QUOTE(lynkute @ 2006 10 06, 21:33)
o kas tau karmen negerai?
karmen nenusimink ir man negerai siom dienom atsisakau kur iseiti is namu kai abu galai nelaiko, seimos susitikimas ryt ir bijau nes kur daug zmoniu tai aplamai geda kai lakstau i wc .
aš gi su savo pūsle vargstu vargelį
aš irgi labai stresuoju kur daug žmonių
iš to strioko pradedu dar dažniau lakstyt
QUOTE(lynkute @ 2006 10 08, 19:12)
sveikutes
dabar pakolkas nedirbu sedziu namuose nes susirgau gripu tai nors zinau kad toletas vietoj.
man irgi dėl to pačio reikalo labai patinka neit į darbą ir sirgt namie
aš prieš savaitę taip pragulinėjau namie savaitėlę
taip gera buvo
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 08, 22:50)
tai ryte puodeli dazniausiai isgeriu kavos, stengiuos mazesni (jos niekaip negaliu atsisakyt, visvien tik karta gyvenam tai nzn, jeigu visus gyvenimo malonumus sau uzdrausi a cia taip jau geriau pasijusi
), nu dar per diena pora puodeliu arbatos nu ir dar koki pora stikliniu sulciu maximum, na ir su maistu kiek jau gaunu dar plius! o kiek tu?seip visad stengiuos mazesni puoduka gert arba puse puoduko! pries kolius stengiuos diena isvis pora puodeliu arbatos tegert, bet jau kita diena tai 2l isgeriu skysciu min
va va aš irgi negaliu atsisakyt nors tu ką
žinau kad negerai bet vis tiek išgeriu
aš tai ryte išgeriu puodelį apie 250 ml arbatos, po pietų dažniausiai geriu kavos, nes pavalgius mane labai miega ima
kitaip tampu nedarbinga, knapsiu prie kompo, žodžiu jokios naudos iš manęs
nu ir po pietų apie 3 val išgeriu dar puodelį arbatos. Paskui kai grįžtu namo tai jau geriu neskaičiuoju kiek
išgeriu dar kokius 2 puodelius arbatos kaip minimum - stengiuosi atsigert už visą dieną
Nu ir neskaičiuoju kiek su maistu gaunu.
Aš pastebėjau kad mane labiau varo į WC iš ryto iki pietų kažkur. Galiu ryte visai nieko negert bet myžti vis tiek lakstau
gal dėl to kad būna vakare labai daug prigeriu skysčių, nes naktį aš visai nesikeliu, išmiegu visą naktį ramiausiai kad ir kiek vakare begerčiau