Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(kristuksss @ 2007 01 03, 18:56)
o tu gal reguliarai lankais pas ka nors?niu reiks pabandyt ir man tu vitaminu nusipirkt  thumbup.gif a jie brangus?nes jau nusibodo visas babkes vaistam ir papildam sukist  angel_sadangel.gif
o man su pusle visaip buna, nakti keliuos tik tada kai jau buna lb pilna, diena ivairiai buna kartais del vino lasiuko lakstau, siandien gal 3h nejau, nors buvau kavinej su draugem ir valgiau ir geriau ir nieko i wc nereikejo, nors buna kad valanda teislaikau bet pusle buna pilna pilna!keistai cia su ja zodziu  doh.gif

taip lankausi kas menesi pas psichiatra priraso antidepresantu ir nerima mazinanciu raminamu vaistuku mirksiukas.gif
ir man jau atsibodo paciai gydytis taip norisi nusipirkti ka nors ,o padedi ant visokiu papildu ir vaistu nors taip kad padetu ir issgyciau nera verysad.gif help.gif cray.gif tai kur ka nors issgirstu koki papilda ta ir bandau ,bet jau atsibodo jau man gal ta pusle nuo vaistu visokiu sutriko,kai pasiskaiciau internete kad nuo vaistu buna didelis kiekis slapimo ir daznas,nes nefunkcionuoja inkstu veikla. g.gif nezinau jau doh.gif
bet jai tu nejauti kristuksss jokiu depresijos pozymiu ar nerimo tai manau nera ko pas psichiatrus vaiksciot nes as tai jauciau pastovu nerima tai ir ejau pas psichiatra ,dar net nebuvo dzs. g.gif
Atsakyti
tai va tame ir esme kad pirmas daktaras atsisake gydyt, nes as pati nesijauciu turinti problemu, nors siuntima dave gastroenterologe, bet jis vistiek atsisake gydyt...nu tu problemu kaip ir pas kiekviena pas mane, tikrai nesijauciau blogai kol nesusirgau... ir vaistuku man reiktu tik per egzus ir kolius, kad nebijociau kad galiu neisedeti 2h egze, pertrauku gi nieks nedaro, o noris kad uz ta moksla nereiktu moket ir seip skolu prisidirbt, bet tas baisus jausmas mane apninka iejus i auditorija, ne baimes kad blogai parasysiu ar dar kas, bet kad tik kuo greiciau parasyt, ir koki 20 kartu pries egza dar apgalvoju ka reiktu daryt jei prireiktu i wc, anksciau kai kuriem destytojam pasisakydavau kad turiu su sveikata problemu, bet kai pasitaike keletas nesupratingu to nebedarau...va ir rytoj egzas iki 3h gali trukti, jei zarnynas atkentes tai pusle be sansu, tai teks rinktis, arba apsimest kad nemoku ir iseit nebaigus sprest uzdaviniu, arba nugalet gedos jausma ir pasisprasyt i wc verysad.gif aisku bandysiu prigert vaistuku ir isedet visa egza, bet kas ten zino kaip gausis..visi kiti tai iki 1h trunka tai problemu kaip ir nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 04, 09:48)
tai va tame ir esme kad pirmas daktaras atsisake gydyt, nes as pati nesijauciu turinti problemu, nors siuntima dave gastroenterologe, bet jis vistiek atsisake gydyt...nu tu problemu kaip ir pas kiekviena pas mane, tikrai nesijauciau blogai kol nesusirgau... ir vaistuku man reiktu tik per egzus ir kolius, kad nebijociau kad galiu neisedeti 2h egze, pertrauku gi nieks nedaro, o noris kad uz ta moksla nereiktu moket ir seip skolu prisidirbt, bet tas baisus jausmas mane apninka iejus i auditorija, ne baimes kad blogai parasysiu ar dar kas, bet kad tik kuo greiciau parasyt, ir koki 20 kartu pries egza dar apgalvoju ka reiktu daryt jei prireiktu i wc, anksciau kai kuriem destytojam pasisakydavau kad turiu su sveikata problemu, bet kai pasitaike keletas nesupratingu to nebedarau...va ir rytoj egzas iki 3h gali trukti, jei zarnynas atkentes tai pusle be sansu, tai teks rinktis, arba apsimest kad nemoku ir iseit nebaigus sprest uzdaviniu, arba nugalet gedos jausma ir pasisprasyt i wc  verysad.gif aisku bandysiu prigert vaistuku ir isedet visa egza, bet kas ten zino kaip gausis..visi kiti tai iki 1h trunka tai problemu kaip ir nera doh.gif

