Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(lynkute @ 2006 12 01, 13:24)
is pirmo eik pas savo seimos gydytoja paskui ji tikrai zinos ku nusiusti.As irgi ejau pas savo gydytoja ir pasakius simptomus nusiunte iskart tyrimu darytis,nors ji iskart pasake kad DZS,bet as del visa ko pasidariau ,del sventos ramybes tyrimus. mirksiukas.gif

Bet kiek teko skaityt tavo postus...tai tyrimai nemalonūs...ir net labai...
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2006 12 01, 12:28)
Bet kiek teko skaityt tavo postus...tai tyrimai nemalonūs...ir net labai...

blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif tyrimai ,nenoriu gasdint,kosmariski daugiau gal nesirysciau ,rengenologinis tyrimas doh.gif tai kai nezinojau ejau drasiai nors gydytoja sake kad bus nemalonus blush2.gif isgeri isvakaro 3 l,skyscio pas kui isviduriuoji viska ir paskui paguldo ant tokio stalo ir kisa tokia slangute..... nu geriau nepasakosiu nes nesidarysi ,o zinok geriau pasidaryt tyrimus nes panasios ligos yra su tokiais siptomais kaip DZS. mirksiukas.gif
Atsakyti
ei, ne visiems atlieka tokius baisiu tyrimus:) man, pvz, geras gastroenterologas is santariskiu paziurejo su echoskopu, padare paprastus ismatu (paskui augina kazka ten ir jei nieko blogo neisauga, vadinasi, gerai) ir kraujo tyrimus. bent jam to pilnai uzteko, kad isitikintu, jog pas mane dzs;) taip kad nebijok is anksto
Atsakyti
ir man vilniuj atlikinejo ir sake ekoskopo neuztenka jai yra opos ,nes pas mane dar ir kraujavo nuo dazno tustimosi, ir kraujo tyrimai nevisada parodo ligos priezastis,o paseli ir as dariausi ir paselis cia neparodo kad yra liga o parodo kokios bakterijos isauga patogenines ir mikrobai visokie,o rengenologinis tyrimas parodo kas pas tave zarnoje dedasi ax.gif yra dar kolonoskopinis tyrimas rektoskopinis tyrimas kuri taipat dariausi kad galetu atmesti opini koalita tai yra jau rimta liga su panasiais simptomais kaip musu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 01 gruodžio 2006 - 13:49
QUOTE(lynkute @ 2006 12 01, 13:45)
ir man vilniuj atlikinejo ir sake ekoskopo neuztenka jai yra opos ,nes pas mane dar ir kraujavo nuo dazno tustimosi, ir kraujo tyrimai nevisada parodo ligos priezastis,o paseli ir as dariausi ir paselis cia neparodo kad yra liga o parodo kokios bakterijos isauga patogenines ir mikrobai visokie,o rengenologinis tyrimas parodo kas pas tave zarnoje dedasi ax.gif yra dar kolonoskopinis tyrimas rektoskopinis tyrimas kuri taipat dariausi kad galetu atmesti opini koalita tai yra jau rimta liga su panasiais simptomais kaip musu.

Taigi va šitą man ir darė pirmadienį. Kaip džiaugiaus, kai vakar pranešė, kad atsakymai neigiami - ir dėl koalito, ir dėl Krono ligos. Dar paviduriuoju, negaliu sakyt, kad iki galo pagijau, bet bent jau rytais galiu iki darbo nuvažiuot ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 01, 14:16)
Taigi va šitą man ir darė pirmadienį. Kaip džiaugiaus, kai vakar pranešė, kad atsakymai neigiami - ir dėl koalito, ir dėl Krono ligos. Dar paviduriuoju, negaliu sakyt, kad iki galo pagijau, bet bent jau rytais galiu iki darbo nuvažiuot ramiai.

fantute tai dziaugiuos uz tave thumbup.gif o kokius tyrimus dareisi? g.gif
zinau kad musu liga britki ,bet nepavojinga o kitos kaip fanta minejo krono ir koalitas tai visam gyvenimui. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 01, 14:31)
fantute tai dziaugiuos uz tave  thumbup.gif o kokius tyrimus dareisi?  g.gif
zinau kad musu liga britki ,bet nepavojinga o kitos kaip fanta minejo krono ir koalitas tai visam gyvenimui. blink.gif

