Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

uzjauciu labai, kad neiseina jumi 2.gif neaisku ir kaip mum cia gausis dar blush2.gif niu man kadangi 22 metai dar tik tai tokio instinkto nejauciu dar 4u.gif mano vyriuks biski vyresnis, jam jau 29 metukai tai liktai jau noretu, bet zinai kazkaip noris ir man biski i ta gyvenima isikabint, darba susirast vistiek nelengva kai tik vienas dirbantis yra, dar plius buto paskola, tai tenka planuotis finansus, nu seip aisku tu pinigu uztektu, bet kazkaip pas mane to noro dar didelio nera blush2.gif nu ziuru kad vis dazniau i nestuke.gif pasiziuriu ir mazus leliukus, bet dar pora meteliu manau pakentesim, nors neaisku kaip cia tas likimas duos! dabar kai keiciu tuos kontareceptikus, 2 men isvis negeriau, daba pleitra pradejau naudot tai baisu kad neukipciau, nors mama mano labai jau noretu, nors anksciau kalbedavo, kad svarbu mokslus pabaigt smartass.gif
o jau kiek laiko praejo, kai taui ta nelaime buvo nutikus?
kaip tiesa reikalai su darbukais?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 18, 17:01)
uzjauciu labai, kad neiseina jumi  2.gif neaisku ir kaip mum cia gausis dar blush2.gif niu man kadangi 22 metai dar tik tai tokio instinkto nejauciu dar 4u.gif mano vyriuks biski vyresnis, jam jau 29 metukai tai liktai jau noretu, bet zinai kazkaip noris ir man biski i ta gyvenima isikabint, darba susirast vistiek nelengva kai tik vienas dirbantis yra, dar plius buto paskola, tai tenka planuotis finansus, nu seip aisku tu pinigu uztektu, bet kazkaip pas mane to noro dar didelio nera  blush2.gif nu ziuru kad vis dazniau i  nestuke.gif pasiziuriu ir mazus leliukus, bet dar pora meteliu manau pakentesim, nors neaisku kaip cia tas likimas duos! dabar kai keiciu tuos kontareceptikus, 2 men isvis negeriau, daba pleitra pradejau naudot tai baisu kad neukipciau, nors mama mano labai jau noretu, nors anksciau kalbedavo, kad svarbu mokslus pabaigt  smartass.gif
o jau kiek laiko praejo, kai taui ta nelaime buvo nutikus?
kaip tiesa reikalai su darbukais?

na mes tai viskam pasiruose turim savo butuka ,pinigeliu irgi pakaktu ,nors as nedirbu,bet vyras gerai uzdirba... g.gif kai apsizenijau pastojau po puses metu,buvo 10 savaiciu kai pradejo nesivystyti nestumas na ir turejo daryti abrazija dabar praejo daugiau kaip metai po nelaimes doh.gif nors mes taip normaliai ir neplanuojam nes pas mane uzdegimai vienas po kito doh.gif tai vaistus geriu nera kaip nesisaugot ,o gal butu ir sunku pastot nezinau.... g.gif
Atsakyti
niu jo tie uzdegimai tikrai kad nieko gero , nu tikekimes kad viskas bus gerai megalol.gif baigsis tie uzdegimai i galesi pastot nestuke.gif o su ginejologu nediskutavai tuo klausimu? 4u.gif
Atsakyti
kaip nediskutuosi aisku ir ne pas viena g.gif
Atsakyti
sveikutukes 4u.gif
***** siandie nakty keliausi 2 kartus i wc jau mano pusle doh.gif kristuksss ar tu nakty keliesi i wc blush2.gif ?as anksciau tai tik diena o dabar ir nakty dar lakstau ,user posted image
Atsakyti
Labukas friends.gif as tai beveik visada nakti keliuos viena karta, buna ir du, bet reciau cry.gif mane tai irgi uzknisa juodai, kita karta atodo kaip tik nemazai tu skysciu prigeri, bet vistiek keliuos verysad.gif nu bet ziuru kad ir mano sese daznai atsikelia nakti, jei ne tai jau ryte duris vercia, kad i wc uzleisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 19, 18:53)
Labukas  friends.gif as tai beveik visada nakti keliuos viena karta, buna ir du, bet reciau  cry.gif mane tai irgi uzknisa juodai, kita karta atodo kaip tik nemazai tu skysciu prigeri, bet vistiek keliuos  verysad.gif nu bet ziuru kad ir mano sese daznai atsikelia nakti, jei ne tai jau ryte duris vercia, kad i wc uzleisciau  biggrin.gif

siaubas kokios mes mižnesuser posted image o as kazkaip anksciau nesikeldavau nakty tik va kelios dienos,gal reikia driptane po 2 gerti ,nes as tai po 1 geriu tik jau kai kur einu tai 2 ikalu tabletkas. g.gif
Kur zadi sventes sutikti? ax.gif AS TAI TIKRIAUSIAI NAMUOSE DAR GERAI NEZINAU NIEKO, DAR PLANUOSE NETURIM ,NES NEAISKU KAIP VYRUI SU DARBU...gal vienai su kate reiks svesti... g.gif
Atsakyti
nemanau, kad miznes. as kiekviena nakti bent karta einu. neinu nebent labai kietai miegu po vaistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2006 12 19, 20:23)
nemanau, kad miznes. as kiekviena nakti bent karta einu. neinu nebent labai kietai miegu po vaistu  mirksiukas.gif

o as manau kad kiekviena nakti lakstyt po du ar ir viena tai yra nelabai normalu jeigu 12 val.vakare nueini i wc ir po to kokia 3 val vel eini schmoll.gif
Atsakyti
nu as ir nemanau, kad gerai nakti lakstyt, nebent jau laaaaaaaaabai daug skysciu prigeri g.gif
o tai kur Lynkute tavo vyriuks dirba, kad gali tekti sventes vienai praleist? verysad.gif
mes tai dar ir nezinom, kucias kaledas su tevais turbut, o naujaka tai net nzn, itariu dviese Klaipedoj jei nieks i svecius neatvaziuos newyear.gif
Atsakyti
na mano vyro grafikas ivairus ,netgi tenka ir savaitgalius vienai prabut blush2.gif verysad.gif .jis dirba policijoj rolleyes.gif tai va... kucias tai varysim pas tevus mano nes namu svente, na kaledas jai dirbs vyras tai eisiu pas tevus g.gif,o naujaka tai pasikviesim gal draugus pas save ,geriau jausiuos nei kur sveciuose,nors draugai tai visi zino kad sergu dzs,tai supranta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 19 gruodžio 2006 - 21:45
QUOTE(lynkute @ 2006 12 19, 22:42)
na mano vyro grafikas ivairus ,netgi tenka ir savaitgalius vienai prabut blush2.gif  verysad.gif .jis dirba policijoj rolleyes.gif tai va... kucias tai varysim pas tevus mano nes namu svente, na kaledas jai dirbs vyras tai eisiu pas tevus g.gif,o naujaka tai pasikviesim gal draugus pas save ,geriau jausiuos nei kur sveciuose,nors draugai tai visi zino kad sergu dzs,tai supranta blush2.gif

mano vyras anksciau budedavo, viena karta net per naujaka teko jam dirbt blink.gif aciu dievui dabar nebereik, nes labai nemegdavau viena pasilikt, dar anksciau nuomojamam bute brr nesmagu..mano irgi praktiskai visi draugai zino kad sergu, bet kaip ir rasei, vistiek nesmagu blush-anim-cl.gif nu ta liga nesergantys niekada nesupras ka reiskia bijot kazkur vaziuot, jei nebus salia wc 4u.gif
Atsakyti