Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

kristuksss o tau nesvaigsta galva nuo tu driptane? man tai svaigsta kazko gal poto pripras ir bus tvarkoj..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 08, 12:18)
kristuksss o tau nesvaigsta galva nuo tu driptane? man tai svaigsta kazko gal poto pripras ir bus tvarkoj..... g.gif

niu zinok liktai ne! kiek per diena tableciu isgeri? man tai sakes, jauciu uzdegima pusles busiu pasigavus, nakti 4 kartus keliaus, diena irgi lb lakstau cry.gif cia jau ne dirglume turbut problema, kazi kokie pagrindiniai vaistai nuo uzdegimo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 10, 18:18)
niu zinok liktai ne! kiek per diena tableciu isgeri? man tai sakes, jauciu uzdegima pusles busiu pasigavus, nakti 4 kartus keliaus, diena irgi lb lakstau  cry.gif cia jau ne dirglume turbut problema, kazi kokie pagrindiniai vaistai nuo uzdegimo? verysad.gif

Jeigu pūslės uždegimas, tai šlapinantis labai skauda unsure.gif Aš tokį brudą įsitaisiau studentė būdama. Nesigydžiau, kentėjau, tingėjau eit pas gydytoją, kol kraujais pradėjau varyt, tai tada nulėkiau. Dabar vsio, lėtinė - vos tik pašalu, iš karto pūslės uždegimas. Super vaistas - spanguolės mirksiukas.gif O tam kartui nuimt uždegimą reikia su vaistais. Arba meškauogių arbata. Išgėrus jos puodelį, man net vaistų nebereikdavo. Bet kiek kančių tą puodelį išgert doh.gif
Atsakyti
na geriu po viena arba 2 tabletes g.gif
gal kristuks koks uzdegimas nebutinai pusles gal is moteriskos puses,jai neskauda slapinantis... g.gif
Atsakyti
niu liktai neskauda tik laaaabai daznai lakstau i wc, nu nzn dabar bandau tas Care Lady pagert, reiktu dar tos arbatos nusipirkt ax.gif gal bus geriau blush2.gif
Atsakyti
nueik geriau pas gydytojus gal yra kas nors
Atsakyti
krauja praita savaite dariaus, tai tipo geras, mama sako jei butu uzdegimas kad ir is moteriskos puses tada rodyt turetu..nebezinau po svenciu biski nuo darbu atsipusiu reiks pereit per daktarus,paziuret gal ka ras rolleyes.gif nes kai sako, kad viskas gerai, o tau atrodo, kad visas organizmas griuna tai irgi kazkaip nei sis nei tas.. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 11, 21:09)
krauja praita savaite dariaus, tai tipo geras, mama sako jei butu uzdegimas kad ir is moteriskos puses tada rodyt turetu..nebezinau po svenciu biski nuo darbu atsipusiu reiks pereit per daktarus,paziuret gal ka ras  rolleyes.gif nes kai sako, kad viskas gerai, o tau atrodo, kad visas organizmas griuna tai irgi kazkaip nei sis nei tas.. angel_sadangel.gif

sveikute ax.gif kaip tau kristuksss gal jau geriau,kraujas gali ir nerodyt jeigu koks manksties uzdegimas,ar gimdos kaklelio uzdegimas,pas mane pvz. tyrimai buvo idealus tiek kraujo tiek slapimo o uzdegimas buvo,nes uzdegimai kol ilgiau delsi tuo blogiau jie pasidaro letiniai ir sunkiau isgydyt. g.gif
Atsakyti
nesuprantu, kas darosi. prieš savaitę viduriavau net nuo kriaušės. o šiandien ryte, pvz, niekaip negalėjau nueiti į wc, tai dar labiau bijojau važiuoti, kad pakeliui nesuspaustų fear.gif , tai išsiprašiau saviškio, kad važiuotų su manim (man taip drąsiau). daugmaž normaliai nuvažiavau, o univere vieną kartą nuėjau, paskui dar suko vidurius, bet nieko nebuvo. gal čia dėl to, jog jau antrą savaitę nedaug valgau g.gif man vis tiek būtų ramiau, jei ryte bent tris/porą kartų nueičiau (įprotis lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 gruodžio 2006 - 16:29
QUOTE(katalike @ 2006 12 13, 16:29)
nesuprantu, kas darosi. prieš savaitę viduriavau net nuo kriaušės. o šiandien ryte, pvz, niekaip negalėjau nueiti į wc, tai dar labiau bijojau važiuoti, kad pakeliui nesuspaustų fear.gif , tai išsiprašiau saviškio, kad važiuotų su manim (man taip drąsiau). daugmaž normaliai nuvažiavau, o univere vieną kartą nuėjau, paskui dar suko vidurius, bet nieko nebuvo. gal čia dėl to, jog jau antrą savaitę nedaug valgau  g.gif  man vis tiek būtų ramiau, jei ryte bent tris/porą kartų nueičiau  (įprotis  lotuliukas.gif )

