Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(lynkute @ 2007 02 05, 11:19)
tai tu nepaskaitose g.gif koks oras baisus siandie doh.gif o man dar pas gydytoja siandie antidepresantai baigiasi

man paskaita siandien yra tik viena ir ta pati 15h thumbup.gif tai dar namuose sedziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 05, 11:12)
man paskaita siandien yra tik viena ir ta pati 15h  thumbup.gif tai dar namuose sedziu  4u.gif

kaip velai tau tos paskaitos ir tiek mazai man budavo visa diena po kelias nuo astuoniu iki puse keturiu bet kai sveika buvau tai jokiu problemu nebuvo blush2.gif drinks_cheers.gif tik mokinkis budavo visa diena galima sakyti iskentedavau nei su pusle nei su zarnyu neturejau jokiu rupesciu ot gyvenimas buvo thumbup.gif i paskaitas eidavau su noru dideliu ax.gif o dabar net dirbti baisu.
Atsakyti
tei va as galvoju dar kai i mokykla ejau turbut per visus 12 metu nei karto nebuvau nuejus nusi.. atsiprasant doh.gif i su pusle isvis jokiu problemu nebuvo, nes jos nejusdavau paprasciausiai bigsmile.gif jo paskaitu man nedaug 2ni ir 5ni isvis nera thumbup.gif uztaigi 4ni 8h yra cray.gif si semestra cia mano didziausia baime blink.gif teks masina prisiverst vairuot nes kitaip zlugsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 05, 23:34)
tei va as galvoju dar kai i mokykla ejau turbut per visus 12 metu nei karto nebuvau nuejus nusi.. atsiprasant  doh.gif i su pusle isvis jokiu problemu nebuvo, nes jos nejusdavau paprasciausiai  bigsmile.gif jo paskaitu man nedaug 2ni ir 5ni isvis nera  thumbup.gif uztaigi 4ni 8h yra  cray.gif si semestra cia mano didziausia baime  blink.gif teks masina prisiverst vairuot nes kitaip zlugsiu  doh.gif

console.gif uzjauciu nes suprantu kas tai yra,nes pati nesuprantu kas darosi su manimi blush2.gif doh.gif dabar tai atsirado baime eiti ,vaziuoti,tuoj ir namuose bijosiu buti doh.gif
siandie turiu varyti i vilniu tai turiu baime nuo ryto doh.gif kad tik viskas butu gerai, bet leksim su savo masina
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 06, 09:19)
console.gif uzjauciu nes suprantu kas tai yra,nes pati nesuprantu kas darosi su manimi blush2.gif  doh.gif dabar tai atsirado baime eiti ,vaziuoti,tuoj ir namuose bijosiu buti doh.gif
siandie turiu varyti i vilniu tai turiu baime nuo ryto doh.gif kad tik viskas butu gerai, bet leksim su savo masina

tai jeigu su vyru tai gerai, va blogai kai su svetimais zmonem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 06, 09:19)
console.gif uzjauciu nes suprantu kas tai yra,nes pati nesuprantu kas darosi su manimi blush2.gif  doh.gif dabar tai atsirado baime eiti ,vaziuoti,tuoj ir namuose bijosiu buti doh.gif

lynkute, čia gal dėl to ta baimė išaugo, kad per ilgai namie užsisėdėjai? ax.gif manau, kad praeis po truputį mirksiukas.gif man irgi pan. buvo. o šiaip, pvz, šiandien visai į wc negalėjau nueiti, nors ir truputį suko pilvą. o univere porą kartų nuėjau ir viskas ax.gif tik, aišku, važiuoti ne taip smagu, kai žinai, kad tulike dar nebuvai schmoll.gif gerai, kai vežė, o kai neveš unsure.gif
o su pūsle tai pas mane irgi keistumynai. kartai taip dažnai ir po daug varo doh.gif , o kartais tik tas jausmas, kad nori, bet kai nueini - labai mažai. suprasi čia... gal kažkiek ir nuo oro priklauso?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 02 06, 23:10)
lynkute, čia gal dėl to ta baimė išaugo, kad per ilgai namie užsisėdėjai? ax.gif  manau, kad praeis po truputį mirksiukas.gif man irgi pan. buvo. o šiaip, pvz, šiandien visai į wc negalėjau nueiti, nors ir truputį suko pilvą. o univere porą kartų nuėjau ir viskas  ax.gif  tik, aišku, važiuoti ne taip smagu, kai žinai, kad tulike dar nebuvai  schmoll.gif gerai, kai vežė, o kai neveš unsure.gif
o su pūsle tai pas mane irgi keistumynai. kartai taip dažnai ir po daug varo doh.gif , o kartais tik tas jausmas, kad nori, bet kai nueini - labai mažai. suprasi čia... gal kažkiek ir nuo oro priklauso?

