QUOTE(katalike @ 2006 12 23, 15:44)
as ryte nedaug valgau, o kai labiau bijau, tai irgi nevalgau. bet dar ta pusle, nu uzkniso, gal kokius 7 kartus nuejau i wc per 20 paskutiniu minuciu, pries isvaziuodama vakar, nors absoliuciai nieko negeriau:/ paskui dar i parduotuve reikejo uzsukt vidury kelio. uch, po egzo nuejom i picerija. baisu man buvo, nors ir imodium buvau isgerusi, nes jei nuo maisto negerai buna, tai ir imodium nepadeda. suvalgiau ir vis laukiau, kada prades pusti pilva. truputi paburbuliavo (cia kartais taip buna, kaip manai, kad gali but blogai, toks labiau psichologinis efektas), ale grizau namo normaliai ir nieko nebuvo nei pute, nei ka. o siandien taip nusiplukiau, kol visus namus sutvarkiau nu o kaip jums sekasi ruostis sventems?
vargse tai ir tau su puslyte negerai katalike? as galvojau kad tik mum su kristuku...
oj as siandie irgi plusau pakol namus issiliuobiau o uzknisa tokios eiles pardese pakol atstovi eiles ,o dar siandie suviduriukais negerai jausmas kad noriu ,da su vyru baremes tokia nuotaika susikta
man tai siandie net su krauju gal kad prastai valgau sitom dienom nezinau kaip sventes bus berysio vyras dirba su kate dviese namuose busim