Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

tik slapimo tyrima, nes inkstai buvo ziureti neseniai tai ekoskopijos nedare paselio irgi nedare doh.gif jau nervas ima, tik pasakiau savo simptomus ir iskart pasake g.gif dar pasakiau kad turiu DŽS tai sako taip dazniausiai ir buna,ir tik parvariau is vilniaus pradejo mausti ikstus doh.gif kelias dienas bjauriai jauciausi buvo temperatura inkstai atrode kaip sumusti ,o vilniuj tai varinejau i wc doh.gif vienoj vietoj kaip suspaude sakiau kad bus slapios kelnes,bet kazkaip greit radom degalineuser posted image ....
eisiu ryt prasysiu savo daktares kad ekoskopu inkstus patikrintu nes nenoriu letines kokios inkstu ligos
Atsakyti
Sveikos likimo drauges. As taip pat vargau su DZS ir jis man pasireiksdavo stipriais priepuoliniais spazmais. Taip suriesdavo (ypac naktimis) kad negaledavau net prakvepuoti. Rydavau po kelias No-spa tabletes ir pamazu atleisdavo. Veliau gydytoja israse Buskopano zvakutes ir rekomendavo priaugti svorio. Aisku svorio priaugti man visada buvo sudetinga tai taip ir kankinausi. Spazmus sukeldavo zali vaisiai ir darzoves (galiu tik troskintus) ir aisku nervai. Po vaiko gimdymo uzsiliko manyje apie 5 kg. ir ka jus sau manot.....man nebebuna spazmu. Kartais sudirgsta zarnos nuo netinkamo maisto ar susinervinimo bet galiu tai pakest be vaistu. Taip ir yra sakoma, kad esant mazam svoriui nusmunka inkstai ir zarnos todel tie organai yra nuolat dirginami. O kas liecia Lexotanilio tai tikrai geras vaistas. Jis ramina sirdies raumeni ir neslopina kaip kiti raminamieji. Aisku kiekvienam buna kitaip. Idedu Lexotanilio anotacija. Ten ir kaina yra:
http://www.vaistai.l...hword=lexotanil
Na ir pripasakojau umn.gif karsta.gif
Atsakyti
astukas, man tai skausmų nebūna, vien tik vidurių sukimas ir viduriavimas. o ir mažu svoriu aš nesiskundžiu, deja smile.gif o lexotanilis mane slopina ir migdo, kaip ir visi kiti raminamieji be išimties schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 01 14, 12:42)
astukas, man tai skausmų nebūna, vien tik vidurių sukimas ir viduriavimas. o ir mažu svoriu aš nesiskundžiu, deja smile.gif o lexotanilis mane slopina ir migdo, kaip ir visi kiti raminamieji be išimties schmoll.gif  verysad.gif

Matyt DZS irgi skirtingai pasireiskia g.gif Tai Lexotanilio isgerk tik nakciai 0,5 tab. aisku jei yra reikalas. Diena pagerk arbatu. As gerdavau pipirmete zarnynui. O raminanciu irgi reikia bandyt pagal save.
Atsakyti
Sveikutes mergaites! 4u.gif parasyk Lynkute kaip tau sekes pas daktaru!pas mane toks metas, kad ner kada net nueit kur nors, nors noreciau paseli pasidaryt, bet itariu nieko neparodytu schmoll.gif
Sveika prisijungus Astukas, nu cia pirma karta isgirdau kad del svorio gali but lotuliukas.gif man tai reiktu kokis 10kg numest, tai papildomas svoris nemanau kad padetu..
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 14, 13:42)
Sveikutes mergaites! 4u.gif parasyk Lynkute kaip tau sekes pas daktaru!pas mane toks metas, kad ner kada net nueit kur nors, nors noreciau paseli pasidaryt, bet itariu nieko neparodytu  schmoll.gif
Sveika prisijungus Astukas, nu cia pirma karta isgirdau kad del svorio gali but  lotuliukas.gif man tai reiktu kokis 10kg numest, tai papildomas svoris nemanau kad padetu..

gerai kristuksss butinai parasysiu ,bet pasmus poliklinikoj jokiu paseliu nedaro schmoll.gif tik paprasta slapimo tyrima ir inkstus tik ekoskopu paziures,na gal kas ir matisis ,,siandie biski geriau jaučiuosi nes savaitgali geriau ospamoksą tai matyt kazkiek padejo nes skausmas buvo nerealus verysad.gif
o kaip tu kristuksss gyveni kaip reikalai su zarnom ir pusle. g.gif wub.gif ?

Sveika prisijungus prie musu skyrelio astuk....
na matai tavo viduriukai buvo kieti ,o musu laisvi uztat tau ir spazmuodavo taip stipriai ,nes pas mane tai jokių skausmu nebuna tik taip pučia pilva pamaudžia na dar pagurguliuoja ir viskas blush2.gif .....o del svorio tai tikrai negirdejau nes esu normalaus svorio na kazkiek pilva galima biski pamazint nes ispustas nerealiai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lynkute,2007 01 14, 16:56]
gerai kristuksss butinai parasysiu ,bet pasmus poliklinikoj jokiu paseliu nedaro schmoll.gif tik paprasta slapimo tyrima ir inkstus tik ekoskopu paziures,na gal kas ir matisis ,,siandie biski geriau jaučiuosi nes savaitgali geriau ospamoksą tai matyt kazkiek padejo nes skausmas buvo nerealus verysad.gif
o kaip tu kristuksss gyveni kaip reikalai su zarnom ir pusle. g.gif wub.gif ?

