Įkraunama...
Įkraunama...

Darykite kavą atvirkščiai;)

Hm... na ir idomiai cia smile.gif))) 4u.gif reiks pabandyt biggrin.gif niekada dar nebandziau bet sugunde kazkaip perskaicius biggrin.gif smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif įdomiai skamba g.gif
baiginėju gerti pirmą šios dienos puodelį, paprastai aplink pietus būna antras, bandysiu nepamiršti ir antrąjį pagal naują metodiką pasiruošti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 rugpjūčio 2007 - 08:54
na va, siurbčioju popietinę "atvirkštinę" kavą rolleyes.gif
na tikrai kitokia, kažkoks kitas aromatas prasimušė. nežinau ar čia sakyti kad kažkas tookio, nesu tokia kafomanė, kad galėčiau aikčioti, na tiesiog irgi skanu ir gerai geriasi ir kaip toj reklamoj maloniai nuteikia gomurį bigsmile.gif
Atsakyti
na ka zinokit super kavyte gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 08 08, 19:49)
Hm... na ir idomiai cia smile.gif)))  4u.gif  reiks pabandyt biggrin.gif niekada dar nebandziau bet sugunde kazkaip perskaicius biggrin.gif smile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi ryt bandysiu
Atsakyti
šiandien padarysiu tokią savo brangiausiajam bigsmile.gif
Atsakyti
jau plikosi...... smile.gif ale ir sugundėt doh.gif tik aš geriu VISIŠKAI be cukraus, parašysiu koks ten brudas išėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 08 22, 14:30)
jau plikosi...... smile.gif ale ir sugundėt  doh.gif tik aš geriu VISIŠKAI be cukraus, parašysiu koks ten brudas išėjo  lotuliukas.gif

aš irgi VISIŠKAI be cukraus geriu ir visai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko tooooookio įpatingo rolleyes.gif skonis gal kžkiek kitoks,bet kad laabai skani g.gif
Atsakyti
mes irgi pabandėm. skonis tai kitoks smile.gif
Atsakyti
Labai jau sudomino mane šis receptas ir tik ką pasidariau šiuo būdu kavutės. Nagi tikrai skonis šiek tiek skiriasi. Man patiko thumbup.gif . Reikės savo MB pavaišinti .Įdomu g.gif ar pastebės skirtumą.
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2007 09 06, 12:07)
Labai jau sudomino mane šis receptas ir tik ką pasidariau šiuo būdu kavutės. Nagi tikrai skonis šiek tiek skiriasi. Man patiko  thumbup.gif . Reikės savo MB pavaišinti .Įdomu  g.gif  ar pastebės skirtumą.

Gaila, kad man nepasiteisino g.gif Dalis kavos nenusedo verysad.gif
Atsakyti