Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(lynkute @ 2006 10 08, 20:38)
sveikute
mirksiukas.gif matai ten driptane tuose vaistukuose pirma reikia maza doze gert poto didint kad nepriprastu organizmas gal todel reikia su gydytoja pasitart g.gif o care lady tai zinok as gėriau tai dažnai varo i wc tik jis profilaktiskai gal ir gerai nuo uzdegimo pusles g.gif

niu matai kaip nezinanti pradedu gydytis ax.gif nu tai as 3 kartus retai kada per diena gerdavau jas tik jau ant galo kai visai nebepadedavo tada jau ir po tris gerdavau..aciu kad ispejai del care lady taik kazi ka dabar daryt ar galiu gert ir care lady ir driptane? verysad.gif
Atsakyti
[quote=Karmen,2006 10 06, 20:30]
Turbūt pagerėjo labai savijauta nuo šitų vaistukų jeigu jau svarstai gerti toliau ar ne? bigsmile.gif
nu jo aš irgi negaliu daug skysčių gert, nes tada geriau iš namų neišeit doh.gif
O kiek jūs maždaug skysčių išgeriat per dieną?
Ar geriat kavos? Aš tai pasidariau silpnavalė, geriu kavą ir po to sėdžiu kaip durnė tulike pusę dienos doh.gif

nu as menesiuka geriau tai labai patenkinta buvau, jau dziaugiaus viena krta net 6h nejau i wc! pasiekimas begalinis, bet jau gera savaite, kaip vel lakstau...
o del skysciu, tai as nemazai isgeriu, nu mano organizmas nuolat reikalauja, o ypac kai Driptane geriau ziauriai troskino doh.gif
tai ryte puodeli dazniausiai isgeriu kavos, stengiuos mazesni (jos niekaip negaliu atsisakyt, visvien tik karta gyvenam tai nzn, jeigu visus gyvenimo malonumus sau uzdrausi a cia taip jau geriau pasijusi blush2.gif ), nu dar per diena pora puodeliu arbatos nu ir dar koki pora stikliniu sulciu maximum, na ir su maistu kiek jau gaunu dar plius! o kiek tu?seip visad stengiuos mazesni puoduka gert arba puse puoduko! pries kolius stengiuos diena isvis pora puodeliu arbatos tegert, bet jau kita diena tai 2l isgeriu skysciu min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 06, 21:33)
o kas tau karmen negerai?
karmen nenusimink ir man negerai siom dienom atsisakau kur iseiti is namu kai abu galai nelaiko, seimos susitikimas ryt ir bijau nes kur daug zmoniu tai aplamai geda kai lakstau  i wc . doh.gif

aš gi su savo pūsle vargstu vargelį blush2.gif
aš irgi labai stresuoju kur daug žmonių doh.gif iš to strioko pradedu dar dažniau lakstyt doh.gif

QUOTE(lynkute @ 2006 10 08, 19:12)
sveikutes
4u.gif  wub.gif
dabar pakolkas nedirbu sedziu namuose nes susirgau gripu tai nors zinau kad toletas vietoj. blush2.gif

man irgi dėl to pačio reikalo labai patinka neit į darbą ir sirgt namie ax.gif aš prieš savaitę taip pragulinėjau namie savaitėlę blush2.gif taip gera buvo wub.gif

QUOTE(kristuksss @ 2006 10 08, 22:50)
tai ryte puodeli dazniausiai isgeriu kavos, stengiuos mazesni (jos niekaip negaliu atsisakyt, visvien tik karta gyvenam tai nzn, jeigu visus gyvenimo malonumus sau uzdrausi a cia taip jau geriau pasijusi  blush2.gif ), nu dar per diena pora puodeliu arbatos nu ir dar koki pora stikliniu sulciu maximum, na ir su maistu kiek jau gaunu dar plius! o kiek tu?seip visad stengiuos mazesni puoduka gert arba puse puoduko! pries kolius stengiuos diena isvis pora puodeliu arbatos tegert, bet jau kita diena tai 2l isgeriu skysciu min  4u.gif