tekdavo katalike ir traukiniais ir atrodo neiskentesi noredavos islipti is traukinio viena karta kitoje stoteleje,bet poto pagalvoji kaip man reiks davaziuoti iki reikiamos vietos doh.gif
tik sakau kuo toliau tuo labiau ta baime vystosi nuo sitos ligos g.gif ,nes ir dabar pasikeli reikia toli kur nueiti ir galvoji ar bus ten wc ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 07, 10:15)
tekdavo katalike ir traukiniais ir atrodo neiskentesi noredavos islipti is traukinio viena karta kitoje stoteleje,bet poto pagalvoji kaip man reiks davaziuoti iki reikiamos vietos doh.gif
tik sakau kuo toliau tuo labiau ta baime vystosi nuo sitos ligos g.gif ,nes ir dabar pasikeli reikia toli kur nueiti ir galvoji ar bus ten wc ar ne g.gif

tai as irgi visur einu su 'wc galvoje'. turbut zinau jau visus imanomus tualetus mieste biggrin.gif o su traukiniais tai tikrai nekas doh.gif aciu dievui, kad nereikia man su jais vazinet. bet tai tarpmiestiniuose traukiniuose, manau, turetu buti wc g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 02 07, 13:21)
tai as irgi visur einu su 'wc galvoje'. turbut zinau jau visus imanomus tualetus mieste biggrin.gif o su traukiniais tai tikrai nekas doh.gif aciu dievui, kad nereikia man su jais vazinet. bet tai tarpmiestiniuose traukiniuose, manau, turetu buti wc g.gif

tai yra bet nelakstysi kaip isprotejus biggrin.gif nes du galai visdelto streikuoja blush2.gif
Atsakyti
aga traukinuose yra wc lotuliukas.gif neisivaizduoju kaip 3h reiktu be wc su autiku iskest, o traukiny tai no problem, tik kaip lynkute sake daznai nesmagu lakstyt, bet bent jau ramu kai zinai, kad salia yra smile.gif ale kazkaip mana organizmas idomei i tuos homeopatinius reaguoja ax.gif
puslei po kol kas nieko gero nepastebejau tik pradzioj atsigavus buvo, o zarnynas kazkoks keistas didelio lakstau dazniau bet pilvas nebegurguliuoja ir spazmu nejauciu net jei ir pradeda jau pilva sukt g.gif ziuresme kas cia man gausis is to gydymo blink.gif dar liepe tuos pacius vaistukus savaicike pagert paskui bus matyt biggrin.gif dar klause ar ramesne nesijauciu, tai gal raminamuju kokiu tu homeopatiniu prirase lotuliukas.gif ir is tikruju kazkaip ramesne jauciuos jau visa sav viena pati su masina vazinejuos, nors pries tai net kynkos drebet pradedavo net pagalvojus kad vienai paciai reiktu vairuot, nes as tokia biski nemoksa prie vairo blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes, mergyckos gathering.gif tai kur visos prapuolusios???? umn.gif kaip sveikateles, ar geryn ar blogyn?gal kokiu vaistuku nauju isbandet? doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 10, 17:04)
Sveikutes, mergyckos  gathering.gif tai kur visos prapuolusios???? umn.gif kaip sveikateles, ar geryn ar blogyn?gal kokiu vaistuku nauju isbandet? doctor.gif

sveikos panos sveikateles tai ne kokios labai paumejimas tiek zarnos tiek puslytes labai didelis apgaulingas noras g.gif bet ka daryt blink.gif dabar naudoju lepikoli bet ir sis nelabai tepadeda ai karoce nusibodo verysad.gif pradejau mankstint puslyte tarpvietes pratimus daryt blush2.gif nes jau ir nezinau ko griebtis

o tau kristuksss kaip sekasi?kaip reikaliukai g.gif
Atsakyti