Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(kristuksss @ 2007 01 22, 17:49)
man nuo alkoholio tai kita ryta susuka  blush2.gif siandien nedaug valgiau tai nieko neturetu but, beto siandien nedaug zmoniu bus  lotuliukas.gif jei butu ryts tai as irgi nei biski nesulaikyciau, bet vakare seip ne taip dar susilaikiau, dar iskart Loperamido kaliau..
oi as irgi Lynkute nekenciu kelioniu, tiksliau to pacio vaziivimo jei dar dviese su vyru dar nieko bet jei daugiau keliautoju yra tai bisk nesmagu  doh.gif
***** reik ismokt viena karta vairuot o tai reiks eit dirbt, jei vyrui bus nepakeliui i darba man veziot tai nzn ka reiks daryt,su viesuoju transportu ryte man be sansu iskentet..
ok parasysiu kaip pas homeopata seksis, dar neaisku kada prieisiu, nes skaiciau kad pas ji dideles eiles  verysad.gif as tai jau bandziau ta homeopatija pries pora meti, bet man nelabai padejo, gal nerimta daktare gyde, cia liktai rimtesnis gudytojas  ax.gif

lygiai ir man tas pats as ir i parde stengiuosi viena eiti be jokiu draugiu doh.gif nes kai uzeina noras i wc tai durnai atrodau blink.gif
net kartais pries vyra nesmagu su tuo noru i wc verysad.gif
Atsakyti
tei va vakar gerai sekes, net sysiot per visas dvi valandas nejau nors sidriuko dar geriau! matyt Driptane suveike arba nervine sistema atsipalaidavo drinks_cheers.gif dabar turesiu 2 savaites atostogu tai reiks be vaistuku pagyvent, vargsas tas organizmas musu doh.gif
Kaip tau tiesa Lynkute su darbo paiieskom? vakar rasei kad ryte blogai buvo, kaip siandien reikaliukai? ax.gif
Kaip kitom mergaitem sekas, mokslai baiges jau? ar jus per atostogas ne taip daznai lakstot i wc ar taip pat kaip ir i paskaitos eidamos ar i darba?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 23, 09:38)
tei va vakar gerai sekes, net sysiot per visas dvi valandas nejau nors sidriuko dar geriau! matyt Driptane suveike arba nervine sistema atsipalaidavo  drinks_cheers.gif dabar turesiu 2 savaites atostogu tai reiks be vaistuku pagyvent, vargsas tas organizmas musu  doh.gif
Kaip tau tiesa Lynkute su darbo paiieskom? vakar rasei kad ryte blogai buvo, kaip siandien reikaliukai?  ax.gif
Kaip kitom mergaitem sekas, mokslai baiges jau? ar jus per atostogas ne taip daznai lakstot i wc ar taip pat kaip ir i paskaitos eidamos ar i darba?

nezinau sunku normalų darba rasti tokiam mieste tai kazkaip dar ir neskubu....o siandie tai geresne sveikatyte ax.gif bet labai prastai miegu tai tada ir wc dazniau einu nakty doh.gif
jau zinokit pavargau nuo sitos ligos doh.gif kerta mano visa organizma ,net ir vaistukai nerimui nebepadeda doh.gif
kai namuose lyg puslyte ir nieko to noro apgaulingo nera ,kai tik iseinu kur viskas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Neseniai grįžau iš paskutinio egzo doh.gif pagaliau savaitėlę atsipūsiu smile.gif taip pergyvendavau daugiau nei dėl egzo, o kaip atsėdėti tą laiką, kad tik pilvas nesustreikuotų doh.gif
na bet labai šaunu, kad visos atsilaikėme per tuos egzaminus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2007 01 23, 14:51)
Sveikutės  4u.gif

Neseniai grįžau iš paskutinio egzo  doh.gif pagaliau savaitėlę atsipūsiu  smile.gif taip pergyvendavau daugiau nei dėl egzo, o kaip atsėdėti tą laiką, kad tik pilvas nesustreikuotų  doh.gif 
na bet labai šaunu, kad visos atsilaikėme per tuos egzaminus  thumbup.gif

saunu kad islaikiai thumbup.gif visus egzus dabar bus ramiau bet tau tik paguoda ta kad pas tave ne laisvi viduriukai ir neturi problemu su pusle blush2.gif

