Įkraunama...
Įkraunama...

"Obuolienė"

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 29, 19:17)
tai galiu daryti tik tokią prielaidą, kad turi būti itin švariai išplauti ir paruošti visam procesui stiklainiai smile.gif

ir vesus rusys turi but!!!!
Atsakyti
Su imbieru ir zalia citrina ,o kita su apelsinais...abi fantastiskos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 01 spalio 2014 - 19:29
o kokios proporcijos?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 10 01, 21:43)
o kokios proporcijos?

http://geravirtuve.b...obuolienes.html info va cia 4u.gif
Is kylo obuoliu (paruostu) gaunas 1litras obuolienes imbierines,Apelsinines is 2kg 6 puslitriukai..visas reiklas apelsinineje manau yra zievikes apelsino...O i imbierine tarkavau imbiera,bet tada obuolieneje jaucias tokie kaip siuliukai imbiero...Bet skonis....Mano obuoliukai buvo raudoni..tai ruzava obuoliene thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 01 spalio 2014 - 20:18
Aš šiemet išbandžiau naują obuolienės receptą. Gailiuosi, kad per mažai padariau, nes ją jau baigiam suvalgyt. O pernykščių (paprastų: obuoliai+cukrus) dar nemažai likę. Taigi mano nauja obuolienė:

1kg. obuolių (smukiai pjaustytų),
1stiklinė aviečių,
100g. vandens arba aviečių sulčių
600g. cukraus,
50ml. citrinų sulčių.
Viską į puodą. Nuo užvirimo pavirti 5 min., tada išjungti. Palikti pastovėti pusvalandį. Tada vėl pavirti 5min. Palikti pusvalandžiui. Vėl pavirti 5min, ir į stilainius.
Pirmą kartą dariau tiksliai pagal receptą. Antrą kartą neturėjau citrinos, tai uogienės skonis nenukentėjo, bet spalva buvo ne tokia graži, kaip pirmosios - blankoka.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okei: 26 gruodžio 2014 - 15:02
pasidalinkit kaip suvartojat obuoliene? Mes arba su suriu valgom arba vaflius sutepu. Kitu suvartojimo budu nesugalvojom dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 12 26, 16:15)
pasidalinkit kaip suvartojat obuoliene? Mes arba su suriu valgom arba vaflius sutepu. Kitu suvartojimo budu nesugalvojom dar  unsure.gif

Mano vyras su obuoliene valgo bulvinius (tarkuotus) blynus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 12 26, 16:15)
pasidalinkit kaip suvartojat obuoliene? Mes arba su suriu valgom arba vaflius sutepu. Kitu suvartojimo budu nesugalvojom dar  unsure.gif

aš jau kelintą kartą kepiau šį pyragą, kur vietoje obuolių dedu obuolienę - išeina super thumbup.gif pyragas
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 12 26, 15:15)

Man tobulai dera su kepta vištiena wub.gif
Atsakyti
su varške. arba ant grūdėtos, arba ant paprastos užpilti jogurto ir dar obuolienės uždėt
Atsakyti
Nepamenu kurioje temoje radau - obuoliai+avietės. Padariau kelias partijas, galiu pasakyt super. Skonis geras,konsistencija puiki, užskaitom.
Atsakyti