tik slapimo tyrima, nes inkstai buvo ziureti neseniai tai ekoskopijos nedare paselio irgi nedare jau nervas ima, tik pasakiau savo simptomus ir iskart pasake dar pasakiau kad turiu DŽS tai sako taip dazniausiai ir buna,ir tik parvariau is vilniaus pradejo mausti ikstus kelias dienas bjauriai jauciausi buvo temperatura inkstai atrode kaip sumusti ,o vilniuj tai varinejau i wc vienoj vietoj kaip suspaude sakiau kad bus slapios kelnes,bet kazkaip greit radom degaline ....
eisiu ryt prasysiu savo daktares kad ekoskopu inkstus patikrintu nes nenoriu letines kokios inkstu ligos
Sveikos likimo drauges. As taip pat vargau su DZS ir jis man pasireiksdavo stipriais priepuoliniais spazmais. Taip suriesdavo (ypac naktimis) kad negaledavau net prakvepuoti. Rydavau po kelias No-spa tabletes ir pamazu atleisdavo. Veliau gydytoja israse Buskopano zvakutes ir rekomendavo priaugti svorio. Aisku svorio priaugti man visada buvo sudetinga tai taip ir kankinausi. Spazmus sukeldavo zali vaisiai ir darzoves (galiu tik troskintus) ir aisku nervai. Po vaiko gimdymo uzsiliko manyje apie 5 kg. ir ka jus sau manot.....man nebebuna spazmu. Kartais sudirgsta zarnos nuo netinkamo maisto ar susinervinimo bet galiu tai pakest be vaistu. Taip ir yra sakoma, kad esant mazam svoriui nusmunka inkstai ir zarnos todel tie organai yra nuolat dirginami. O kas liecia Lexotanilio tai tikrai geras vaistas. Jis ramina sirdies raumeni ir neslopina kaip kiti raminamieji. Aisku kiekvienam buna kitaip. Idedu Lexotanilio anotacija. Ten ir kaina yra:
http://www.vaistai.l...hword=lexotanil
Na ir pripasakojau
http://www.vaistai.l...hword=lexotanil
Na ir pripasakojau
astukas, man tai skausmų nebūna, vien tik vidurių sukimas ir viduriavimas. o ir mažu svoriu aš nesiskundžiu, deja o lexotanilis mane slopina ir migdo, kaip ir visi kiti raminamieji be išimties
QUOTE(katalike @ 2007 01 14, 12:42)
astukas, man tai skausmų nebūna, vien tik vidurių sukimas ir viduriavimas. o ir mažu svoriu aš nesiskundžiu, deja o lexotanilis mane slopina ir migdo, kaip ir visi kiti raminamieji be išimties
Matyt DZS irgi skirtingai pasireiskia Tai Lexotanilio isgerk tik nakciai 0,5 tab. aisku jei yra reikalas. Diena pagerk arbatu. As gerdavau pipirmete zarnynui. O raminanciu irgi reikia bandyt pagal save.
Sveikutes mergaites! parasyk Lynkute kaip tau sekes pas daktaru!pas mane toks metas, kad ner kada net nueit kur nors, nors noreciau paseli pasidaryt, bet itariu nieko neparodytu
Sveika prisijungus Astukas, nu cia pirma karta isgirdau kad del svorio gali but man tai reiktu kokis 10kg numest, tai papildomas svoris nemanau kad padetu..
Sveika prisijungus Astukas, nu cia pirma karta isgirdau kad del svorio gali but man tai reiktu kokis 10kg numest, tai papildomas svoris nemanau kad padetu..
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 14, 13:42)
Sveikutes mergaites! parasyk Lynkute kaip tau sekes pas daktaru!pas mane toks metas, kad ner kada net nueit kur nors, nors noreciau paseli pasidaryt, bet itariu nieko neparodytu
gerai kristuksss butinai parasysiu ,bet pasmus poliklinikoj jokiu paseliu nedaro tik paprasta slapimo tyrima ir inkstus tik ekoskopu paziures,na gal kas ir matisis ,,siandie biski geriau jaučiuosi nes savaitgali geriau ospamoksą tai matyt kazkiek padejo nes skausmas buvo nerealus
o kaip tu kristuksss gyveni kaip reikalai su zarnom ir pusle. ?
