QUOTE(kristuksss @ 2007 01 03, 18:56)
o tu gal reguliarai lankais pas ka nors?niu reiks pabandyt ir man tu vitaminu nusipirkt a jie brangus?nes jau nusibodo visas babkes vaistam ir papildam sukist
o man su pusle visaip buna, nakti keliuos tik tada kai jau buna lb pilna, diena ivairiai buna kartais del vino lasiuko lakstau, siandien gal 3h nejau, nors buvau kavinej su draugem ir valgiau ir geriau ir nieko i wc nereikejo, nors buna kad valanda teislaikau bet pusle buna pilna pilna!keistai cia su ja zodziu
o man su pusle visaip buna, nakti keliuos tik tada kai jau buna lb pilna, diena ivairiai buna kartais del vino lasiuko lakstau, siandien gal 3h nejau, nors buvau kavinej su draugem ir valgiau ir geriau ir nieko i wc nereikejo, nors buna kad valanda teislaikau bet pusle buna pilna pilna!keistai cia su ja zodziu
taip lankausi kas menesi pas psichiatra priraso antidepresantu ir nerima mazinanciu raminamu vaistuku
ir man jau atsibodo paciai gydytis taip norisi nusipirkti ka nors ,o padedi ant visokiu papildu ir vaistu nors taip kad padetu ir issgyciau nera tai kur ka nors issgirstu koki papilda ta ir bandau ,bet jau atsibodo jau man gal ta pusle nuo vaistu visokiu sutriko,kai pasiskaiciau internete kad nuo vaistu buna didelis kiekis slapimo ir daznas,nes nefunkcionuoja inkstu veikla. nezinau jau
bet jai tu nejauti kristuksss jokiu depresijos pozymiu ar nerimo tai manau nera ko pas psichiatrus vaiksciot nes as tai jauciau pastovu nerima tai ir ejau pas psichiatra ,dar net nebuvo dzs.