Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

as kazkaip pati susirupinau ar tik neturiu ir as to dzs. Siaip ir vienas daktaras itarinejo, bet nieko placiau nepasake. Dar turiu ir kitu bedu, nes jos juk po viena nevaiksto, tai pradejau ieskotis informacijos apie viena toki tyrima ir radau viena puslapiuka. Na nenoriu reklamos daryti, bet pasirodo dzs isreguliuoja rugsciu- sarmu pusiausvyra organizme. Tai tas puslapiukas apie tam tikrus maisto papildus yra. Stai nuoroda, kurioje rasoma apie tai kas liecia dzs, o toliau jei noresit pasiskaitysit.

http://www.basica.lt...basica/ligos/87
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 01 01, 21:17)
as kazkaip pati susirupinau ar tik neturiu ir as to dzs. Siaip ir vienas daktaras itarinejo, bet nieko placiau nepasake. Dar turiu ir kitu bedu, nes jos juk po viena nevaiksto, tai pradejau ieskotis informacijos apie viena toki tyrima ir radau viena puslapiuka. Na nenoriu reklamos daryti, bet pasirodo dzs isreguliuoja rugsciu- sarmu pusiausvyra organizme. Tai tas puslapiukas apie tam tikrus maisto papildus yra. Stai nuoroda, kurioje rasoma apie tai kas liecia dzs, o toliau jei noresit pasiskaitysit.

http://www.basica.lt...basica/ligos/87

labas taip uztat man ir padeda vitaminai kur yra mineralu ir rugsciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergyckos pasiilgau jusu!!!kaip sveikateles is po svenciu gausiu? drinks_cheers.gif man tai tokios ramios pasitaike, kucias su seimyna, o naujus dviese su vyriuku, bet visai normalei, tik kazkaip toks kaledines nei naujametines nuotaikos nebuvo, gal kad sniego nera cry.gif
dabar vel teks i mokslus kibt sesija vis delto smartass.gif
Atsakyti
sveikute kristuksss man tai pat visos sventes ramios praejo verysad.gif o sveikatyte buvo sutrikusi po kaledu kazkaip gal nuo daug visokio ivairaus maisto dar+alhogolis,per naujus teko su savo teveliais ir broliu sutikt toki ramus irgi nes vyras siemet per visas sventes dirbo verysad.gif tai jauciu visi metai bus kiauliski biggrin.gif
Atsakyti
niu nesakyk gal nebus kiauliski lotuliukas.gif as tai bijau kad kiaules metai lasinuku man dar neuzdetu ant klubu blush2.gif dabar visi sako, kad dietos bus neveiksmingos blink.gif
Atsakyti
kristuksss pasportuoti reikia ,pas mane tai jai pilvas istirptu jame lasiniai tai butu ciki nes kojos normalios blush2.gif biggrin.gif ir namie biski pasportuoju bet ne velnio pilvas nekrenta biggrin.gif

mergytes ar nebandet pagerti magnis+B6 pagerti tipo musu situs spasmus atpalaiduoja DZS.? Gal ir puslyte ne tokia dirgli butu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 03 sausio 2007 - 10:37
Aš geriu vitaminų B seriją, tai nežinau ar geriau, bet šiaip nervus ramina, nes man po švenčių lomkės lotuliukas.gif Tingiu viską daryti, nebėra ko laukti, nuotaika smukusi, tai nusipirkau. Bet iš tiesų viduriai kardinaliai pasikeitė po vizito į Grybo gatvę. Reiks nueit pavasarį dar kartą, ir kainuos nebe taip brangiai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. mano pilvas per šventes truputį paburbuliavo, o paskui apsiprato. žodžiu, vaikščiojau į wc, bet neviduriavau. o po švenčių tik bac, ir vėl tas pats. kažkokia nesąmonė doh.gif o dabar egzaminai dar prasideda, ex doh.gif gėriau aš kažkokį B vitaminą, bet man nieko nepadėjo. čia gal kitoks? g.gif dabar, kadangi egzaminai, tai neurozan geriu...
Atsakyti
tai saunu fanta thumbup.gif reiks ir man nusiprkti nors as geriu antidepresantus ir nerima mazinancius bet su pusle kazkas negerai ta pusle pastoviai jauciu g.gif ir varo kaip is kibiro o ne taip kad po biski blush2.gif g.gif tai sakau gal tuos spazmus sumazins g.gif nes geriu ir driptane puslei bet kazkaip tik biski pastebejau kad geriau g.gif gal kad geriu tik po viena tab.per diena.nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 03, 12:27)
tai saunu fanta thumbup.gif reiks ir man nusiprkti nors as geriu antidepresantus ir nerima mazinancius bet su pusle kazkas negerai ta pusle pastoviai jauciu g.gif ir varo kaip is kibiro o ne taip kad po biski blush2.gif  g.gif tai sakau gal tuos spazmus sumazins g.gif nes geriu ir driptane puslei bet kazkaip tik biski pastebejau kad geriau g.gif gal kad geriu tik po viena tab.per diena.nesuprantu...