Sveika prisijungus prie musu skyrelio astuk....
na matai tavo viduriukai buvo kieti ,o musu laisvi uztat tau ir spazmuodavo taip stipriai ,nes pas mane tai jokių skausmu nebuna tik taip pučia pilva pamaudžia na dar pagurguliuoja ir viskas .....o del svorio tai tikrai negirdejau nes esu normalaus svorio na kazkiek pilva galima biski pamazint nes ispustas nerealiai
[quote=lynkute,2007 01 14, 16:56]
gerai kristuksss butinai parasysiu ,bet pasmus poliklinikoj jokiu paseliu nedaro tik paprasta slapimo tyrima ir inkstus tik ekoskopu paziures,na gal kas ir matisis ,,siandie biski geriau jaučiuosi nes savaitgali geriau ospamoksą tai matyt kazkiek padejo nes skausmas buvo nerealus
Niu man tai zarnynas kaip ir visada po 2 kartus einu jei ner stresu ir po daugiau jei koks egzas, vakar is vis i wc nejau, bet lb bijojau, nes 8 h i kauna vaziavom tai bijojau, kad pakeli nesusuktu bet nieko taip i nesusuko puslyte tai bludija, daznai lakstau bet pastebejau kad man nuo Driptane galva svaigt pradejo ir tokia kaip apsinesus vaikstau, net Xanax nereikia
Niu man tai zarnynas kaip ir visada po 2 kartus einu jei ner stresu ir po daugiau jei koks egzas, vakar is vis i wc nejau, bet lb bijojau, nes 8 h i kauna vaziavom tai bijojau, kad pakeli nesusuktu bet nieko taip i nesusuko puslyte tai bludija, daznai lakstau bet pastebejau kad man nuo Driptane galva svaigt pradejo ir tokia kaip apsinesus vaikstau, net Xanax nereikia
QUOTE(lynkute @ 2007 01 14, 16:56)
na matai tavo viduriukai buvo kieti ,o musu laisvi uztat tau ir spazmuodavo taip stipriai ,nes pas mane tai jokių skausmu nebuna tik taip pučia pilva pamaudžia na dar pagurguliuoja ir viskas .....o del svorio tai tikrai negirdejau nes esu normalaus svorio na kazkiek pilva galima biski pamazint nes ispustas nerealiai
Na mano viduriai noralus ir viskas kaip pagal grafika Tik po spmazmu sunkiau iseidavau nes kol atleisdavo spazmai tai aisku viskas vidule susitrombuodavo Bet jau spazmai tai:sokas: O del to svorio tai nera bobuciu kalbos Tai sako medikai. Tiesiog tai yra dar viena DZS priezastis.
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 14, 17:17)
na tai ir vel driptane nusipirkai? nes man pradzioj kaip geriau sitas tabletkas irgi kokias 3 dienas sukosi galva poto apsiprato organizmas ten ir anotacijoj parasyta kad gali taip buti. o as tai dabar labiau bijau del pusles negu del viduriu nes pusle taip apgaulingai veikia kaip anksciau viduriai lyg noriu bet pusle tuscia atrodo pilna ir neislaikysiu to.
QUOTE(lynkute @ 2007 01 14, 19:24)
na tai ir vel driptane nusipirkai? nes man pradzioj kaip geriau sitas tabletkas irgi kokias 3 dienas sukosi galva poto apsiprato organizmas ten ir anotacijoj parasyta kad gali taip buti. o as tai dabar labiau bijau del pusles negu del viduriu nes pusle taip apgaulingai veikia kaip anksciau viduriai lyg noriu bet pusle tuscia atrodo pilna ir neislaikysiu to.
nu as ji matai nebuvau ir nutraukus gert, svaitgaliais tik negerdavau, o seip po 1 - 2 kasdien geriu, bet kazkaip paskutiniu metu uzvelk mane nuo ju
as tai dabar irgi del pusles labiau bijau nei del zarnyno, nes viduriuoju tik rytais, o maizioju tai visa para o nakti tu kelies?
keliuos ir nakty nu siandie nakty pora kart buna kad ir viena,kad ir tris kart nueinu,jau pradeda knist nervus ir po to zinai issiblaskai ir miegas jau ne toks...o vyras tai cia kada varem i vilniu tai zinok rekiau kaip isprotejus ieskojom tokios pardes ir neradom o pusle kai sueme tai nors zviek poto pradejau save ramint kad ai kas bus tas visgi jau ieko nepadarysiu ir lyg ir praejo tas noras i wc,poto radom degaline ir atrodo jau ir tas noras praejo ,bet aini kad poto vel taip neuzsimanytum.... bet ziurau kai i namus varai jau to noro apgaulingo kaip ir nera...
QUOTE(lynkute @ 2007 01 14, 19:51)
keliuos ir nakty nu siandie nakty pora kart buna kad ir viena,kad ir tris kart nueinu,jau pradeda knist nervus ir po to zinai issiblaskai ir miegas jau ne toks...o vyras tai cia kada varem i vilniu tai zinok rekiau kaip isprotejus ieskojom tokios pardes ir neradom o pusle kai sueme tai nors zviek poto pradejau save ramint kad ai kas bus tas visgi jau ieko nepadarysiu ir lyg ir praejo tas noras i wc,poto radom degaline ir atrodo jau ir tas noras praejo ,bet aini kad poto vel taip neuzsimanytum.... bet ziurau kai i namus varai jau to noro apgaulingo kaip ir nera...
as tai irgi pastebiu kad cia nerviskai daznai buna kad likus 10min iki egzo laksatu kas minute, o egzui prasidejus isedziu valanga ir daugiau, nu zodziu pasamone kazko bijo, nezinau kaip tokias ligas paaiskint