katalike ir man taip buna tai stenu kad issteneciau nors kiek, kad butu ramu blush2.gif ,bet pastebejau kai susinervindavau gerai tai truputy uzkietina vidurius g.gif pvz. ir siandie kol buvau namuose nieko nebuvo kai reikejo iseit tai lekiau i tulika po to atrodo, kad dar noriu ...paskui susitvarke viskas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, biski prapuolus darbuose buvau smartass.gif mokslai i pabaiga liktai eina, bet net nejauciu kad sventes arteja unsure.gif gerai kad bent jau beveik visus savo kursinius atsiskaiciau thumbup.gif ***** reiktu nueit gal pas ta ginekologa, gal tikrai koks uzdegimas, bet as jau menesi koki neprisiruosiu cray.gif nes nebezinau net kas tas yra normalus miegas unsure.gif o dar kai man dabar visi atsiskaitymai tai viduriavims padidejes, tai nebezinau ko griebtis, naudoju viska is eiles pakaitom, tai tibeto gryba, tai lepicol, dar ta trilac buvau nusipirkus, bet kai ant itampos gyvenu kazkaip nelabai man kas ir bepadeda verysad.gif nu gerai kad tuoj tas kosmaras baigsis...as tai negaliu iseit i wc tik tada, jeigu pries tai diena bunu loperamido padauginus, o seip tai irgi stengiuos 2 - 3 kartus iseit i wc, kad nelaimiu nebuty doh.gif
kaip tau Lynkute sekas su Driptane?ar reciau i wc lakstai?
O tu Katalike kokius vaistukus naudoji nuo dzs?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 12 13, 18:08)
Sveikutes, biski prapuolus darbuose buvau  smartass.gif mokslai i pabaiga liktai eina, bet net nejauciu kad sventes arteja  unsure.gif gerai kad bent jau beveik visus savo kursinius atsiskaiciau  thumbup.gif ***** reiktu nueit gal pas ta ginekologa, gal tikrai koks uzdegimas, bet as jau menesi koki neprisiruosiu  cray.gif nes nebezinau net kas tas yra normalus miegas  unsure.gif o dar kai man dabar visi atsiskaitymai tai viduriavims padidejes, tai nebezinau ko griebtis, naudoju viska is eiles pakaitom, tai tibeto gryba, tai lepicol, dar ta trilac buvau nusipirkus, bet kai ant itampos gyvenu kazkaip nelabai man kas ir bepadeda  verysad.gif nu gerai kad tuoj tas kosmaras baigsis...as tai negaliu iseit i wc tik tada, jeigu pries tai diena bunu loperamido padauginus, o seip tai irgi stengiuos 2 - 3 kartus iseit i wc, kad nelaimiu nebuty  doh.gif
kaip tau Lynkute sekas su Driptane?ar reciau i wc lakstai?
O tu Katalike kokius vaistukus naudoji nuo dzs?

tikrai kazkiek padeda tie vaistukai maziau lakstau ir tokio noro lyg nera ....
jezau kristuksss kaip tave uzjauciu verysad.gif
tu tokia pat kaip ir as siandie buvau poliklynikoj ir net neapsilankiau pas ginekologa schmoll.gif o taip reikia ,bet kol gerai neprispirs tol ir nesiryztu o gydausi pati
umn.gif stupid.gif buvo jau kelias dienas gerai tai taip dziaugiausi kad mazai varineja i wc ,o vakar tik su vyru smileysex.gif ,ir vel varineja i wc nesuprantu gal tuoj negalesiu nieko daryti blush2.gif doh.gif
Atsakyti