Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

kiek supratau kad tau nekieti vid o atvirksciai blush2.gif
Papildyta:
jei kam perminksti visai vid siulyciau ryte po arbatini sauksteli ryziu miltu ant tuscio skrandzio uzsigeriant vandeniu 4u.gif pabandyti,kiek zinau kad kad padeda
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 01 21, 22:26)
Papildyta:
jei kam perminksti visai vid siulyciau ryte po arbatini sauksteli ryziu miltu ant tuscio skrandzio uzsigeriant vandeniu  4u.gif pabandyti,kiek zinau kad kad padeda

Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2007 01 21, 22:26)
Papildyta:
jei kam perminksti visai vid siulyciau ryte po arbatini sauksteli ryziu miltu ant tuscio skrandzio uzsigeriant vandeniu  4u.gif pabandyti,kiek zinau kad kad padeda

aha cia mum visom beveik laisvi tie viduriukai verysad.gif o tu ryziu miltu galima nusipirkt prekybos centruose? kazkaip nesu girdejus apie tokius ax.gif gal reiks pabandyt
Atsakyti
Straipsnis apie DZS
http://www.sveikaszm...r...1&ligid=366
Nieko naujo bet ir nieko nezadancio frusty.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
labai blogai jauciuosi siandie galva skauda ir pykina doh.gif kascia man nesuprantu g.gif gulet ir tai negaliu..
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 21, 22:12)
vajezau mergaites siandien vos nelaimes neturejau traukini  unsure.gif nu seip vakarais man niekad pilvuko nesuka, bet siandien vaziavau su traukinuku ir apie kokia 18h likus valandai iki islipimo taip ziauriai sukt pradejo, o traukini gi nedarysi, tiek daug zmoniu geda gi ir nepatogu  blush2.gif tai vos vos islaikiau bet jau nusigandus labai buvau  angel_sadangel.gif ***** kaip nekenciu savo ligos  gun_rifle.gif reik jauciu su maistuku kazka daryt, gal visai nebevalgyt, tada nebus is ko s...

vargšė kristuksss console.gif nesuprantu, kas per nesąmonės, traukiniuose galėtų wc įrengt. užsieny, tai ten nors pusvalandį reikia važiuoti, vis tiek tulikas yra. aš tai iš pradžių kai tik pradėjau sirgti, irgi tik ryte viduriuodavau, bet po kurio laiko tubūt ta liga išvešėjo doh.gif man, beje, irgi buvo tokia mintis nieko nevalgyt visai verysad.gif bet, aišku, neilgai ištvėriau biggrin.gif be to, jei ir nevalgysi, gersi kažką vis tiek, kad išgyventum, o skysčiių pilnai užtenka, kad viduriuotum sad.gif o aš, kai pradėjau 'kūdintis', tai mažiau į tualetą ėjau tikrai, nes daug mažiau valgiau. bet kai visai nenueidavau, prieš išvažiuojant, tai tikrai nelinksma būdavo verysad.gif ta prasme, baisu, kad važiuodamas užsinorėsi rimtai. tai tempdavausi saviškį, man kažkaip ramu su juo rolleyes.gif , bet visąlaik gi taip neišeis. o be to, vis tiek namie viduriuodavau kas kokias 4 dienas, net nžn kodėl. bet tas viduriavimas tai visai netoks, kaip mums būna, o toks, lyg būčiau kažką blogo suvalgiusi, tai net kentėt neįmanoma nė trupučio. nžn, visnąsyk sapnavau, kad aš niekada nepasveiksiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
nžn, ką ir pasakyt, kol kas stengiuosi pasidžiaugti laisvom dienom iki vasario, negalvot apie tai rolleyes.gif brrr, kaip atšalo
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 01 22, 12:57)
vargšė kristuksss  console.gif nesuprantu, kas per nesąmonės, traukiniuose galėtų wc įrengt. užsieny, tai ten nors pusvalandį reikia važiuoti, vis tiek tulikas yra. aš tai iš pradžių kai tik pradėjau sirgti, irgi tik ryte viduriuodavau, bet po kurio laiko tubūt ta liga išvešėjo doh.gif man, beje, irgi buvo tokia mintis nieko nevalgyt visai  verysad.gif bet, aišku, neilgai ištvėriau biggrin.gif be to, jei ir nevalgysi, gersi kažką vis tiek, kad išgyventum, o skysčiių pilnai užtenka, kad viduriuotum sad.gif o aš, kai pradėjau 'kūdintis', tai mažiau į tualetą ėjau tikrai, nes daug mažiau valgiau. bet kai visai nenueidavau, prieš išvažiuojant, tai tikrai nelinksma būdavo verysad.gif ta prasme, baisu, kad važiuodamas užsinorėsi rimtai. tai tempdavausi saviškį, man kažkaip ramu su juo rolleyes.gif , bet visąlaik gi taip neišeis. o be to, vis tiek namie viduriuodavau kas kokias 4 dienas, net nžn kodėl. bet tas viduriavimas tai visai netoks, kaip mums būna, o toks, lyg būčiau kažką blogo suvalgiusi, tai net kentėt neįmanoma nė trupučio. nžn, visnąsyk sapnavau, kad aš niekada nepasveiksiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
nžn, ką ir pasakyt, kol kas stengiuosi pasidžiaugti laisvom dienom iki vasario, negalvot apie tai  rolleyes.gif brrr, kaip atšalo

