isbandziau ir as si receptuka nu,tikrai gal net skaniau taip.mano manymu,cia viska duoda vandens temperatura kava nera plikoma verdanciu vandeniu,uztat ir skonis toks geras,a?
mmm kaip susigundziau tokios kavytes isgerti visos cia taip isgyrete ryt ryte pasidarysiu ir vyrui padarysiu,bet nieko nesakysiu,kad kitaip daryta kavyte,paziuresiu ar ka pastebes,kad skonis kitoks Papildyta: recptuko autoriai
Išmok vertinti tai, ką turi kol laikas tavęs neprivertė vertinti to, ką turėjai . .
Įpili į puoduką karšto vandens, tada išmaišai cukrų (gali ir be jo). Tuomet ant vandens dedi 2 šaukštelius kavos (nežinau kaip gaunas su 1 š.). Ir nieko nebedarai. Tiesiog palieki kelioms min. Jokių uždengimų. Pati kava pradeda sėsti į apačią. Ir po tų kelių min nenukelk puodelio nuo stalo, paimk už aselės ir švelniai pradėk shake'inti puoduką pagal stalo paviršių. turėtų gautis
Sveikos, gal zinot koki receptuka kaip kavos rusis maisyti? Na pvz ten kur parduoda kavos pupeles ir vietoj sumala, gal zinot koki skanu derinuka is skirtingu kavos pupeliu?
As ir isbandzius sia kavos receptuka seniau, man ir super atrodo kavute, skonis visai kitoks, bet pastoviai taip negeriu,nes siaip kava be cukraus geriu... O jus darot karaliska kava? Cia tai isvis saldziau nei saldu... kazkada su vyru sugalvojom pasidaryti... Issukom kiausinio tryni su cukrumi,iki baltos mases ir uzsipyleme ant pataisytos kavos, tai man ziauriai per saldu... Siaip Daznai mes i kava isidedame po sauksta vaniliniu ledu...