sveikos merginos, kaip laikotes? apsirgau ir esu priversta gerti labai stiprius antibiotikus, kokius probiotikus galite man rekomenduoti zarnyno mikroflorai atstatyti, nes kaip suprantu jus daug ka isbandete
QUOTE(^^liutuke @ 2007 01 25, 23:52)
sveikos merginos, kaip laikotes? apsirgau ir esu priversta gerti labai stiprius antibiotikus, kokius probiotikus galite man rekomenduoti zarnyno mikroflorai atstatyti, nes kaip suprantu jus daug ka isbandete
as butent siulau lepicol nes jis yra is naturaliu medziagu pagamintas nera pieno milteliu ir daug geruju bakteriju turintis produktas tikrai galiu pasakyt kad pagerus savaite poveikis pasijuto
suskeliau kai gera reklama
QUOTE(lynkute @ 2007 01 26, 09:02)
as butent siulau lepicol nes jis yra is naturaliu medziagu pagamintas nera pieno milteliu ir daug geruju bakteriju turintis produktas tikrai galiu pasakyt kad pagerus savaite poveikis pasijuto
saunu tada, reikes isbandyt, dekui uz patarima
QUOTE(^^liutuke @ 2007 01 26, 11:30)
saunu tada, reikes isbandyt, dekui uz patarima
nera uz ka kad tik macytu
tei va buvau Klaipedoj pas homeopata, toks labai malonus buvo viska iki smulkmenu isiklausinejo sake kad sia liga galima isgydyt tik homeopatiniais vaistais, nes chemija negydo zodziu suteike man vilti isigydyt puslyte ir zarnyna tik sake neaisku kiek laiko dar tas gydymas uztruks, bet padet tai turetu sake ne viena tokia paciente turi su tokia liga
tai va suteike man vilti gal ir pasveiksiu...kaip to noreciau
tai va konsultacija kainavo 80lt, plius vaistai homeopatiniai 16 lt cia liktai menesiui ju turetu uztekt, antra konsultacija liktai 40 lt turetu kainuot!
nu parasysiu kaip sekas gyti
tai va konsultacija kainavo 80lt, plius vaistai homeopatiniai 16 lt cia liktai menesiui ju turetu uztekt, antra konsultacija liktai 40 lt turetu kainuot!
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 26, 18:01)
tei va buvau Klaipedoj pas homeopata, toks labai malonus buvo viska iki smulkmenu isiklausinejo sake kad sia liga galima isgydyt tik homeopatiniais vaistais, nes chemija negydo zodziu suteike man vilti isigydyt puslyte ir zarnyna tik sake neaisku kiek laiko dar tas gydymas uztruks, bet padet tai turetu sake ne viena tokia paciente turi su tokia liga
o koki vaistukai kaip vadinasi? kaip dziugu nu gal ir issigydysi
QUOTE(lynkute @ 2007 01 26, 19:16)
o koki vaistukai kaip vadinasi? kaip dziugu nu gal ir issigydysi
vaistukai tai cia zinok homeopatiniai tai tik vienoj vaistinej cia Klaipedoj ju yra!
ir dar prisiminiau, kad daktaras sake kad si liga tikrai ne nuo maisto ir jeigu jos negydysi ir kiti organai gali tapti dirglus pradzioj zarnynas, paskui gi pusle pradejo streikuot, paskui ir dar koks biesas gali isimest..
sveikos merginos,
jungiuosi ir as prie jusu, nes kariauju jau daugiau kaip 4 metus su DZS.
QUOTE(Sistina @ 2007 01 27, 12:53)
sveikos merginos,
Sveikute, sveika prisijungus sakai 4 metai tai turbut busme ilgiausiai tuo brudu sergancios ar pavyko nors kiek per visus 4 metus simptomus sumazint? su pusle problemikiu irgi turi?
sveikutes
kaip sekasi kristuksss ar jauti ka nors gerdama tuos vaistukus ar dar jokio poveikio? tai kas ten per vaistukai ?
vakar tai labai buvo sustreikaves zarnynas gal 6 kartus buvau wc poto ikaliau lopediumo tai kai ispute pilva va o jau siandie geriau biski ot ligele...
kaip sekasi kristuksss ar jauti ka nors gerdama tuos vaistukus ar dar jokio poveikio? tai kas ten per vaistukai ?
vakar tai labai buvo sustreikaves zarnynas gal 6 kartus buvau wc poto ikaliau lopediumo tai kai ispute pilva va o jau siandie geriau biski ot ligele...
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 27, 16:18)
Sveikute, sveika prisijungus sakai 4 metai tai turbut busme ilgiausiai tuo brudu sergancios ar pavyko nors kiek per visus 4 metus simptomus sumazint? su pusle problemikiu irgi turi?
Seika Kristuke, gaila, kad musu rekordai nera dziuginantys:) bet gyvenimas tesiasi, tad turime kur pasitaisyti dar. Jeigu taip galima pasakyti, tai siandien ligos simptomai yra daug lengvesni, bet, kad butu visai isnyke - meluociau. Iki savo ligos ejau kaip ir dauguma ilgai, ir diagnoze nustatyta atmetimo kitu ligu budu. Kad ir kaip ten butu lige tuno musu galvose ir kaip sake vienas psichoterapeutas, visu serganciu DZS bendras sindromas, kad gydytis pirmiausia bandome patys eksperimentuodami su begale vaistu, kurie istiesu neturi nieko bendro su liga:) Tai va matau ir jus merginos kur ka isgirdusios i save ir 'kisate', bet deja padeda vienai ar dviem dienom ir tik todel, kad vel galvele tiki jog cia issigelbejimas. Besilankant pas gydytojus teko kalbetis su viena moteriske, kuri irgi turejo panasias problemas, tai jai labai padejo akupunktura, tad turiu ir as tokiu minciu, apsilankyti ten, kaip ir Tu Kristuke Medikanoje, nes ten lyg ir atliekamos akupunkturos.