zinai as kai kur rosiuos vaziuoti tai visai nevalgau man taip ramiau buna g.gif verysad.gif ir dar ykalu tablete nuo viduriavimo kai dirbau tai bijodavau net darbe valgyt verysad.gif moterys klausia ko tu nevalgai doh.gif bet irgi labai gerai jausdavaus tik i vakara silpna budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 22, 14:07)
zinai as kai kur rosiuos vaziuoti tai visai nevalgau man taip ramiau buna g.gif  verysad.gif ir dar ykalu tablete nuo viduriavimo kai dirbau tai bijodavau net darbe valgyt verysad.gif moterys klausia ko tu nevalgai  doh.gif bet irgi labai gerai jausdavaus tik i vakara silpna budavo doh.gif

seniau aš valgydavau, dabar irgi bijau fear.gif o tabletes nuo viduriavimo stengiuos gerti tik kartą per savaitę, na, ekstra atveju, dažniau, nes kitaip pripras organizmas, ir išvis nepadės. galbūt tada, kai tikrai labai reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 01 22, 13:14)
seniau aš valgydavau, dabar irgi bijau  fear.gif o tabletes nuo viduriavimo stengiuos gerti tik kartą per savaitę, na, ekstra atveju, dažniau, nes kitaip pripras organizmas, ir išvis nepadės. galbūt tada, kai tikrai labai reikės doh.gif

na ir as tik exstra atveju geriu ta lopediuma nes jo egalima ilgai vartoti nes gali isivaryti opini kolita g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 21, 22:52)
Papildyta:
aha cia mum visom beveik laisvi tie viduriukai  verysad.gif o tu ryziu miltu galima nusipirkt prekybos centruose? kazkaip nesu girdejus apie tokius  ax.gif gal reiks pabandyt

