Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(Asta69 @ 2006 10 03, 23:37)
as negaliu daug skysciu vartoti nes man problemos su pusle  blink.gif o sveikai maitintis sudetinga, nes esu didziule saldumynu gerbeje  4u.gif

na skysciu as irgi negaliu nes jau tada toletas mano draugas
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta69 @ 2006 10 03, 22:37)
as negaliu daug skysciu vartoti nes man problemos su pusle  blink.gif o sveikai maitintis sudetinga, nes esu didziule saldumynu gerbeje  4u.gif

del saldumynu tai ir as "maniake" biggrin.gif , leidziu per diena suvalgyt sau viena sureli, manau tai nera labai blogai, nes siaip kai suvalgau kazko daugiau is karto pasijaucia ir pasekmes visai savaitei, taigi stengiuosi laikytis ax.gif geriu tik zalia arba zoleliu arbatas, kai matau, kad man gereja tai nesunku ir laikytis tokio rezimo drinks_cheers.gif tiesa pradejau valgyt sriubas, kas irgi matyt yra labai gerai zarnynui mirksiukas.gif
Papildyta:
dar prisiminiau, kad si menesi taip sutapo, kad nevartoju kontraceptiku, gal ir tai itakos turejo mano blogai savijautai g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 10 04, 13:15)
del saldumynu tai ir as "maniake" biggrin.gif , leidziu per diena suvalgyt sau viena sureli, manau tai nera labai blogai, nes siaip kai suvalgau kazko daugiau is karto pasijaucia ir pasekmes visai savaitei, taigi stengiuosi laikytis ax.gif  geriu tik zalia arba zoleliu arbatas, kai matau, kad man gereja tai nesunku ir laikytis tokio rezimo drinks_cheers.gif tiesa pradejau valgyt sriubas, kas irgi matyt yra labai gerai zarnynui mirksiukas.gif
Papildyta:
dar prisiminiau, kad si menesi taip sutapo, kad nevartoju kontraceptiku, gal ir tai itakos turejo mano blogai savijautai g.gif

gal sriubos ir gerai kai viduriai kietoki o kai pas mane visada skysti ir rytais tenka 3-4 kartus bekt nusividuriuot tai dar reikia ziuret kokias sriubas valgai
doh.gif jeigu pieniskos galas zarnynui arba kokiu kopustu doh.gif
o pastebejau viena dalyka kad lepikolis padeda ir vitaminai dabar nusipirkus Dynamisan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 04, 14:43)
gal sriubos ir gerai kai viduriai kietoki o kai pas mane visada skysti ir rytais tenka 3-4 kartus bekt nusividuriuot tai dar reikia ziuret kokias sriubas valgai
doh.gif jeigu pieniskos galas zarnynui arba kokiu kopustu doh.gif
o pastebejau viena dalyka kad lepikolis padeda ir vitaminai dabar nusipirkus Dynamisan mirksiukas.gif

cia matai kiekviena turim atsirinkti, kas tinka, o kas ne, as sriubos valgau minimaliai, pries antra patiekala, kad jo neprisivalgyciau ir neapsunkinciau virskinimo 4u.gif
Papildyta:
nuo 18 val isvis nevalgau, tik geriu arbata, tai ryte visada noriu pusryciu, ir tik atsikelus neskauda pilvo 4u.gif Mano pusbrolis tyresi skrandi, tai jam sake gydytojas, kad dabar kai keiciasi orai daug kam sutrinka virskinimo sistema pas ka jautresne unsure.gif
Atsakyti
man tai kiekviena ryta pilvuka skauda ir pucia ar is vakaro bunu valgius, ar ne.. unsure.gif man kazko ir lepikolis nebepaded, gal tikrai cia del tu oru besikeicianciu doh.gif kaip gerai butu, kad as irgi sugebeciau nevalgyt po 18h ir seip sveikai maitintis ax.gif o surelis per diena - man cia net nesaldumynas, o lengva uzkandele blush2.gif kazkaip nepatenkina jis mano poreikio saldumynu, nors labai juos megstu biggrin.gif
blyn reik susiimt su ta mityba, bet nzn nuo kurio galo pradet, kazi ar padetu maisto derinimas?! g.gif nebandet?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 04, 17:50)
man tai kiekviena ryta pilvuka skauda ir pucia ar is vakaro bunu valgius, ar ne.. unsure.gif man kazko ir lepikolis nebepaded, gal tikrai cia del tu oru besikeicianciu  doh.gif kaip gerai butu, kad as irgi sugebeciau nevalgyt po 18h ir seip sveikai maitintis  ax.gif o surelis per diena - man cia net nesaldumynas, o lengva uzkandele  blush2.gif kazkaip nepatenkina jis mano poreikio saldumynu, nors labai juos megstu  biggrin.gif
blyn reik susiimt su ta mityba, bet nzn nuo kurio galo pradet, kazi ar padetu maisto derinimas?! g.gif nebandet?