man del situ problemu irgi baisu net ieskotis darbo,darbo ieskau kur kolektyvo nera kad niekam neaiskinus nueiciau i wc verysad.gif g.gif nes baime mane apninka o jai uzeis o jei ka daryt reiks g.gif bet kai nueinu kur nors tai toks kartais uzeina noras myst atrodo jau neislaikysiu bet po kokiu 5-10min.praeina ir dar galiu kentet
ar ir pas tave toks jausmas buna.
siomis dienomis pastebejau kad ir strenas skauda pilvo apacia kad nebutu kas rimto ,as pakol gerai nesuriecia nesikreipiu pas medikus,jau tokia esu ieskau ligu pati g.gif doh.gif
tave uzjauciu kad dar ir egzas ir dar taip ilgai doh.gif vargsiuke zinau koks jausmas g.gif bet gal kaip nors jei ka prasykis i toleta.o ka darysi jeigu reikia
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 04, 11:22)
man del situ problemu irgi baisu net ieskotis darbo,darbo ieskau kur kolektyvo nera kad niekam neaiskinus nueiciau i wc verysad.gif  g.gif nes baime mane apninka o jai uzeis o jei ka daryt reiks g.gif bet kai nueinu kur nors tai toks kartais uzeina noras myst atrodo jau neislaikysiu bet po kokiu 5-10min.praeina ir dar galiu kentet
ar ir pas tave toks jausmas buna.
siomis dienomis pastebejau kad ir strenas skauda pilvo apacia kad nebutu kas rimto ,as pakol gerai nesuriecia nesikreipiu pas medikus,jau tokia esu ieskau ligu pati g.gif  doh.gif
tave uzjauciu kad dar ir egzas ir dar taip ilgai doh.gif vargsiuke zinau koks jausmas g.gif bet gal kaip nors jei ka prasykis i toleta.o ka darysi jeigu reikia

tai va jei ka prasysiuos, apsimesiu, kad negera vis geriau nei sakyt po valandos kad sysiu noriu blush2.gif turetu isleist, tik matai nesmagu nes ir taip jau su kita grupe eisiu, nes maniske 9h laiko, mano viduriukam per anksti..
o del lb didelio extra noro slapintis buna ir man, man daznai buna kad atrodo nenori nenori o paskui lb staigiai kad uzeina, nors pries 1min rodos nenorejau blink.gif
buna kaip ir rasei kad labai uzsinoriu, kokioj pardej buna, ar kelionej bet jei uzsigalvoji praeina unsure.gif nu idomei su ja, cia jau tikrai dirgli itariu..
blyn reiktu normalu gydytoja susirast nebereiktu saves gydyt, gal ir lt susitaupytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 04, 11:00)
tai va jei ka prasysiuos, apsimesiu, kad negera vis geriau nei sakyt po valandos kad sysiu noriu  blush2.gif turetu isleist, tik matai nesmagu nes ir taip jau su kita grupe eisiu, nes maniske 9h laiko, mano viduriukam per anksti..
o del lb didelio extra noro slapintis buna ir man, man daznai buna kad atrodo nenori nenori o paskui lb staigiai kad uzeina, nors pries 1min rodos nenorejau  blink.gif
buna kaip ir rasei kad labai uzsinoriu, kokioj pardej buna, ar kelionej bet jei uzsigalvoji praeina  unsure.gif nu idomei su ja, cia jau tikrai dirgli itariu..
blyn reiktu normalu gydytoja susirast nebereiktu saves gydyt, gal ir lt susitaupytu  lotuliukas.gif

taip bet musu gydytojai i tai atmestinai ziuri doh.gif as nesigydyciau pati jeigu butu gydytojai normalus doh.gif bet kad jie praeis savaime o kad paciam zmogui yra problema pati baisiausia tai jiem pofik
as kai man uzeina panikos priepolis tai tiem musu daktariuksciams buna nekas doh.gif
tada iskart duoda i sostine siuntima ,bet kas is to ir jie kad tik nuo saves doh.gif
Atsakyti
Sveikutes lotuliukas.gif niu praejo mano egzas ir visai sekmingai iskentejau biggrin.gif tik vaistu gal per daug prigeriau, nes labai bijojau tai keistai jauciuos blink.gif bet dziaugiuos kad dar ir viska teisingai isprendziau blush2.gif
gero savaitgalio!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 05, 18:38)
Sveikutes  lotuliukas.gif niu praejo mano egzas ir visai sekmingai iskentejau  biggrin.gif tik vaistu gal per daug prigeriau, nes labai bijojau tai keistai jauciuos  blink.gif bet dziaugiuos kad dar ir viska teisingai isprendziau  blush2.gif
gero savaitgalio!!! drinks_cheers.gif

