Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

Reik ir man pasisakyt šioje nelaimėlių temoje cool.gif šią problemą turiu apie 3,5 metus(nustatė padarę žarnyno pasažą ir rentgeną), o ryžausi kreiptis į gydytojus kai nualpau tualete blink.gif

gydė espumizanais, spazmomenais ir lexotaniliu pradžioje, tačiau pajutusi, kad lexotanil man reikia daugiau ir daugiau, pasiryžau pakeisti gydymą savarankiškai rolleyes.gif lexotanil nebegėriau, kreipiausi į homeopatą,kuris labai man palengvino gyvenimą thumbup.gif kokį gydymą skyrė sunku pasakyti, nes ten jis individualiai skiria vaistus....

po gimdymo vėl viskas išsiderino verysad.gif verysad.gif verysad.gif ypač užkietėjo viduriai, be klizmutės pradėjauy pati daryt tik kai mažei buvo 1 mėn ir 3 savaitės cool.gif kadangi pati maitinu, jokių vaistų negaliu gert, tai mane gelbėja rusiškos ar ukrainietiškos Sandora slyvų sultys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (bet kiek supratau labiau vargstat su paleistai viduriais nei užkietėjusiais doh.gif

ir šiaip būtina gera psichologinė būsena, bet pirmom sunkiom sacvaitėm su kūdikiu l.sunku....tik mažė suverkia iškart už-eina spazmai, pilvas nepakenčiamas unsure.gif tik gul;iou, glostau sukamaisiais judesiais ir tikiuosi, kad praeis ,nes vaistų vartot negaliu. o ir nenoriu...tikiu, kad išgysiu thumbup.gif
Atsakyti
niu ja mes cia biski nelaiemles visas su tokiom nemaloniom problemom, o gal galetum pasakyt CIKADELE kuriam mieste i ta homeopata kreipeis?nes medikamentai man ne itin irgi begelbeja doh.gif mane irgi bande gydyt homeopatiniais bet kazkaip nelabai padejo, daktare kazkokia nekokia pasitake g.gif
Atsakyti
Aš gyvenu Klaipėdoje, gydytojas Vidmantas Misis, dirba Medikanos diagnostikos centre, Daukanto gatvėje ax.gif

p.s po gimdymo, itin baisiomis akimirkomis galvojau net apie žarnyno valymą, dabar renkuosi medžiagą apie tai....dar nesu apsisprendusi
Atsakyti
o as irgi klaipedoj gyvenu mirksiukas.gif nu tai gal reiktu man irgi pabandyt apsilankyt pas ji! o ar brangus tir homeopatiniai vaistai? nors aisku svarbiausia kad padetu nes visokiom nesamonem da ne tiek esu isleidus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kartais lankėtės Klaipėdoje pas gyd. Šniolį, jis dirba Jūrininkų ligoninėje. Viena mergina man jį rekomendavo, rašė, kad ir ji sirgo šiuo sindromu, bet pasveiko.
Atsakyti
niu man pas ji tai neteko lankytis, as dar siauliuose priregistruota esu, o cia normaliu gydytoju toj sryti nerasta g.gif jeigu apsilankysi pas ji Skaiste duok zinot kaip sekes, ax.gif idomu gal kokiu naujoviu pasiulys, nes pas gastroenterologa pries 2 metus tebuvau blink.gif paskae kad negali niekuo padet ir viskas, tipo joks gydymas nepades ir sukis zmogau kaip ismanai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 02, 08:01)
Sveikute, Karmen, nu man kai prasidejo problemos su viduriukais net nepastebejau kad ir pusle streikuoja, kadangi ana problema labiau vargino, nes puslyte mano visada jautri buvo  blush2.gif  bet kai pastebejau kad paskaitos negaliu issedet, o jei destytojas per paskaita dar pertrauku nedaro ir nera kaip iseit tai ir sedziu po prakaitu susitelkus aisku ne i paskaita  doh.gif seip pradzioj dar pasisakydavau pries egzamina kad turiu problemu su sveikata ir kad leistu iseit jei bloga bus, bet aisku kai pasisakydavau nieko nebudavo  blush2.gif na o yra buve ir taip kad teko is egzo uz 15min iseit, nu ka darysi kiekvienam nepradesi aiskint kas ir kodel...seip jokiu vaistuku nevartoju, nes nelabai zinau net kokius, jeigu kas svarbesnio kokiu raminamuju isgeriu ir stengiuos skysciu nevartot, o apie netiketos keliones tai pamirstas dalykas, nevaziuoju jeigu zinau kad kas valanda nerasiu WC sad.gif(( labai ziauru,uztaigi ir man kyla kartais minciu, kad cia ne gyvenims, o da aplinkiniai ne visada supranta ir kartais jauciuos kaip stabdis, kai reikia kur nors vykti...va siandien reik eit i baznycia, nes metines, ***** nzn kaip reiks valanda isbut  verysad.gif

