Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

kas tinka vienam netinka kitam schmoll.gif man jis labai gerai veikia tas lepikolis jai ne jis isproteciau ,odel tyrimo reikia reikalauti o ne siaip pasakyti simptomus ir viskas as tai is kart pastaciau savo salygas daktarams jeigu neturi galimybiu tai tegu duoda siuntima i didmiesty ir tiria o ne is pirsto nustatinet doh.gif nes gali buti ir rimtesniu ligu su tokiais pat simtomais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2006 09 03, 22:50)
As darau isvada, kad tas DZS tai kaip issigelbejimas gydytojams, kai jie nezino kas yra arba neturi laiko ar galimybiu isigilinti. Nes as save laikau visikai ramiu zmogum, ir dideliu stresu neturiu.

va va 100% sutinku drinks_cheers.gif man irgi taip atrodo, nes sakau buvo laikas kai buvo stresų, bet dabar jau 4 metai gyvenu ramų gyvenimą neturiu dėl ko nervintis schmoll.gif
Atsakyti
tei va man as irgi nusipirkau ta lepikoli man irgi labai paded ziuriu, gal netgi geriau nei spasmomenas beto jo ilgiau uztenka ir pigiau gaunas lotuliukas.gif bet daba kelias dienas geriu vaistukus nuo pusles kurias cia man cia kazkokia mergaite parekomendavo tai siandien per paskaitu pertraukas net nesinorejo begt i WC thumbup.gif pirma karta cia man taip blush2.gif
o man daktare sake, kam buna dzs tam daznai buna ir problemeliu su puslike verysad.gif jinai irgi dirgli pasidaro unsure.gif blyn noreciau kad man butu geriau uzkieteje nei palaidi, o tai siandien pirma diena univere tai 4 kartus jau lekiau, ***** kaip uzknis ir atrodo visiskai nesijaudinau gi ne kolis koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 04, 16:41)
tei va man as irgi nusipirkau ta lepikoli man irgi labai paded ziuriu, gal netgi geriau nei spasmomenas beto jo ilgiau uztenka ir pigiau gaunas  lotuliukas.gif bet daba kelias dienas geriu vaistukus nuo pusles kurias cia man cia kazkokia mergaite parekomendavo tai siandien per paskaitu pertraukas net nesinorejo begt i WC thumbup.gif pirma karta cia man taip  blush2.gif
o man daktare sake, kam buna dzs tam daznai buna ir problemeliu su puslike  verysad.gif jinai irgi dirgli pasidaro unsure.gif blyn noreciau kad man butu geriau uzkieteje nei palaidi, o tai siandien pirma diena univere tai 4 kartus jau lekiau, ***** kaip uzknis ir atrodo visiskai nesijaudinau gi ne kolis koks  g.gif

o koki vaistukai nuo pusles labai domina ir as pabandyciau
blush2.gif

o tu kristuksss pabandyk vaistukus nuo viduriavimo lopedium biski maziau viduriuoju kai juos pageriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 04 rugsėjo 2006 - 16:10
ir loperamida ir lopedium as tai geriu kiekviena diena, bet kazkaip jie manes neveikia viena karta net 10 teko isgert doh.gif zinau kad nesveika, bet kitaip neuzlibdo schmoll.gif daba tai po kelias isgeriu, nors ir zinau kad nelabai padeda bet kazkaip smagiau vistiek biggrin.gif
o nuo puslytes tai daba pradejau gert DRIPTANE, nuo 6nio geriu, bet jau 7ni geriau biski paliko, tai sakau kuo toliau tuo geriau gal bus, nes radau aprasyma internete, kad jie vieni is nedaugelio kurie gelbeja kai yra grynai dirgli puslike, o ne kokios infekcijos ar uzdegimai thumbup.gif niu pabandyk Lynkute, gal ir tau tiks, parasyk kaip pojuciai po keliu dieninkiu ax.gif seip jie nepigus 60 tableciu apie 30lt, bet pradziai gali viena lapeli gali nusipirk ir paziuret ar tiks is vis tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 04, 15:41)
bet daba kelias dienas geriu vaistukus nuo pusles kurias cia man cia kazkokia mergaite parekomendavo tai siandien per paskaitu pertraukas net nesinorejo begt i WC thumbup.gif pirma karta cia man taip  blush2.gif

aš čia labai gyriausi kad man Driptane padėjo ax.gif Kol gėriau buvo geriau, dabar kaip sakiau nebegeriu tai vėl tas pats š... O tau burna nedžiūna nuo jo? Man tai labai burna džiūdavo, negalėdavau ilgai kalbėt, nes tada visai liežuvio nebeapversdavau doh.gif kokią dienos dozę ir kokiu intervalu tu geri?
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 09 02, 12:52)
ir šiaip būtina gera psichologinė būsena, bet pirmom sunkiom sacvaitėm su kūdikiu l.sunku....tik mažė suverkia iškart užeina spazmai, pilvas nepakenčiamas unsure.gif tik guliu, glostau sukamaisiais judesiais ir tikiuosi, kad praeis