NEZINAU TIKSLIAI,VYRUI ATVEZE BROLIS,TURETU BUTI PIRKTI IR PREKYBOS CENTRUOSE,VYRUI PADEDA,NORMALESNI VIDURIAI.
Atsakyti
ai yra tie wc traukiniuose, bet ten beveik eiles susidaro, nes daug norinciu yra, gal su pusle yra serganciu daugiau nei mes galvojam...bet tai kazkaip nepatogu tam traukini sikt atsiprasant, *****, paskui koks berns kai iseis po manes netureciau kur akiu det..siandien vel vaziuosiu, nusipikaom su drauge po sidriuko skarbonke gal nesusuks blush2.gif
Papildyta:
ai o vakar tai pavalgiau ir iskart i stoti isvaziavau gal del to susuka, dar kavutes traukini su sausainukais uzvalgiau, tai matyt tiek ir tereikejo..
sugalvojau kad reik rytoj uzsiregistruot klp pas homeopata cia anksciau viena mergaite rase, kad jai padejo, tai prasysiu kad gelbetu nuo pusles ir zarnyno 4u.gif
zinau kad ir vel pinigu kisimas, dar net neisivaizduoju kiek kainuos, bet nesinori pasiduot..
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 22, 17:29)
ai yra tie wc traukiniuose, bet ten beveik eiles susidaro, nes daug norinciu yra, gal su pusle yra serganciu daugiau nei mes galvojam...bet tai kazkaip nepatogu tam traukini sikt atsiprasant, *****, paskui koks berns kai iseis po manes netureciau kur akiu det..siandien vel vaziuosiu, nusipikaom su drauge po sidriuko skarbonke gal nesusuks  blush2.gif
Papildyta:
ai o vakar tai pavalgiau ir iskart i stoti isvaziavau gal del to susuka, dar kavutes traukini su sausainukais uzvalgiau, tai matyt tiek ir tereikejo..
sugalvojau kad reik rytoj uzsiregistruot klp pas homeopata cia anksciau viena mergaite rase, kad jai padejo, tai prasysiu kad gelbetu nuo pusles ir zarnyno  4u.gif
zinau kad ir vel pinigu kisimas, dar net neisivaizduoju kiek kainuos, bet nesinori pasiduot..

tai butinai parasyk ka pasiulis tau homeopate ,nes ir man aktualu mirksiukas.gif nes siandie vare vyras i vilniu ir as taip norejau ,bet del tokiu bedeliu nemegstu kelioniu verysad.gif blink.gif
***** kaip tu ir islaikiai valanda kai susuka man as ciut namuose dabegu iki wc blink.gif o traukini tai buciau jau nei negalvojus ka pamanys zmones blush2.gif
man po sidriuko susuka vidurius ,ne tik po sidriuko nuo bet kokio alhogolio. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 22 sausio 2007 - 17:37
QUOTE(lynkute @ 2007 01 22, 18:36)
tai butinai parasyk ka pasiulis tau homeopate ,nes ir man aktualu mirksiukas.gif nes siandie vare vyras i vilniu ir as taip norejau ,bet del tokiu bedeliu nemegstu kelioniu verysad.gif  blink.gif
***** kaip tu ir islaikiai valanda kai susuka man as ciut namuose dabegu iki wc blink.gif o traukini tai buciau jau nei negalvojus ka pamanys zmones blush2.gif
man po sidriuko susuka vidurius ,ne tik po sidriuko nuo bet kokio alhogolio. verysad.gif

man nuo alkoholio tai kita ryta susuka blush2.gif siandien nedaug valgiau tai nieko neturetu but, beto siandien nedaug zmoniu bus lotuliukas.gif jei butu ryts tai as irgi nei biski nesulaikyciau, bet vakare seip ne taip dar susilaikiau, dar iskart Loperamido kaliau..
oi as irgi Lynkute nekenciu kelioniu, tiksliau to pacio vaziivimo jei dar dviese su vyru dar nieko bet jei daugiau keliautoju yra tai bisk nesmagu doh.gif
***** reik ismokt viena karta vairuot o tai reiks eit dirbt, jei vyrui bus nepakeliui i darba man veziot tai nzn ka reiks daryt,su viesuoju transportu ryte man be sansu iskentet..
ok parasysiu kaip pas homeopata seksis, dar neaisku kada prieisiu, nes skaiciau kad pas ji dideles eiles verysad.gif as tai jau bandziau ta homeopatija pries pora meti, bet man nelabai padejo, gal nerimta daktare gyde, cia liktai rimtesnis gudytojas ax.gif
Atsakyti