Atrodo kad apie save paskaičiau ax.gif Kaip man pažįstamas tas lakstymas ne vietoj ir ne laiku doh.gif Oi laksčiau ir aš per vidurį paskaitų, dabar lakstau darbe per susirinkimus. Šiandien buvom vienoj santechnikos parduotuvėj, kadangi daug visko reikėjo išsirinkti ir pirkti nes įsirenginėjam butą tai prabuvom beveik 3 valandas, tai tris kart prašiausi pardavėjo į WC unsure.gif jaučiu pakraupo biški doh.gif atrodo ir nieko negėriau prieš važiuodama bet vis tiek nieko gero schmoll.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2006 09 02, 14:07)
p.s po gimdymo, itin baisiomis akimirkomis galvojau net apie žarnyno valymą, dabar renkuosi medžiagą apie tai....dar nesu apsisprendusi

aš dariausi kelis kartus tą žarnyno valymą, tai kažkaip dabar jaučiu nebesidaryčiau, nes prisiklausiau visokių nuomonių ir kažkaip tos neigiamos nuomonės atrodo mane įtikino tongue.gif Dar labai priklauso kaip tą žarnyno valymą daro. Pirmą kartą dariausi Druskininkuose Eglės sanatorijoj, tai buvo tragiška doh.gif tą vandenį labai greitai 3 kartus supylė, išpylė tai po to labai blogai jaučiausi, labai skaudėjo galvą, labai silpna buvo wacko.gif O kitą kartą dariausi Natūralios medicinos centre, tai ten procedūra užtruko apie 1,5 valandos, vienas vandens įpilimas trukdavo iki 20-30 minučių. Po to savijauta buvo labai gera, atrodo kad nieko nebūtų įvykę. Blogumas procedūros tas kad kartu su blogosiom bakterijom išplaunamos ir gerosios.
Atsakyti
o jums mergytes kaip su ta pusle ar tik pasislapinus jauciat kad norit ar kaip pabunat tik tada blush2.gif nes man kai pasislapinu tai toks jausmas kad noriu vel o kai biski pabunu ilgiau tai dar galiu kentet. g.gif ir biski persti kai slapinuosi galvoju pasidaryt paseli slapimo g.gif gal gi kokia bakterija.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 09 02, 22:42)
o jums mergytes kaip su ta pusle ar tik pasislapinus jauciat kad norit ar kaip pabunat tik tada blush2.gif nes man kai pasislapinu tai toks jausmas kad noriu vel o kai biski pabunu ilgiau tai dar galiu kentet. g.gif ir biski persti kai slapinuosi galvoju pasidaryt paseli slapimo g.gif gal gi kokia bakterija.

as tai ***** galeciau kas minute ka nors padaryt, nes toks jausmas kad vis ne iki galo schmoll.gif ziauriausia buvo kai praita vasar tekejau ir teko kunigo prasyt kad sutrumpintu ceremonija, nes bijojau kad viduri izadu neprispirtu reikaliuks, ziauru istikruju, beto teko jau 3 kartus atsisakyt buti porose, nes bijojau sugadint svente kitiems dabar nusipirkau Driptane, tikiuos kad nors biskutuka pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 09 02, 21:42)

