Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(^^liutuke @ 2006 09 04, 23:05)
nu va matai, cia ir nerviskai viskas, siulyciau pagert kokiu raminamuju arbateliu kurios kartu tinka ir spazmams malsinti, zinok man padeda, tfu tfu kad tik neprisisnekeciau 4u.gif  tik tas arbatas kaip ir visokius naturalius preparatus reikia gert ilga laika kad nauda isliktu 4u.gif

o man tai arbateles nepaded jokios doh.gif kartais kad ramiau butu xanax pageriu, tada visai rami pasidarau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 04, 22:19)
o man tai arbateles nepaded jokios  doh.gif kartais kad ramiau butu xanax pageriu, tada visai rami pasidarau  blink.gif

gal trumpai gerei? as tai pvz kazkaip isgerus tos arbateles sugebu save itikint kad jausiuosi gerai ir nera ko panikuot kad vel blogai pasijusiu, zinok tai padeda 4u.gif
Atsakyti

Skija buvai papuolusi tikrai pas gerą gydytoją rolleyes.gif kaip matau davė tau praktinių nurodymų o ne ieškojo "sliekų" vaikystėj doh.gif Manau teks būtinai pasinaudoti tavo patarimais gal ir mums pagerės blush2.gif Kaip sakei man irgi lengviausia save kontroliuoti namie, sunkiausia netinkamoj vietoj ir netinkamu laiku, nes tada baimės akys tikrai didelės būna unsure.gif
Skija matau kad turi sūnelį jau visai nemažą. Ar problema atsirado po gimdymo ar ir prieš tai vargai dėl šios bėdos? Man baugu kaip savijauta pasikeistų per nėštumą g.gif Gal gali kokių patarimų duoti šiuo klausimu? 4u.gif
[/quote]

Iki nestumo nebuvo nieko panasaus,buvau labai jauna,net nezinojau apie tokias ligas. Viskas prasidejo,kai atsirado nerimas,veliau depresija ir t.t. Man buvo mazdaug 23-24 m.,dabar 30 m.As kartais pagalvoju,kad butu pats laikas paplanuoti antra vaikeli,nes metai bega smile.gif ,bet taip pat nerimauju,kaip butu tada,per nestuma.Vienu zodziu,jau visko bijau doh.gif .O kazkada i nieka nekreipiau demesio...
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 09 05, 00:12)
gal trumpai gerei? as tai pvz kazkaip isgerus tos arbateles sugebu save itikint kad jausiuosi gerai ir nera ko panikuot kad vel blogai pasijusiu, zinok tai padeda 4u.gif

niu gal ir per trumpai, nes arbateliu poveikis aisku ne taip greit pasireiskia kaip vaistuku ax.gif o as kai neturiu kantrybes, tai visada noriu greito rezultato 4u.gif
Atsakyti
sveikutes panelytes verysad.gif
siaubas kokia nuotaika prasta kaip nusilpusi siandien ,vakar kazko suvalgiau tai ryte vos i darba isejau gal astuonis kartus i wc buvau ir pilva skauda ir galva skauda doh.gif net valandas skaiciuoju kada baigsis darbukas.
kaip jums moksliukai ir sveikatytes sekasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 09 06, 12:15)
sveikutes panelytes verysad.gif
siaubas kokia nuotaika prasta kaip nusilpusi siandien ,vakar kazko suvalgiau tai ryte vos i darba isejau gal astuonis kartus i wc buvau ir pilva skauda ir galva skauda doh.gif net valandas skaiciuoju kada baigsis darbukas.
kaip jums moksliukai ir sveikatytes sekasi?  g.gif

sveikutes, uzjauciu tave lynkute del prastos sveikateles, as tai vakar svenciau seses gimtadieni, tai taip biski isgerem, tai siandien irgi is WC neislipau ryte, nes kazkaip man alkoholis labai paaktyvina ta procesa, uztaigi jau 4,5 h sysiuko nedariau thumbup.gif dieve juokinga turbut neturincioms tokiu problemu, bet man cia LABAI didelis pasekimas blush2.gif
jezau kaip fainei, ka tuos vaistukus nusipirkau nuo pusles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 06, 18:28)
sveikutes, uzjauciu tave lynkute del prastos sveikateles, as tai vakar svenciau seses gimtadieni, tai taip biski isgerem, tai siandien irgi is WC neislipau ryte, nes kazkaip man alkoholis labai paaktyvina ta procesa, uztaigi jau 4,5 h sysiuko nedariau  thumbup.gif dieve juokinga turbut neturincioms tokiu problemu, bet man cia LABAI didelis pasekimas  blush2.gif
jezau kaip fainei, ka tuos vaistukus nusipirkau nuo pusles ax.gif