kristuksss ka veiki siuo metu gal intensyviai darbo ieskai?
Atsakyti
darbo tai neiieskau dar, zinai reik mokslus pabaigt ramei, beto kai ne tam mieste gyveni kuriam mokais tai man net tikslo nera Siauliuose ieskotis, birzeli baigsiu mokslus ir kibsiu i paiieskas, gal pavyks ka susirast, vis del to nera bloga ta specialybe labai 4u.gif
uzsiregistravau pas homeopata 5niui pirma konsultacija 80 lt, tik nzn ar su vaistais cia ar ne, tikuos kad su blink.gif konsultacijai skirta valanda nu idomu ka pasakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 23, 21:38)
darbo tai neiieskau dar, zinai reik mokslus pabaigt ramei, beto kai ne tam mieste gyveni kuriam mokais tai man net tikslo nera Siauliuose ieskotis, birzeli baigsiu mokslus ir kibsiu i paiieskas, gal pavyks ka susirast, vis del to nera bloga ta specialybe labai  4u.gif
uzsiregistravau pas homeopata 5niui pirma konsultacija 80 lt, tik nzn ar su vaistais cia ar ne, tikuos kad su  blink.gif konsultacijai skirta valanda nu idomu ka pasakys  blush2.gif

nu ir kainytes kaip pas chirurga blink.gif na specialybe ir pas mane nebloga ,bet kas man is tos specialybes nelabai as ismanau tik kad baigiau ir tiek blush2.gif nes matematikoj
frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 24, 08:20)
nu ir kainytes kaip pas chirurga blink.gif na specialybe ir pas mane nebloga ,bet kas man is tos specialybes nelabai as ismanau tik kad baigiau ir tiek blush2.gif nes matematikoj
frusty.gif

Papildyta:
nugi kainos tai tikrai nemazos schmoll.gif nu duok dieve kad padetu g.gif parasysiu kaip man cia 5ni seksis, nes man su tais daktarais pastoviai nesiseka doh.gif
o del specialybes tai as pati tuoj mokslus baigsiu bet net neisivaizduoju ka galeciau dirbt, nes jauciuos nieko nemokanti..tik turinti siokiu tokiu teoriniu ziniu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 24, 12:34)
Papildyta:
nugi kainos tai tikrai nemazos  schmoll.gif  nu duok dieve kad padetu  g.gif parasysiu kaip man cia 5ni seksis, nes man su tais daktarais pastoviai nesiseka  doh.gif
o del specialybes tai as pati tuoj mokslus baigsiu bet net neisivaizduoju ka galeciau dirbt, nes jauciuos nieko nemokanti..tik turinti siokiu tokiu teoriniu ziniu.. wub.gif

buvau siandie darbo birzoj tai kaip uzsimaniau i wc nes valanda laike doh.gif pasiprasiau i namus nes buciau apsimyzus atvirai pasakius as negaliu vienoj vietoj issidet nes tadu puslei sakes doh.gif dar jai pavaikstau po truputy tai kazkaip nieko...
Atsakyti
Vakar pasiskaiciau kaip istikro veikia kefyras book.gif Taigi, jei kefyras geriamas po valgio arba valgio metu tai jis kietina vidurius, o jei norim kad palaisvintu vidurius tai reikia gert nakciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 24, 14:37)
buvau siandie darbo birzoj tai kaip uzsimaniau i wc nes valanda laike doh.gif pasiprasiau i namus nes buciau apsimyzus atvirai pasakius as negaliu vienoj vietoj issidet nes tadu puslei sakes doh.gif dar jai pavaikstau po truputy tai kazkaip nieko...

oj uzjauciu tave lynkute console.gif as tai dabar biski susinervinus esu nes nauja tvarkarasti gavau ir paaiskejo, kad turesiu viena paskaita nuo 8h verysad.gif nzn kaip cia bus su ja..su autiku tai be sansu nuvaziuot, su taxi tai irgi neprivazinesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 24, 13:54)
oj uzjauciu tave lynkute  console.gif as tai dabar biski susinervinus esu nes nauja tvarkarasti gavau ir paaiskejo, kad turesiu viena paskaita nuo 8h  verysad.gif nzn kaip cia bus su ja..su autiku tai be sansu nuvaziuot, su taxi tai irgi neprivazinesi  unsure.gif

viena kita uzjauciam biggrin.gif nes tikrai kazkoks kosmaras ...ne tik viduriai prakeikti bet ir pusle ....tiesa pamirsau pasisakyti mama mano vakar buvo pas savo seimos gydytoja ir mano ta pati daktare tai ji klause del situ dalyku del pusles ir del zarnyno sake mano netinkami vaistukai raminamieji kenkia matomai inkstam ir susidaro daug slapalo pusleje nes jai po kelis lasus tai dirgli bet jai ir daug slapimo tai cia poveiki daro vaistai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 24 sausio 2007 - 14:16