Aš kai pasišlapinu tai man gera būna tik kokį pusvalandį doh.gif po to atsiranda tas kvailas noras eiti ir vėl staigiai apsilengvinti, nes atsiranda pilve spaudimo jausmas, atrodo kad pūslė nori atsikratyti net mažiausio kiekio šlapimo. Žodžiu man tai kuo ilgiau neinu tuo blogiau. Bet kaip nebūtų keista naktį aš visą išmiegu be jokių lakstymų, net jei iš vakaro prisigeriu daug skysčių, pavyzdžiui paryčiais būna verčiuosi ant kito šono ir jaučiu kad pūslė pilna ir jau norisi į WC bet galiu ramiai toliau užmigt ir išmiegot iki kol kelsiuos.
Jei peršti kai šlapiniesi tai gali būti bakterija šlapimo pūslei arba ginekologinėj vietoj. Aš seniai kažkada turėjau grybelį tai ojojoj koks perštėjimas būdavo šlapinantis doh.gif O tu dar nedarei tyrimų? Aš vis paskaitinėju temas apie šitokias problemėles tai lygtais užmačiau jau anksčiau kažkurioj temoj kad tau peršti šlapinantis blush2.gif Ar tau nieko neranda ar tu dar nesityrei?
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 09 02, 23:33)
Aš kai pasišlapinu tai man gera būna tik kokį pusvalandį  doh.gif po to atsiranda tas kvailas noras eiti ir vėl staigiai apsilengvinti, nes atsiranda pilve spaudimo jausmas, atrodo kad pūslė nori atsikratyti net mažiausio kiekio šlapimo. Žodžiu man tai kuo ilgiau neinu tuo blogiau. Bet kaip nebūtų keista naktį aš visą išmiegu be jokių lakstymų, net jei iš vakaro prisigeriu daug skysčių, pavyzdžiui paryčiais būna verčiuosi ant kito šono ir jaučiu kad pūslė pilna ir jau norisi į WC bet galiu ramiai toliau užmigt ir išmiegot iki kol kelsiuos.
Jei peršti kai šlapiniesi tai gali būti bakterija šlapimo pūslei arba ginekologinėj vietoj. Aš seniai kažkada turėjau grybelį tai ojojoj koks perštėjimas būdavo šlapinantis doh.gif  O tu dar nedarei tyrimų? Aš vis paskaitinėju temas apie šitokias problemėles tai lygtais užmačiau jau anksčiau kažkurioj temoj kad tau peršti šlapinantis blush2.gif Ar tau nieko neranda ar tu dar nesityrei?

niu zinok man nepersti kai slapinuos, uztaigi kazkaip ir neinu jokiu tyrimu darytis, nes gastroeneterologe sake kad cia nerviskai viskas yra, bet as nesuprantu jeigu nerviskai tai kode per atostogas kai niekur nereikia eiti vistiek lakstau g.gif mano mama visa gyvenima turejo problemeliu del pusles, tai matyt biski ir is jos ta dziaugsma paveldejau... o seip jinai mane prigasdino, kad tyrimai labai skausmingi, tai kazkaip ir nebejau tik va beda kad daba neaisku kokiais vaistukais gydytis, man kartais padedavo kazkokie rusiski, nu tipo sustabdo kai reikia kokiam svarbesniam ivykiui ar kai zinai, kad WC salia nebus, o seip tai slapimo tyrima dariaus bet jis nieko nerodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 02, 22:34)
as tai ***** galeciau kas minute ka nors padaryt, nes toks jausmas kad vis ne iki galo  schmoll.gif ziauriausia buvo kai praita vasar tekejau ir teko kunigo prasyt kad sutrumpintu ceremonija, nes bijojau kad viduri izadu neprispirtu reikaliuks, ziauru istikruju, beto teko jau 3 kartus atsisakyt buti porose, nes bijojau sugadint svente kitiems dabar nusipirkau Driptane, tikiuos kad nors biskutuka pades  4u.gif

aš praeitą vasarą irgi tekėjau tai man iš to strioko tada pamenu buvo abu galai sustreikavę, tai baimė buvo dviguba tą dieną doh.gif ačiū Dievui kad mano vyras kažkaip mane supranta ir palaiko ir kažkaip nesierzina kai man staigiai prispaudžia reikaliukas, o ieško staigiai kur mane nuvežt ir aplengvinti tongue.gif kantrus jis pas mane ir supratingas šituo klausimu blush2.gif nors pats į WC eina turbūt kokį 1 kartą per parą rolleyes.gif
kristuksss O kaip tavo vyras reaguoja? unsure.gif
Matai tu protingai darai - atsisakai visokių stresinių situacijų, aš tai gi kol kas kažkaip varydavau visur ir į tolimiausias keliones ir į vestuves kur kas pašvilpia ten ir maunu, nes kažkaip nesinori tokioj jaunystėj atsisakyti malonumų ir galimybių ir dar dėl tokios sumautos priežasties. Bet aišku man tai kainuoja labai daug sveikatos, nervų, prakaito ir kantrybės. Kenčiu nes noriu gyventi kokybišką gyvenimą. Nežinau kiek taip galėsiu gyvent. Neįsivaizduoju kaip reiks vaikelį išnešiot kai pastosiu kai jis pradės spaust pūslę, jaučiu tada iš viso niekur nebeisiu iš namų huh.gif
Atsakyti