Man irgi būna būtent taip doh.gif Panašu, kad mes čia dviese vargstam su užkietėjimais ax.gif
Man viskas prasidėjo ~prieš tris metus, kai žarnynas smarkiai sustreikavo, tai taip ir nebeatsigavo verysad.gif Kai valgau namie, galiu valgyti beveik bet ką, bet ne namie kankinuosi verysad.gif Kartais net arbatos pas draugus negaliu išgerti- iškart spazmuoja, o atrodo- nesinervinu doh.gif Būna, kad išeinu iš kavinės ir stoviu susilenkusi, nes negaliu atsitiesti spazmams užėjus doh.gif
Bet blogiausia būna nuvykus pas tėvus verysad.gif Ten blogai būna visą buvimo laiką unsure.gif
Gydytojas, nustatęs diagnozę , pasakė, kad dažniausiai jie negydo, nes gydymas ilga,s kompleksinis ir t.t.
Atsakyti
tai va, kas man vaistukus Driptane pasiule, gi Karmen thumbup.gif (man biski sklerozes lengva forma blush2.gif ) nu zinok man irgi burna gana smarkiai dziusta, bet taip nepasakyciau, kad labai troskina, tik seip issausejus, kaip kad minejai rolleyes.gif biski diskomfortas, bet ka darysi uztaigi reciau lakstau, tik biski nuliudinai, kad nustojus gert vel tas pats verysad.gif niu ka darysi g.gif
Atsakyti
reiks pabandyti siuos vaistukus bet pirma reiks issitirti gal isstirs ka g.gif nes zarnyna tai jau visa issityriau,galvojau kad koks koalitas nes nuo tustinimosi net kraujuodavau su gleivem doh.gif
Atsakyti
niu gal tas kraujas nuo dazno valymo blush2.gif nes man kartais irgi bun arba cia bando koks tai hemarojus prikibt schmoll.gif man tai zarnyno jokiu tyrimu nedare dzs nustate atmetamuoju budu, geriau ivairius vaistus ir ziuredavo kaip veikia mano organizma kai nieks nepadejo pasake, klad tau DZS ir viso gero, sako skausmingu tyrimu neapsimoka daryt, nes vistiek nieko neparodys schmoll.gif
Papildyta:
kokią dienos dozę ir kokiu intervalu tu geri?
[/quote]

as tai geriu po kol kas 2 kartus dienoj, vakare ir ryte, o tu kokiais intervalais?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 04, 17:21)
as tai geriu po kol kas 2 kartus dienoj, vakare ir ryte, o tu kokiais intervalais?

man gydytoja sake pradet nuo 0,5 tabletes tris kartus dienoj, paskui po biski didinti norma, tipo burna ne taip dzius, bet man vis tiek džiuvo, tai geriau as visaip, manau kad ryte vakare po tabletka yra normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 09 04, 17:12)
Man irgi būna būtent taip  doh.gif  Panašu, kad mes čia dviese vargstam su užkietėjimais  ax.gif
Man viskas prasidėjo ~prieš tris metus, kai žarnynas smarkiai sustreikavo, tai taip ir nebeatsigavo  verysad.gif  Kai valgau namie, galiu valgyti beveik bet ką, bet ne namie kankinuosi  verysad.gif  Kartais net arbatos pas draugus negaliu išgerti- iškart spazmuoja, o atrodo- nesinervinu  doh.gif  Būna, kad išeinu iš kavinės ir stoviu susilenkusi, nes negaliu atsitiesti spazmams užėjus  doh.gif
Bet blogiausia būna nuvykus pas tėvus  verysad.gif  Ten blogai būna visą buvimo laiką  unsure.gif
Gydytojas, nustatęs diagnozę , pasakė, kad dažniausiai jie negydo, nes gydymas ilga,s kompleksinis ir t.t.

nu va matai, cia ir nerviskai viskas, siulyciau pagert kokiu raminamuju arbateliu kurios kartu tinka ir spazmams malsinti, zinok man padeda, tfu tfu kad tik neprisisnekeciau 4u.gif tik tas arbatas kaip ir visokius naturalius preparatus reikia gert ilga laika kad nauda isliktu 4u.gif
Atsakyti