zinok padetu, as daugiausiai valgau virta arba lengvai apkepinta maista, nevalgau bulviu, obuoliu, nes nuo ju pucia pilva 4u.gif nereikia noret kad nuo pirmos dienos pageretu, bet kokia savaite sveikiau pasimaitinus manau turetu pageret rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 01, 21:30)
tai kaip mergaites begyvenat? kaip sveikateles? rolleyes.gif man tai puse velnio stengiuos negalvot ir tiek  ax.gif tvarkarasti nebloga univere sudare tai nereikia i pirma paskaita keltis, tai ir nervu daug maziau!
dar norejau paklaust apie Driptane vaistuka puslei, jei kas vartojo kiek laiko geret? as pakuote isgeriau tai nebezinau ar toliau gert ar ne...
kai savamoksle esu, tai iki daktaru taip ir nenueinu  4u.gif

o man kažkaip labai blogai paskutiniu metu net verkt norisi cray.gif
O Driptane tai ką aš žinau jeigu neturi gydytojo nurodymų tai gerk kaip parašyta instrukcijoj. Man atrodo ten parašyta kad reikia ilgokokokai pavartoti kokius kelis mėnesius. Turbūt pagerėjo labai savijauta nuo šitų vaistukų jeigu jau svarstai gerti toliau ar ne? bigsmile.gif

QUOTE(Asta69 @ 2006 10 03, 23:37)

QUOTE(lynkute @ 2006 10 04, 11:28)
na skysciu as irgi negaliu nes jau tada toletas mano draugas
lotuliukas.gif

nu jo aš irgi negaliu daug skysčių gert, nes tada geriau iš namų neišeit doh.gif
O kiek jūs maždaug skysčių išgeriat per dieną?
Ar geriat kavos? Aš tai pasidariau silpnavalė, geriu kavą ir po to sėdžiu kaip durnė tulike pusę dienos doh.gif

Žinokit tie daktarai mane visiškai subalamutino unsure.gif Man buvo pasakyta kad esant tokiai problemai nevalgyti aštriai, sūriai, rūgščiai, negerti gazuotų gėrimų ir t.t. Pasidariau neseniai šlapimo tyrimą, rodo kad šarminė reakcija - ph 8 blink.gif liepė valgyti rūgščiai ką nors g.gif nors prieš metus sakė kad negalima rūgščiai g.gif Beje gal žinot koks normalus šlapimo ph turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 10 06, 20:30)
o man kažkaip labai blogai paskutiniu metu net verkt norisi cray.gif
O Driptane tai ką aš žinau  jeigu neturi gydytojo nurodymų tai gerk kaip parašyta instrukcijoj. Man atrodo ten parašyta kad reikia ilgokokokai pavartoti kokius kelis mėnesius. Turbūt pagerėjo labai savijauta nuo šitų vaistukų jeigu jau svarstai gerti toliau ar ne? bigsmile.gif
nu jo aš irgi negaliu daug skysčių gert, nes tada geriau iš namų neišeit  doh.gif
O kiek jūs maždaug skysčių išgeriat per dieną?
Ar geriat kavos? Aš tai pasidariau silpnavalė, geriu kavą ir po to sėdžiu kaip durnė tulike pusę dienos  doh.gif

