Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(kristuksss @ 2006 12 19, 21:52)
mano vyras anksciau budedavo, viena karta net per naujaka teko jam dirbt  blink.gif aciu dievui dabar nebereik, nes labai nemegdavau viena pasilikt, dar anksciau nuomojamam bute brr nesmagu..mano irgi praktiskai visi draugai zino kad sergu, bet kaip ir rasei, vistiek nesmagu  blush-anim-cl.gif nu ta liga nesergantys niekada nesupras ka reiskia bijot kazkur vaziuot, jei nebus salia wc  4u.gif

nesmagu bet ka daryt pas kokius pazystamus tai uztat ir nevaziuoju nes nebutu kaip pasakyt ko cia taip patinka man toletas jusu lotuliukas.gif tik pas gerus draugus tai as nepaisau noriu ir einu ax.gif
o dabar turit nuosava butuka? g.gif o kur taviskis dirba?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 19, 23:12)
nesmagu bet ka daryt pas kokius pazystamus tai uztat ir nevaziuoju nes nebutu kaip pasakyt ko cia taip patinka man toletas jusu lotuliukas.gif tik pas gerus draugus tai as nepaisau noriu ir einu ax.gif
o dabar turit nuosava butuka? g.gif o kur taviskis dirba?

aga dabar jau turim pora metu, nes su tom nuomom tai nieko gero mirksiukas.gif 2ju kambariu tai po kokiu 3 metu gal reiks didesnio ieskotis, kai leliukus pradesme planuot lotuliukas.gif maniskis tai dirba krasto apsaugos ministerijos, nu zodziu abieju saugo kad tvarka Lietuvelej butu taip iseina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 19, 22:25)
aga dabar jau turim pora metu, nes su tom nuomom tai nieko gero mirksiukas.gif 2ju kambariu tai po kokiu 3 metu gal reiks didesnio ieskotis, kai leliukus pradesme planuot  lotuliukas.gif maniskis tai dirba krasto apsaugos ministerijos, nu zodziu abieju saugo kad tvarka Lietuvelej butu taip iseina  thumbup.gif

nu zinai specialybes tai jo blush2.gif thumbup.gif panasios,mano brolis krasto apsaugoj dirba puskarininkiu blush2.gif ,tau gerai 2 kambariu tai normalu kaip ir lelius bus,mes tai vieno kambario bute gyvenam bet uztenka pakol dviese,aisku su laiku pirksim ar keisim i daugiau svarbu savo kampas ir be tevu... mirksiukas.gif
O kur kitos dinge? mes tik su kristuku bendraujam g.gif temele dviem lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va. pas mane tai dabar taip: viena diena varau 4 kartus pries vaziuojant, kita - viena karta ir t.t. ale vakar uzsinorejau cepelino, tai suvalgiau viena cepelina, paskui dar maniskis grizo su cipsais, nors prasiau, kad nepirkinetu nieko skanaus, kai kudinuosi biggrin.gif tai va, dar ju uzkandau. ir siandien rezultatas - pilvas burbuliavo visa nakti ir ryte variau viduriuot, nors dabar palyginus jau kokia savaite ar daugiau neviduriavau nuo maisto (nelabai buvo nuo ko). gerai tik tiek, kad nedaug. bet vat nusprendziau, kad artimiausiu metu su visokiom bulvėm baigta schmoll.gif
o siaip, tai beliko istverti rytoju ir porytoju (egzas verysad.gif ) iki svenciu. vat jau ir sniegas iskrito Sv. Kaledoms rolleyes.gif vakar su drauge ir dovanelem apsikeitem rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyriuks tai karininkas, ant dienu jau kapitono laipsni turetu gaut jei viskas gerai 4u.gif tada ir atlyginimas pakyla ax.gif nu jo savas kampas svarbiausia, jei yra galimybes 4u.gif
tai ar pavyko Katalike tau sukust? lotuliukas.gif
as tai ziuriu kad valios nebeturiu apzora biski esu, bet mano vyrui patinka apvalesnes, o ne zagres, sake jei lb sukusciau paliktu, aisku cia ant bajerio thumbup.gif bet bent jau zinau, kad jei po gimdymo sustoreciau nepaliktu tai tikrai blush2.gif
Sveikinu visas su antru sniegu iskritusiu newyear.gif nors nelabai tos sventines nuotaikos, nes darbai dar nebaigti, bet siandien su mergiatem keisimes dovanelem, pabaliavosme, picikes uzisakysme, tik va beda kad rytoj 8,30 turiu but ligoninej suzinot tyrimu rezultatu tai kvapelis is burnos gali buti ne koks, jei normalei uzgersme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 20, 18:03)
mano vyriuks tai karininkas, ant dienu jau kapitono laipsni turetu gaut jei viskas gerai  4u.gif tada ir atlyginimas pakyla  ax.gif nu jo savas kampas svarbiausia, jei yra galimybes 4u.gif
tai ar pavyko Katalike tau sukust? lotuliukas.gif
as tai ziuriu kad valios nebeturiu apzora biski esu, bet mano vyrui patinka apvalesnes, o ne zagres, sake jei lb sukusciau paliktu, aisku cia ant bajerio  thumbup.gif bet bent jau zinau, kad jei po gimdymo sustoreciau nepaliktu tai tikrai  blush2.gif
Sveikinu visas su antru sniegu iskritusiu  newyear.gif nors nelabai tos sventines nuotaikos, nes darbai dar nebaigti, bet siandien su mergiatem keisimes dovanelem, pabaliavosme, picikes uzisakysme, tik va beda kad rytoj 8,30 turiu but ligoninej suzinot tyrimu rezultatu tai kvapelis is burnos gali buti ne koks, jei normalei uzgersme  wub.gif

