet gal matysis kas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 12 rugsėjo 2006 - 22:00