va va aš irgi negaliu atsisakyt nors tu ką doh.gif žinau kad negerai bet vis tiek išgeriu rolleyes.gif
aš tai ryte išgeriu puodelį apie 250 ml arbatos, po pietų dažniausiai geriu kavos, nes pavalgius mane labai miega ima user posted image kitaip tampu nedarbinga, knapsiu prie kompo, žodžiu jokios naudos iš manęs lotuliukas.gif nu ir po pietų apie 3 val išgeriu dar puodelį arbatos. Paskui kai grįžtu namo tai jau geriu neskaičiuoju kiek irnesakyk.gif išgeriu dar kokius 2 puodelius arbatos kaip minimum - stengiuosi atsigert už visą dieną hihihi.gif Nu ir neskaičiuoju kiek su maistu gaunu.
Aš pastebėjau kad mane labiau varo į WC iš ryto iki pietų kažkur. Galiu ryte visai nieko negert bet myžti vis tiek lakstau ohmy.gif gal dėl to kad būna vakare labai daug prigeriu skysčių, nes naktį aš visai nesikeliu, išmiegu visą naktį ramiausiai kad ir kiek vakare begerčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 10 08, 23:23)
aš gi su savo pūsle vargstu vargelį blush2.gif
aš irgi labai stresuoju kur daug žmonių doh.gif iš to strioko pradedu dar dažniau lakstyt  doh.gif
man irgi dėl to pačio reikalo labai patinka neit į darbą ir sirgt namie  ax.gif aš prieš savaitę taip pragulinėjau namie savaitėlę  blush2.gif taip gera buvo  wub.gif
va va aš irgi negaliu atsisakyt nors tu ką  doh.gif žinau kad negerai bet vis tiek išgeriu  rolleyes.gif
aš tai ryte išgeriu puodelį apie 250 ml arbatos, po pietų dažniausiai geriu kavos, nes pavalgius mane labai miega ima  user posted image kitaip tampu nedarbinga, knapsiu prie kompo, žodžiu jokios naudos iš manęs  lotuliukas.gif nu ir po pietų apie 3 val išgeriu dar puodelį arbatos. Paskui kai grįžtu namo tai jau geriu neskaičiuoju kiek irnesakyk.gif  išgeriu dar kokius 2 puodelius arbatos kaip minimum - stengiuosi atsigert už visą dieną  hihihi.gif Nu ir neskaičiuoju kiek su maistu gaunu.
Aš pastebėjau kad mane labiau varo į WC iš ryto iki pietų kažkur. Galiu ryte visai nieko negert bet myžti vis tiek lakstau  ohmy.gif gal dėl to kad būna vakare labai daug prigeriu skysčių, nes naktį aš visai nesikeliu, išmiegu visą naktį ramiausiai kad ir kiek vakare begerčiau  unsure.gif

o tu jokiu vaistuku del pusles nevartoji? idomu butu paskaiciuot kiek kartu per diena i wc sisiuko lekiam ir palygint kiek normalus zomogus kazi ar labai toli nuo vidurkio butumem? bigsmile.gif
o vakare jei daug prigeriu man irgi bun kad kartais atsikeliu, bet retai! o jei ryte sakykim kokia 6h prabundu, o reikia keltis tik 7h tai jau butinai turiu ir i wc nueit, nes jau spaudzia smarkiai blink.gif

Papildyta:
dar Skaistes norejau paklaust kur taip mokais kad tiek paskaiteliu per diena?
as tai sunkiai istverciau ipatingai kad nuo 8h problemu tureciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 09, 15:20)
o tu jokiu vaistuku del pusles nevartoji? idomu butu paskaiciuot kiek kartu per diena i wc sisiuko lekiam ir palygint kiek normalus zomogus kazi ar labai toli nuo vidurkio butumem?  bigsmile.gif
o vakare jei daug prigeriu man irgi bun kad kartais atsikeliu, bet retai! o jei ryte sakykim kokia 6h prabundu, o reikia keltis tik 7h tai jau butinai turiu ir i wc nueit, nes jau spaudzia smarkiai  blink.gif