as tau Lynkute siulyciau daugiau to dryptane pagert 2 - 3 per diena tada turetum pajust pagerejima, as dabar jau ilga laika geriu po 2, kartais kai koks egzas 3 nu ir liktais geriau tik nzn kiek laiko reiks gert..
as jokiu magniu, nei B vitamino negeriu, bet mano turimi jau i pabaiga tai gal reiktu pabandyt!
o cia taip atskirai jie ir pardavinejami, tipo atskirai magnis ir B?nesuprantu as tuose vaistuose 4u.gif
Papildyta:
tiesa, o kokius jus mergaites raminamuosius geriat?mane tai kai 1 psichologas praspyre, o kito as atsisakiau tai ner kas israso, o visi jie praktiskai tik su receptu pardavinejami verysad.gif
Nepamenu o pas koki gyd tu Fanta ten eini i ta Grybo gatve?cia vilniuj kaip suprantu
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 03, 17:56)
as tau Lynkute siulyciau daugiau to dryptane pagert 2 - 3 per diena tada turetum pajust pagerejima, as dabar jau ilga laika geriu po 2, kartais kai koks egzas 3 nu ir liktais geriau tik nzn kiek laiko reiks gert..
as jokiu magniu, nei B vitamino negeriu, bet mano turimi jau i pabaiga tai gal reiktu pabandyt!
o cia taip atskirai jie ir pardavinejami, tipo atskirai magnis ir B?nesuprantu as tuose vaistuose  4u.gif
Papildyta:
tiesa, o kokius jus mergaites raminamuosius geriat?mane tai kai 1 psichologas praspyre, o kito as atsisakiau tai ner kas israso, o visi jie praktiskai tik su receptu pardavinejami  verysad.gif
Nepamenu o pas koki gyd tu Fanta ten eini i ta Grybo gatve?cia vilniuj kaip suprantu

cia papildai nervu sistemai gerinti vienu pavadinimu magnis+b6 taip vadinasi jie mirksiukas.gif
kazkaip krisstuksss nesitiki kad dirgli slapimo pusle nes pas mane po valandos buna koks puslitris slapimo ir taip kas valanda varau su pilna pusle o ne tai kad po biski g.gif

jo jie visi su receptais raminamieji as tai geriu Bromazepam ir Doxsepin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 03 sausio 2007 - 18:02
QUOTE(lynkute @ 2007 01 03, 19:00)
cia papildai nervu sistemai gerinti vienu pavadinimu magnis+b6 taip vadinasi jie mirksiukas.gif
kazkaip krisstuksss nesitiki kad dirgli slapimo pusle nes pas mane po valandos buna koks puslitris slapimo ir taip kas valanda varau su pilna pusle o ne tai kad po biski g.gif

jo jie visi su receptais raminamieji as tai geriu Bromazepam ir Doxsepin.

o tu gal reguliarai lankais pas ka nors?niu reiks pabandyt ir man tu vitaminu nusipirkt thumbup.gif a jie brangus?nes jau nusibodo visas babkes vaistam ir papildam sukist angel_sadangel.gif
o man su pusle visaip buna, nakti keliuos tik tada kai jau buna lb pilna, diena ivairiai buna kartais del vino lasiuko lakstau, siandien gal 3h nejau, nors buvau kavinej su draugem ir valgiau ir geriau ir nieko i wc nereikejo, nors buna kad valanda teislaikau bet pusle buna pilna pilna!keistai cia su ja zodziu doh.gif
Atsakyti