Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(SKAIDRE @ 2006 09 15, 12:31)
Jau kazkada rasiau.... turejau ir as sia problemele doh.gif
Gydytojai nustate dirgliosios zarnos sindroma... o prasidejo si problema po antibiotiku pavartojimo. Gal buvo kazkokie per stiprus, zodziu, sugadino mano zarnyno visa veikla ir mikroflora. Gydytojai, profesoriai gyde mane ivairiausiais vaistais metus laiko - ir visiskas nulis, man niekas nepadejo  schmoll.gif . Pradejau gerti Tibeto pieniska grybuka (kefyriuka) ir psio, visos mano bedos baigesi thumbup.gif  Dabar esu visiskai sveikas zmogus ir net pamirsau, kad turejau sia, be galo nemalonia beda.

as metukus laiko geriau Tibeto grybuka, negaliu sakyt, kad nepadejo, biski reciau pradejau i WC lakstyt, bet grybuko aprastme raso, kad po metu pasveikstama!o as iki galo nepasveikau, tai nezinau ar verta toliau gert ar ne...uztaigi dabar bandau kazka naujo, sakau nereikia ties vienu gydymu apsistot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 15, 17:38)
as metukus laiko geriau Tibeto grybuka, negaliu sakyt, kad nepadejo, biski reciau pradejau i WC lakstyt, bet grybuko aprastme raso, kad po metu pasveikstama!o as iki galo nepasveikau, tai nezinau ar verta toliau gert ar ne...uztaigi dabar bandau kazka naujo, sakau nereikia ties vienu gydymu apsistot  ax.gif

Na, kiekvienam zmogui individualiai... man kazkur po pusmecio viskas susitvarke.
O po to geriau is ipratimo metus laiko... ir dabar kartais pageriu.
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 09 15, 19:51)
Na, kiekvienam zmogui individualiai... man kazkur po pusmecio viskas susitvarke.
O po to geriau is ipratimo metus laiko... ir dabar kartais pageriu.

Sveikos 4u.gif
Aš taip norėčiau to grybuko pagerti, tik bėda kad niekas jo neturi doh.gif Jau seniai juo susidomėjau, kai Skaidrė parašė, jog pasveiko jį gerdama. Bet kur jį rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 09 15, 19:01)
Sveikos  4u.gif
Aš taip norėčiau to grybuko pagerti, tik bėda kad niekas jo neturi  doh.gif Jau seniai juo susidomėjau, kai Skaidrė parašė, jog pasveiko jį gerdama. Bet kur jį rasti  ax.gif

O tu is kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 09 15, 20:48)
O tu is kokio miesto?

Aš iš Mažeikių, o Skaidre matau, kad iš Vilniaus. Gaila labai, kad šitiek kilometrų skiria, kitaip būčiau prašiusi to grybuko blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 09 16, 07:28)
Aš iš Mažeikių,  o Skaidre matau, kad iš Vilniaus. Gaila labai, kad šitiek kilometrų skiria, kitaip būčiau prašiusi to grybuko  blush2.gif  ax.gif

Vaje, tu tikrai labai toli doh.gif O Mazeikiuose tau neina jo surasti?
Atsakyti
as tai tarp Siauliu ir Klaipedos gyvenu tai irgi nelabai pakeliui rolleyes.gif ***** reikes man irgi gryba bandyt atgaivint, kol visai nenumire, gal dar karts nuo karto reiks pagert, blogiau gi nebus ax.gif
Atsakyti
tai kaip mergaites begyvenat? kaip sveikateles? rolleyes.gif man tai puse velnio stengiuos negalvot ir tiek ax.gif tvarkarasti nebloga univere sudare tai nereikia i pirma paskaita keltis, tai ir nervu daug maziau!
dar norejau paklaust apie Driptane vaistuka puslei, jei kas vartojo kiek laiko geret? as pakuote isgeriau tai nebezinau ar toliau gert ar ne...
kai savamoksle esu, tai iki daktaru taip ir nenueinu 4u.gif
Atsakyti
man mama nupirko pabandymui vaistuku spasmomen, bet kol kas man ju nereikia, gerai jauciuosi 4u.gif tie vaistukai skaiciau internete tinka DZS gydyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 10 03, 15:30)
man mama nupirko pabandymui vaistuku spasmomen, bet kol kas man ju nereikia, gerai jauciuosi 4u.gif  tie vaistukai skaiciau internete tinka DZS gydyti smile.gif

niu jo jie dzs, man tai pradzioj visai tiko, bet matyt paskui organizmas priprato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta69 @ 2006 10 03, 18:40)
niu jo jie dzs, man tai pradzioj visai tiko, bet matyt paskui organizmas priprato  doh.gif

as manau, kad dar labai reikia sureguliuot mityba ir vengt stresiniu situaciju, gert daug skysciu, kol kas man tas padeda, viliuosi, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 10 03, 23:34)
as manau, kad dar labai reikia sureguliuot mityba ir vengt stresiniu situaciju, gert daug skysciu, kol kas man tas padeda, viliuosi, kad viskas bus gerai wub.gif

as negaliu daug skysciu vartoti nes man problemos su pusle blink.gif o sveikai maitintis sudetinga, nes esu didziule saldumynu gerbeje 4u.gif
Atsakyti