Įkraunama...
Įkraunama...

Darykite kavą atvirkščiai;)

QUOTE(*Selma* @ 2010 07 12, 21:09)
Pirmame puslapyje receptas ax.gif

dekui,nes permeciau kelis psl atgal,o ten visokiu patobulinimu parasyta ir su spiritu,ir be spirito lotuliukas.gif .reiks butinai pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 13, 09:11)
dekui,nes permeciau kelis psl atgal,o ten visokiu patobulinimu parasyta ir su spiritu,ir be spirito  lotuliukas.gif .reiks butinai pabandyti  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
isbandziau ir as si receptuka mirksiukas.gif nu,tikrai gal net skaniau taip.mano manymu,cia viska duoda vandens temperatura g.gif kava nera plikoma verdanciu vandeniu,uztat ir skonis toks geras,a?
Atsakyti
vyras labai pamego taip daryti,niu galiu pasakyti kad tikrai neblogai.tik vyras neskaites recepturos isrado si buda lotuliukas.gif visai nebloga kavyte gaunas thumbup.gif
Atsakyti
mmm kaip susigundziau tokios kavytes isgerti wub.gif visos cia taip isgyrete 4u.gif ryt ryte pasidarysiu ir vyrui padarysiu,bet nieko nesakysiu,kad kitaip daryta kavyte,paziuresiu ar ka pastebes,kad skonis kitoks g.gif biggrin.gif
Papildyta:
recptuko autoriai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 11, 19:16)
Įpili į puoduką karšto vandens, tada išmaišai cukrų (gali ir be jo). Tuomet ant vandens dedi 2 šaukštelius kavos (nežinau kaip gaunas su 1 š.). Ir nieko nebedarai. Tiesiog palieki kelioms min. Jokių uždengimų. Pati kava pradeda sėsti į apačią. Ir po tų kelių min nenukelk puodelio nuo stalo, paimk už aselės ir švelniai pradėk shake'inti puoduką pagal stalo paviršių. turėtų gautis  mirksiukas.gif

man tai super dabar visada taip darbe darau,nes namie verdu su kavavire
Atsakyti
einu bandyti, dar neteko tokios gert mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot koki receptuka kaip kavos rusis maisyti? Na pvz ten kur parduoda kavos pupeles ir vietoj sumala, gal zinot koki skanu derinuka is skirtingu kavos pupeliu? smile.gif
Atsakyti
tikrai skanesne kava smile.gif
Atsakyti
Ryt is ryto pabandysiu 4u.gif Net keista, kad kava tokiu budu gali uzsiplikinti...
Atsakyti
As ir isbandzius sia kavos receptuka seniau, man ir super atrodo kavute, skonis visai kitoks, bet pastoviai taip negeriu,nes siaip kava be cukraus geriu... O jus darot karaliska kava? Cia tai isvis saldziau nei saldu... kazkada su vyru sugalvojom pasidaryti... Issukom kiausinio tryni su cukrumi,iki baltos mases ir uzsipyleme ant pataisytos kavos, tai man ziauriai per saldu... Siaip Daznai mes i kava isidedame po sauksta vaniliniu ledu...
Atsakyti
as kavos negeriu, bet vyrui reiks pabandyti atvirkstine padaryti. beje, jis megsta i kava citrinos riekute isimesti
Atsakyti