Žinokit tie daktarai mane visiškai subalamutino  unsure.gif Man buvo pasakyta kad esant tokiai problemai nevalgyti aštriai, sūriai, rūgščiai, negerti gazuotų gėrimų ir t.t. Pasidariau neseniai šlapimo tyrimą, rodo kad šarminė reakcija - ph 8  blink.gif liepė valgyti rūgščiai ką nors g.gif nors prieš metus sakė kad negalima rūgščiai  g.gif  Beje gal žinot koks normalus šlapimo ph turi būti?

o kas tau karmen negerai?
g.gif
o del kavos tai irgi negaliu atsisakyt nes zemas kraujospudis jei neisgeriu kai girta vaikstau doh.gif blush2.gif
na o del ph tai ir nezinau koks turi buti ,o rugsciai pagerinti tai gali nusipirkti care lady tableciu jis puslei gerai naturalus produktas kuris didina rugstinguma puslei. mirksiukas.gif .karmen nenusimink ir man negerai siom dienom atsisakau kur iseiti is namu kai abu galai nelaiko, seimos susitikimas ryt ir bijau nes kur daug zmoniu tai aplamai geda kai lakstau i wc . doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wub.gif
Senokai berašiau blush2.gif kažkaip net pasiilgau jūsų :ax
Matau, kad ir jums vieną dieną geriau kitą blogiau. Man taip pat. Pastebėjau, kad kuo mažiau valgau tuo geriau. Priedo dar skrandžio refliuksas kankina doh.gif
Šiaip dabar sėdžiu sąžiningai paskaitose nuo 8 iki 17.30, doh.gif tik viena laimė, kad beliko kelios savaitės mokytis ir eisiu į praktiką.
Kaip tau Lynkute sveikatėlė, ar pagerėjo kiek g.gif
Kristuksss, kaip tau sekasi ištverti paskaitas g.gif
Atsakyti
sveikutes
4u.gif wub.gif
na taves skaistule jau ilgai nebuvo pagalvojau gad kazkas negerai unsure.gif bet gerai kad prisijungei ir parasei mirksiukas.gif
na pas mane viskas tas pats nei gereja nei blogeja nors pries savaite kazko uzvalgiau tai sirgau tris dienas ir vidurius leido ir pykino sakiau nupirsiu blink.gif doh.gif
bet mama isvire pelyno zoliu tai pagerejo ,bet skonis tos zolytes karsta.gif slykstus. doh.gif
dabar pakolkas nedirbu sedziu namuose nes susirgau gripu tai nors zinau kad toletas vietoj. blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, niu va vel ziuriu po biski tema atgaivinom thumbup.gif sveika, Skaiste grizus 4u.gif man tai daba toks pablogejimo metas, orai vesta, kojas pastoviai nusalu tai ir lakstau kas pusvalanduka doh.gif seip paskaitu tvarkarastis toks geras, tik 2 paskaitos per diena su Driptane pagalba sedejau kaip pabuciuota blush2.gif tik daba ziuru nebepaded gal priprato organizmas schmoll.gif tai bandysiu pagert care lady!
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 08, 20:05)
sveikutes, niu va vel ziuriu po biski tema atgaivinom  thumbup.gif sveika, Skaiste grizus  4u.gif man tai daba toks pablogejimo metas, orai vesta, kojas pastoviai nusalu tai ir lakstau kas pusvalanduka  doh.gif seip paskaitu tvarkarastis toks geras, tik 2 paskaitos per diena su Driptane pagalba sedejau kaip pabuciuota  blush2.gif tik daba ziuru nebepaded gal priprato organizmas  schmoll.gif tai bandysiu pagert care lady!

sveikute
mirksiukas.gif matai ten driptane tuose vaistukuose pirma reikia maza doze gert poto didint kad nepriprastu organizmas gal todel reikia su gydytoja pasitart g.gif o care lady tai zinok as gėriau tai dažnai varo i wc tik jis profilaktiskai gal ir gerai nuo uzdegimo pusles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 08 spalio 2006 - 19:41