aš jau dabar einu bandyt
ir????
Kavos as negeriu
aš tada kai pabandžiau tai dabar visada taip kavą darausi, man labai patiko šis būdas
QUOTE(Maikutee @ 2008 07 29, 13:46)
šiandien šiuo budu gaminau balta kava pirmiausiai i puodelį ipyliau pieno ir pakaitinau mikrobangei, tada i ta piena ipyliau verdancio vandens ir toliau dariau kaip ir buvo rasyta gavosi skani balta kava su plutele
paskaiciau ir susigundziau einu pasidaryt!!
Aš dabar visada darau atvirkščiai
man pavyko, pasidariau su peinu kavutes Reikes tikrai dazniau taip daryt o kokia jus kava naudojate sitam paruosimo budui?
Sveikos!
tikrai skaniai gavosi, dabar darysiu taip kava visa laika
As dariau su jacobs
tikrai skaniai gavosi, dabar darysiu taip kava visa laika
As dariau su jacobs
Zinau labai idomu viena receptuka -
Siciliška kava, kai i stipria turkiskai paruosta kava ipilama citrinos sulciu. iseina kazkur viena citrina 2 kavos puodeliams. Paprastai gerimas geriamas is stikliniu.
Skanaus
Su jacobs iri tinka
Siciliška kava, kai i stipria turkiskai paruosta kava ipilama citrinos sulciu. iseina kazkur viena citrina 2 kavos puodeliams. Paprastai gerimas geriamas is stikliniu.
Skanaus
Su jacobs iri tinka
QUOTE(power_for_ever @ 2008 12 23, 18:37)
Zinau labai idomu viena receptuka -
Skanaus
Su jacobs iri tinka
Skanaus
Su jacobs iri tinka
Aciū už receptą, reikės išbandyti