man irgi kaip geriu alkoholi tai viskas puse dienos viduriuoju doh.gif o taip alu megstu gerti ipatingai po darbo kai pavargusi norisi atsigerti ko,bet visada pagalvoju kad bus blogai.
na gal pasveiks kristuksss nors pusle.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 09 06, 19:58)
man irgi kaip geriu alkoholi tai viskas puse dienos viduriuoju doh.gif o taip alu megstu gerti ipatingai po darbo kai pavargusi norisi atsigerti ko,bet visada pagalvoju kad bus blogai.
na gal pasveiks kristuksss nors pusle.

tai va labai idomu ar tie driptane puslyte gydo ar tik tuo metu kai geri padeda o kai nustoji viskas is naujo g.gif nes tokiu atveju visus metus reiktu gert kol bakalaura baigsiu doh.gif as aliuka irgi baisiai megstu tai savaitgaliais ta malonuma sau visada leidziu rolleyes.gif
o kazi kaip tas kraujo tyrimas zveryno naturaliam medicinos centre kur daro ir "nustato" kokio maisto tau negalima vartoti ir koki galima ar samone ar apgaule ir dar vienas budas isvyniot pinigus?! nes as tai da ne visiskai suprantu kas mano organizmui tinka ir kas ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 06, 20:28)
tai va labai idomu ar tie driptane puslyte gydo ar tik tuo metu kai geri padeda o kai nustoji viskas is naujo  g.gif nes tokiu atveju visus metus reiktu gert kol bakalaura baigsiu  doh.gif as aliuka irgi baisiai megstu tai savaitgaliais ta malonuma sau visada leidziu  rolleyes.gif
o kazi kaip tas kraujo tyrimas zveryno naturaliam medicinos centre kur daro ir "nustato" kokio maisto tau negalima vartoti ir koki galima ar samone ar apgaule ir dar vienas budas isvyniot pinigus?! nes as tai da ne visiskai suprantu kas mano organizmui tinka ir kas ne verysad.gif

del situ tyrimu tikrai nezinau,bet as pati mazdaug zinau nuo ko daugiausiai viduriuoju ir bandau atsisakyt to maisto schmoll.gif .anksciau valgydavau viska ir nieko nei vidurius leido nei uzkieteje buvo kaip gerai viskas buvo o dabar tai zmogus net nezinai valgai ir galvoji ar tau ryt bus viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 09 07, 06:05)
del situ tyrimu tikrai nezinau,bet as pati mazdaug zinau nuo ko daugiausiai viduriuoju ir bandau atsisakyt to maisto schmoll.gif .anksciau valgydavau viska ir nieko nei vidurius leido nei uzkieteje buvo kaip gerai viskas buvo o dabar tai zmogus net nezinai valgai ir galvoji ar tau ryt bus viskas gerai doh.gif

tai va man irgi niekad nebuvo problemeliu nei su zarnynu, nei su pusle, o daba tai baisu, bet as tai savaitgali valgau ka noriu blush2.gif tik jau 7ni susiimu, maziau valgau maziau ir geriu, kad taip daznai nelakstyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 06, 19:28)

dariausi tą tyrimą, sumokėjau 800 Lt ir labai nusivyliau - visiškas š...
Atsakyti
Jau kazkada rasiau.... turejau ir as sia problemele doh.gif
Gydytojai nustate dirgliosios zarnos sindroma... o prasidejo si problema po antibiotiku pavartojimo. Gal buvo kazkokie per stiprus, zodziu, sugadino mano zarnyno visa veikla ir mikroflora. Gydytojai, profesoriai gyde mane ivairiausiais vaistais metus laiko - ir visiskas nulis, man niekas nepadejo schmoll.gif . Pradejau gerti Tibeto pieniska grybuka (kefyriuka) ir psio, visos mano bedos baigesi thumbup.gif Dabar esu visiskai sveikas zmogus ir net pamirsau, kad turejau sia, be galo nemalonia beda.
Atsakyti