gėriau Driptane bigsmile.gif aš gi tau jį ir prirodžiau ax.gif bet dabar kokie metai negeriu jo tai dėl to gal ir blogai g.gif
kiek skaičiau tai normaliai žmogus eina 4-6 kartus per dieną, aš toli gražu nepataikau į šituos skaičius, geriausiu atveju reikia padauginti iš 2 doh.gif ir čia su minimum skysčių per dieną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 10 09, 16:29)
gėriau Driptane  bigsmile.gif aš gi tau jį ir prirodžiau  ax.gif bet dabar kokie metai negeriu jo tai dėl to gal ir blogai  g.gif
kiek skaičiau tai normaliai žmogus eina 4-6 kartus per dieną, aš toli gražu nepataikau į šituos skaičius, geriausiu atveju reikia padauginti iš 2  doh.gif ir čia su minimum skysčių per dieną  unsure.gif

aha zinau kad man Driptane rekomendavai, bet sakau gal dar ka vartoji be jo blush2.gif as kazkada skaiciavau vasar bet su nedideliu kiekiu skysciu ir bunant namie be stresu 12 kartu ejau, bet jau pasistengus unsure.gif 3ni su grupe vaziuojam i ekskursija jei dar sidriuko isgersme tai teks stot jau kas pusvalanduka del manes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 09, 17:06)
as kazkada skaiciavau vasar bet su nedideliu kiekiu skysciu ir bunant namie be stresu 12 kartu ejau, bet jau pasistengus  unsure.gif 3ni su grupe vaziuojam i ekskursija jei dar sidriuko isgersme tai teks stot jau kas pusvalanduka del manes blink.gif

nu tai vadinasi mes likimo draugės friends.gif
o kaip važiuojat į ekskursiją su mašinom ar autobusu?
Atsakyti

Papildyta:
[/quote]

Sveika Kristukss 4u.gif
Ką tik grįžau iš paskaitų, stogas visai pavažiavo nuo to sėdėjimo. Mokaus tai kolegijoje. Visą rugsėjį nerado dėstytojų tai paskaitų buvo nedaug, o dabar reikia atidirbti, tai ir sėdim visą dieną doh.gif Bet nedaug liko, nes nuo lapkričio vidurio išeinam į praktiką, todėl reikia viską praeiti ir atsiskaityti už kreditus, žodžiu man ne kas šiom savaitėm, stipriai mus krato. Nu kaip nors atlaikysiu.
O jūs merginos irgi laikykitės, nesirkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 10 09, 17:55)
nu tai vadinasi mes likimo draugės  friends.gif
o kaip važiuojat į ekskursiją su mašinom ar autobusu?

visa laime ka su masinom ir drauge vairuos, tai kas stos pakuryt kas pasisiot clap_1.gif
Papildyta:
[quote=skaistė,2006 10 09, 18:33]
Papildyta:
[/quote]

Sveika Kristukss 4u.gif
Ką tik grįžau iš paskaitų, stogas visai pavažiavo nuo to sėdėjimo. Mokaus tai kolegijoje. Visą rugsėjį nerado dėstytojų tai paskaitų buvo nedaug, o dabar reikia atidirbti, tai ir sėdim visą dieną doh.gif Bet nedaug liko, nes nuo lapkričio vidurio išeinam į praktiką, todėl reikia viską praeiti ir atsiskaityti už kreditus, žodžiu man ne kas šiom savaitėm, stipriai mus krato. Nu kaip nors atlaikysiu.
O jūs merginos irgi laikykitės, nesirkite mirksiukas.gif
[/quote]

niu uzjauciu Skaistuk tave tikrai ne kas, tai praktikoj lengviau bus, bent jau mes tai kavute gurksnojom, nes mum praktika reikejo atlikt per mokslo metus tai tokia ten ir praktika assa.gif
Atsakyti
na va leidziuosi alijosiaus kapsules sake gerai pasakysiu jai kas pageres
g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 10, 22:24)
na va leidziuosi alijosiaus kapsules sake gerai  pasakysiu jai kas pageres
g.gif

niu idomu labai, pirma karta apie tokias girdziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 10, 22:24)
na va leidziuosi alijosiaus kapsules sake gerai  pasakysiu jai kas pageres
g.gif