Sveikos
Žiauriai prideginau puoda su obuoliene,storu sluoksniu,gal kas žino kaip išgelbėti dar puodą?
Bučiau dėkinga.
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 22, 19:54)
Sveikos
Žiauriai prideginau puoda su obuoliene,storu sluoksniu,gal kas žino kaip išgelbėti dar puodą?
Bučiau dėkinga.
Žiauriai prideginau puoda su obuoliene,storu sluoksniu,gal kas žino kaip išgelbėti dar puodą?
Bučiau dėkinga.
mirkyti,šveisti,mirkyti šveisti-su soda patrinti galima.
bandysiu obuolienę orkaitėje gaminti,ačiū už receptukus
QUOTE(nuotakyte @ 2011 08 23, 10:58)
mirkyti,šveisti,mirkyti šveisti-su soda patrinti galima.
bandysiu obuolienę orkaitėje gaminti,ačiū už receptukus
bandysiu obuolienę orkaitėje gaminti,ačiū už receptukus
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 23, 19:13)
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis
As siulyciau stambia druska sveitimui.
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 23, 19:13)
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis
Man padėjo orkaičių valiklis, užpyliau ir palikau per naktį. Kitą dieną pripyliau vandens ir pakaitinau, gan lengvai "atšoko"
Man idomu kaip gautusi jei i obuoliene ideciau nektarinu?
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 28, 21:39)
Man idomu kaip gautusi jei i obuoliene ideciau nektarinu?
Jigsaw,
aš,obuolius viriau su persikais,praeitą metą viriau nektarinus su slyvomis.
Tokiame derinuke{obuolių+nktarinų} priklauso virimo būdas,ir ko iš jo tu nori išgauti ar obuolienę ar džemą.
Aš,manau,kad galima,bet nektarinus gerai apdorok.
Kaip man nektarinus apdoroti?Paprasta obuoliene but gerai.
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 28, 22:14)
Kaip man nektarinus apdoroti?Paprasta obuoliene but gerai.
Jigsaw,
atsakau:
a] jeigu į puodą sudėsi supjaustytus obuolius ir supjaustytus nektarinus ir užpilsi cukrumi,ir,iš kart virsi gausi skystą obuolienę.
b] nektarinus visad plikinu{čia patarimas geros moterytės}
c]jeigu vaisius užpilsi cukrumi paliksi per naktį,atsiras skysčio,nupylus skystį į virimo puodą pavirinus,kad tūris sumažėtų,supilus vaisius,tu gausi tirštą masę.
QUOTE(regna @ 2011 08 28, 22:27)
Jigsaw,
atsakau:
a] jeigu į puodą sudėsi supjaustytus obuolius ir supjaustytus nektarinus ir užpilsi cukrumi,ir,iš kart virsi gausi skystą obuolienę.
b] nektarinus visad plikinu{čia patarimas geros moterytės}
c]jeigu vaisius užpilsi cukrumi paliksi per naktį,atsiras skysčio,nupylus skystį į virimo puodą pavirinus,kad tūris sumažėtų,supilus vaisius,tu gausi tirštą masę.
atsakau:
a] jeigu į puodą sudėsi supjaustytus obuolius ir supjaustytus nektarinus ir užpilsi cukrumi,ir,iš kart virsi gausi skystą obuolienę.
b] nektarinus visad plikinu{čia patarimas geros moterytės}
c]jeigu vaisius užpilsi cukrumi paliksi per naktį,atsiras skysčio,nupylus skystį į virimo puodą pavirinus,kad tūris sumažėtų,supilus vaisius,tu gausi tirštą masę.
Aciu uz atsakyma
QUOTE(stonjur1 @ 2011 08 23, 19:13)
Aciu,taip ir darau,bet galo nematyti dar vis
Stonujur1,
tikiuosiu,jau susitvarkiai su prisvilusiu puodu.
Bet.... aš,visai nesenai apturėjau šią bėdą,ir man patarė patarėja,užpilame nemažu sluoksniu paprastos stambios druskos ir pašlakstome paprastu actu.
Paliekame pastovėti uždengta,ir aš,nepatikėjau,kad toks misinys sunaikina svelėsius.
QUOTE(regna @ 2011 08 30, 11:11)
Paliekame pastovėti uždengta,ir aš,nepatikėjau,kad toks misinys sunaikina svelėsius.
O bandėt?