Niu man tai zarnynas kaip ir visada po 2 kartus einu jei ner stresu ir po daugiau jei koks egzas, vakar is vis i wc nejau, bet lb bijojau, nes 8 h i kauna vaziavom tai bijojau, kad pakeli nesusuktu bet nieko taip i nesusuko blush2.gif puslyte tai bludija, daznai lakstau bet pastebejau kad man nuo Driptane galva svaigt pradejo ir tokia kaip apsinesus vaikstau, net Xanax nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 14, 16:56)
o kaip tu kristuksss gyveni kaip reikalai su zarnom ir pusle. g.gif  wub.gif ?

Sveika prisijungus prie musu skyrelio astuk....
na matai tavo viduriukai buvo kieti ,o musu laisvi uztat tau ir spazmuodavo taip stipriai ,nes pas mane tai jokių skausmu nebuna tik taip pučia pilva pamaudžia na dar pagurguliuoja ir viskas blush2.gif .....o del svorio tai tikrai negirdejau nes esu normalaus svorio na kazkiek pilva galima biski pamazint nes ispustas nerealiai  blush2.gif  biggrin.gif

Na mano viduriai noralus ir viskas kaip pagal grafika ax.gif Tik po spmazmu sunkiau iseidavau nes kol atleisdavo spazmai tai aisku viskas vidule susitrombuodavo rolleyes.gif Bet jau spazmai tai:sokas: O del to svorio tai nera bobuciu kalbos gossip.gif Tai sako medikai. Tiesiog tai yra dar viena DZS priezastis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 14 sausio 2007 - 18:05
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 14, 17:17)

Niu man tai zarnynas kaip ir visada po 2 kartus einu jei ner stresu ir po daugiau jei koks egzas,  vakar is vis i wc nejau, bet lb bijojau, nes 8 h i kauna vaziavom tai bijojau, kad pakeli nesusuktu bet nieko taip i nesusuko  blush2.gif puslyte tai bludija, daznai lakstau bet pastebejau kad man nuo Driptane galva svaigt pradejo ir tokia kaip apsinesus vaikstau, net Xanax nereikia  lotuliukas.gif

na tai ir vel driptane nusipirkai? nes man pradzioj kaip geriau sitas tabletkas irgi kokias 3 dienas sukosi galva poto apsiprato organizmas ten ir anotacijoj parasyta kad gali taip buti. g.gif o as tai dabar labiau bijau del pusles negu del viduriu doh.gif nes pusle taip apgaulingai veikia kaip anksciau viduriai lyg noriu bet pusle tuscia atrodo pilna ir neislaikysiu to. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 14 sausio 2007 - 18:25
QUOTE(lynkute @ 2007 01 14, 19:24)
na tai ir vel driptane nusipirkai? nes man pradzioj kaip geriau sitas tabletkas irgi kokias 3 dienas sukosi galva poto apsiprato organizmas ten ir anotacijoj parasyta kad gali taip buti. g.gif o as tai dabar labiau bijau del pusles negu del viduriu doh.gif nes pusle taip apgaulingai veikia kaip anksciau viduriai lyg noriu bet pusle tuscia atrodo pilna ir neislaikysiu to. doh.gif

nu as ji matai nebuvau ir nutraukus gert, svaitgaliais tik negerdavau, o seip po 1 - 2 kasdien geriu, bet kazkaip paskutiniu metu uzvelk mane nuo ju blush2.gif
as tai dabar irgi del pusles labiau bijau nei del zarnyno, nes viduriuoju tik rytais, o maizioju tai visa para doh.gif o nakti tu kelies? g.gif
Atsakyti
keliuos ir nakty nu siandie nakty pora kart buna kad ir viena,kad ir tris kart nueinu,jau pradeda knist nervus doh.gif ir po to zinai issiblaskai ir miegas jau ne toks...o vyras tai cia kada varem i vilniu tai zinok rekiau kaip isprotejus ieskojom tokios pardes ir neradom o pusle kai sueme tai nors zviek poto pradejau save ramint kad ai kas bus tas visgi jau ieko nepadarysiu ir lyg ir praejo tas noras i wc,poto radom degaline ir atrodo jau ir tas noras praejo ,bet aini kad poto vel taip neuzsimanytum.... bet ziurau kai i namus varai jau to noro apgaulingo kaip ir nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 14, 19:51)
keliuos ir nakty nu siandie nakty pora kart buna kad ir viena,kad ir tris kart nueinu,jau pradeda knist nervus doh.gif ir po to zinai issiblaskai ir miegas jau ne toks...o vyras tai cia kada varem i vilniu tai zinok rekiau kaip isprotejus ieskojom tokios pardes ir neradom o pusle kai sueme tai nors zviek poto pradejau save ramint kad ai kas bus tas visgi jau ieko nepadarysiu ir lyg ir praejo tas noras i wc,poto radom degaline ir atrodo jau ir tas noras praejo ,bet aini kad poto vel taip neuzsimanytum.... bet ziurau kai i namus varai jau to noro apgaulingo kaip ir nera... g.gif

as tai irgi pastebiu kad cia nerviskai daznai buna kad likus 10min iki egzo laksatu kas minute, o egzui prasidejus isedziu valanga ir daugiau, nu zodziu pasamone kazko bijo, nezinau kaip tokias ligas paaiskint verysad.gif
Atsakyti