tai ziurek neprisigert kristuksss,as tai kai padauginu daugiau tai sakes doh.gif praguliu visa diena tai stengiuosi su saiku blush2.gif labai sergu ypac nuo dzino o jis man taip patinka thumbup.gif
o kokius tyrimus dareisi? g.gif
Atsakyti
kilas gal nukrito biggrin.gif neturiu svarstykliu, pagal rubus ziuriu. bet tikiu, kad truputi veliau prades kristi, nes valgiau tikrai labai mazai. nu bent jau palyginus, kaip seniau valgydavau lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. maniskiui irgi apvalesnes patinka, bet as pati negerai jauciuos, kai storeju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2006 12 20, 20:11)
kilas gal nukrito  biggrin.gif  neturiu svarstykliu, pagal rubus ziuriu. bet tikiu, kad truputi veliau prades kristi, nes valgiau tikrai labai mazai. nu bent jau palyginus, kaip seniau valgydavau  lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. maniskiui irgi apvalesnes patinka, bet as pati negerai jauciuos, kai storeju  smile.gif

negerai mazai valgyti, reikia valgyti daznai bet maziau nei anksciau galiu kursus pravesti ,nors niekada nesikudinau, bet drauge dietologe tai apsviecia,viena kart dienoj pvz. kas valgo gadina tiek zarnyna tiek skrandy,kas valgo pietus ir vakariene irgi labai negerai eina i pilva ax.gif ,o geriausia tai valgyti normaliai du kart dienoj pusrycius ir pietus vakariene lengva arba jos gali ir nebuti ax.gif
as tai normali sveriu 54kg.pagal savo amziu manau kad sveriu normaliai,o jeigu pilvo da nebutu ,butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 20 gruodžio 2006 - 21:34
tai aš pavalgau ryte ir dieną (kažkaip labiausiai pritiko bananai ir konservuoti ananasai, sumuštiaką dar kokį kartais sukertu), vakare nevalgau, tik geriu arbatas:) pavargau nuo mokymosi, ryt egzas doh.gif bet šitas forumas labai gerai padeda bent trumpam atsipalaiduot ax.gif
Atsakyti
gathering.gif pabaliavojom biski su mergaitem, sventes artejancias paminejom newyear.gif daug dovaneliu gavau 4u.gif biski uzgerem bet kaip ne keista tik viena karta i wc ejau thumbup.gif o tyrimukus tai plauciu dariaus, nes kazkaip jau 2 men nenustoju koset, bet viskas gerai reziume, radao bronchita isisenejusi, tipo pries puse metu plauciu uzdegima turejau, bet viskas gerai daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2006 12 21, 17:49)
tai aš pavalgau ryte ir dieną (kažkaip labiausiai pritiko bananai ir konservuoti ananasai, sumuštiaką dar kokį kartais sukertu), vakare nevalgau, tik geriu arbatas:) pavargau nuo mokymosi, ryt egzas  doh.gif  bet šitas forumas labai gerai padeda bent trumpam atsipalaiduot ax.gif

as tai bijau rytais valgyt valgau tik tada kai nesiruosiu eiti , doh.gif nes pavalgius man atrodo kad tada ieskosiu dar labiau wc.
vakar gavau dovanele is forumietes tiesiai i namus atsiunte thumbup.gif tai tokia nuotaika buvo. tongue.gif
Atsakyti
as ryte nedaug valgau, o kai labiau bijau, tai irgi nevalgau. bet dar ta pusle, nu uzkniso, gal kokius 7 kartus nuejau i wc per 20 paskutiniu minuciu, pries isvaziuodama vakar, nors absoliuciai nieko negeriau:/ paskui dar i parduotuve reikejo uzsukt vidury kelio. uch, po egzo nuejom i picerija. baisu man buvo, nors ir imodium buvau isgerusi, nes jei nuo maisto negerai buna, tai ir imodium nepadeda. suvalgiau ir vis laukiau, kada prades pusti pilva. truputi paburbuliavo (cia kartais taip buna, kaip manai, kad gali but blogai, toks labiau psichologinis efektas), ale grizau namo normaliai ir nieko nebuvo nei pute, nei ka. o siandien taip nusiplukiau, kol visus namus sutvarkiau karsta.gif didis.gif nu o kaip jums sekasi ruostis sventems? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 gruodžio 2006 - 15:50