tai tu saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif niu va gerai kad viskas normaliai pasibaige drinks_cheers.gif tai kiek tablietku ikaliai g.gif as tai isvis nuo tu driptane ikalu dvi tai man ju poveikis kazkoks keistas buna svaigsta galva .
Atsakyti
man irgi praėjo egzas. žiaurus buvo, medžiaus tik kad išlaikyčiau. ir išlaikiau thumbup.gif ale prieš tai prigėriau imodiumo ir lexotanilio. šiaip dažanai taip geriu, bet čia gal nuo nervinimosi taip galvą skaudėjo, paskui už širdies sugriebė, o dabar visai jaučiu, tuoj nulūšiu. bet nesinori eit miegot, nes ryt mokyytis reikės labai durną dalyką egzui verysad.gif mega_shok.gif tai dieną ilginu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 01 05, 22:27)
man irgi praėjo egzas. žiaurus buvo, medžiaus tik kad išlaikyčiau. ir išlaikiau  thumbup.gif  ale prieš tai prigėriau imodiumo ir lexotanilio. šiaip dažanai taip geriu, bet čia gal nuo nervinimosi taip galvą skaudėjo, paskui už širdies sugriebė, o dabar visai jaučiu, tuoj nulūšiu. bet nesinori eit miegot, nes ryt mokyytis reikės labai durną dalyką egzui  verysad.gif  mega_shok.gif tai dieną ilginu laugh.gif

sekmes katalike egzuose pamatysi islaikysi ir viskas bus ok kaip ir kristukui wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sekmes.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 01 05, 23:27)
man irgi praėjo egzas. žiaurus buvo, medžiaus tik kad išlaikyčiau. ir išlaikiau  thumbup.gif  ale prieš tai prigėriau imodiumo ir lexotanilio. šiaip dažanai taip geriu, bet čia gal nuo nervinimosi taip galvą skaudėjo, paskui už širdies sugriebė, o dabar visai jaučiu, tuoj nulūšiu. bet nesinori eit miegot, nes ryt mokyytis reikės labai durną dalyką egzui  verysad.gif  mega_shok.gif tai dieną ilginu laugh.gif

Sveikos 4u.gif
Man taip pat egzai doh.gif pirmąjį nesunkiai išlaikiau, bet baimės daug buvo, tai gėriau išeidama irgi lexotanilio. Bet ta baimė būna iki kol užduotį paduoda, po to nebėra kada galvoti apie baimę smile.gif
Sėkmės jums egzuose victory.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai kur prapuole visos? 4u.gif as tai grizau i vel egzu laikyt, tikiuos viskas normalei praeis, paskutinis semestras beliko galesiu nebesistengt blush2.gif vistiek nebereiktu uz moksla moket thumbup.gif norejau paklaust kas cia per vaistas tas lexotanilis visos cia geria, as tokio negirdejau g.gif a padeda?
Kaip Lynkute begyveni?kaip tavo puslyte? A Dryptane dar vartoji?as tai savaite jokiu vaistu negeriau tik nuo kosulio vaistuku, leidau organizmui pailset tongue.gif
Atsakyti
[quote=kristuksss,2007 01 10, 21:17]
Sveikutes, tai kur prapuole visos? 4u.gif as tai grizau i vel egzu laikyt, tikiuos viskas normalei praeis, paskutinis semestras beliko galesiu nebesistengt blush2.gif vistiek nebereiktu uz moksla moket thumbup.gif norejau paklaust kas cia per vaistas tas lexotanilis visos cia geria, as tokio negirdejau g.gif a padeda?

Sveikute 4u.gif
Aš taip pat nustebusi kur pradingo kitos g.gif Džiaugiuos ir aš man taip pat paskutiniai egzai beliko, ir pradėsiu baigiamąjį darbą rašyti, tiesa dar verslo planą reikės vasarį parašyti doh.gif
o lexotanilis yra raminatis vaistas, man jis visai nieko, geriu po pusę tabletės kai reikia, svarbiausia, kad jis nemigdo. Šiaip internete esu skaičiusi jo instrukciją, ten rašė, kad jis tinka sergant DŽS.
Atsakyti