Įkraunama...
Įkraunama...

"Obuolienė"

Sveikos
Žiauriai prideginau puoda su obuoliene,storu sluoksniu,gal kas žino kaip išgelbėti dar puodą?
Bučiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 22, 19:54)
Sveikos
Žiauriai prideginau puoda su obuoliene,storu sluoksniu,gal kas žino kaip išgelbėti dar puodą?
Bučiau dėkinga.

mirkyti,šveisti,mirkyti šveisti-su soda patrinti galima. g.gif
bandysiu obuolienę orkaitėje gaminti,ačiū už receptukus
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 08 23, 10:58)
mirkyti,šveisti,mirkyti šveisti-su soda patrinti galima. g.gif
bandysiu obuolienę orkaitėje gaminti,ačiū už receptukus

Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 23, 19:13)
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis  verysad.gif

As siulyciau stambia druska sveitimui.
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 23, 19:13)
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis  verysad.gif


Man padėjo orkaičių valiklis, užpyliau ir palikau per naktį. Kitą dieną pripyliau vandens ir pakaitinau, gan lengvai "atšoko" ax.gif
Atsakyti
Man idomu kaip gautusi jei i obuoliene ideciau nektarinu?
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 28, 21:39)
Man idomu kaip gautusi jei i obuoliene ideciau nektarinu?


Jigsaw,

aš,obuolius viriau su persikais,praeitą metą viriau nektarinus su slyvomis.

Tokiame derinuke{obuolių+nktarinų} priklauso virimo būdas,ir ko iš jo tu nori išgauti ar obuolienę ar džemą.
Aš,manau,kad galima,bet nektarinus gerai apdorok.



Atsakyti
Kaip man nektarinus apdoroti?Paprasta obuoliene but gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jigsaw: 28 rugpjūčio 2011 - 21:15
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 28, 22:14)
Kaip man nektarinus apdoroti?Paprasta obuoliene but gerai.


Jigsaw,

atsakau:

a] jeigu į puodą sudėsi supjaustytus obuolius ir supjaustytus nektarinus ir užpilsi cukrumi,ir,iš kart virsi gausi skystą obuolienę.

b] nektarinus visad plikinu{čia patarimas geros moterytės}

c]jeigu vaisius užpilsi cukrumi paliksi per naktį,atsiras skysčio,nupylus skystį į virimo puodą pavirinus,kad tūris sumažėtų,supilus vaisius,tu gausi tirštą masę.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 08 28, 22:27)
Jigsaw,

    atsakau:

    a] jeigu į puodą sudėsi supjaustytus obuolius ir supjaustytus nektarinus ir užpilsi cukrumi,ir,iš kart virsi gausi skystą obuolienę.

    b] nektarinus visad plikinu{čia patarimas geros moterytės}

    c]jeigu vaisius užpilsi cukrumi paliksi per naktį,atsiras skysčio,nupylus skystį į virimo puodą pavirinus,kad tūris sumažėtų,supilus vaisius,tu gausi tirštą masę.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 23, 19:13)
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis  verysad.gif


Stonujur1,

tikiuosiu,jau susitvarkiai su prisvilusiu puodu.

Bet.... aš,visai nesenai apturėjau šią bėdą,ir man patarė patarėja,užpilame nemažu sluoksniu paprastos stambios druskos ir pašlakstome paprastu actu.

Paliekame pastovėti uždengta,ir aš,nepatikėjau,kad toks misinys sunaikina svelėsius.


Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 08 30, 11:11)
    Paliekame pastovėti uždengta,ir aš,nepatikėjau,kad toks misinys sunaikina svelėsius.

O bandėt?
Atsakyti