Man darė visus įmanomus tyrimus per dvi dienas - kraujas, kasa, kepenys, skydliaukė, dėl onkologinių dalykų, skarndį, tiesiąją žarną ir galiausiai pirmadienį tą su narkoze - kolonoskopiją. Tai kol kas rado tik opą žiede tarp skrandžio ir dvylikapirštės, ir įtarė, kad uždegimas nuo jos ir galėjo išvest iš pusiausvyros dvylikapirštę. Prirašė daug vaistų ją nuraminti ir akivaizdu, kad padeda blink.gif g.gif Jau kaip bijojau, kad galės būt kokia Krono liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 01, 14:44)
Man darė visus įmanomus tyrimus per dvi dienas - kraujas, kasa, kepenys, skydliaukė, dėl onkologinių dalykų, skarndį, tiesiąją žarną ir galiausiai pirmadienį tą su narkoze - kolonoskopiją. Tai kol kas rado tik opą žiede tarp skrandžio ir dvylikapirštės, ir įtarė, kad uždegimas nuo jos ir galėjo išvest iš pusiausvyros dvylikapirštę. Prirašė daug vaistų ją nuraminti ir akivaizdu, kad padeda blink.gif  g.gif Jau kaip bijojau, kad galės būt kokia Krono liga doh.gif

matai dar ir opa rado verysad.gif ,bet tikiuosi viskas gerai bus wub.gif ,na va ir sako kai kurios nesitirk ,o vis del to reikia g.gif na as kolonoskopijos nedariau, bet
gydytoja jau sake kad pakankamai tyrimu atlikai kad zinotume kokia liga tai ir nereikejo.... ax.gif
tikuosi fantuk bus gerai pagersi vaistus ir susitvarkys viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai irgi neteko tu baisiu tyrimu darytis brr, as tai ivairius vaistus geriau, ir tokiu budu atmetinejo man ligas, na echoskopa,krauja irgi dare, nu nzn manau kad man cia dzs, kai paskaitau kaip mergaites sergancios opiniu koalitu kankinas, gaila pasidaro, nelabai tiksliai zinau kas ten per liga, tik keik suprantu daug dazniau uz mumis wc lankos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 01, 15:04)
matai dar ir opa rado  verysad.gif ,bet tikiuosi viskas gerai bus  wub.gif ,na va ir sako kai kurios nesitirk ,o vis del to reikia g.gif na as kolonoskopijos nedariau, bet
gydytoja jau sake kad pakankamai tyrimu atlikai kad zinotume kokia liga tai ir nereikejo.... ax.gif
tikuosi fantuk bus gerai pagersi vaistus ir susitvarkys viskas drinks_cheers.gif

Aš irgi tikiuos, kad pagerės galutinai. Gal dar ir psichologiškai pagerėjo ta prasme, kad va jau mažiau lakstau į tuliką, automatiškai mažiau apie tai galvoji, nerimauji, užtai ir pamiršti, arba nebe taip jautriai reaguoji. Ki pagalvoju, kokių tik neteko stresinių situacijų yra tekę ištvert kelionėse, kai važiuoji su kokiais ministerijos šulais, vairuoji ne pati, esi priklausoma nuo kažko ir su tokia blink.gif baime sėdi, kad tik ištvertum normaliai visą kelią. Juk kai užspausdavo, tai neduok Dieve, tuoj pat reikia lėkt į krūmus, negalėdavai iškentėt ir 10 min doh.gif O nepasakysi kokiem viršininkam - sustokit, man čia biški į krūmus reikia doh.gif

Eikit išsitirkit iki galo, kad tik palengvėtų tos kančios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 01, 15:10)
Aš irgi tikiuos, kad pagerės galutinai. Gal dar ir psichologiškai pagerėjo ta prasme, kad va jau mažiau lakstau į tuliką, automatiškai mažiau apie tai galvoji, nerimauji, užtai ir pamiršti, arba nebe taip jautriai reaguoji. Ki pagalvoju, kokių tik neteko stresinių situacijų yra tekę ištvert kelionėse, kai važiuoji su kokiais ministerijos šulais, vairuoji ne pati, esi priklausoma nuo kažko ir su tokia blink.gif baime sėdi, kad tik ištvertum normaliai visą kelią. Juk kai užspausdavo, tai neduok Dieve, tuoj pat reikia lėkt į krūmus, negalėdavai iškentėt ir 10 min doh.gif O nepasakysi kokiem viršininkam - sustokit, man čia biški į krūmus reikia doh.gif

Eikit išsitirkit iki galo, kad tik palengvėtų tos kančios 4u.gif

taip reikia isitirt butinai mirksiukas.gif nes nezinai kas is tikruju yra g.gif o kad gydytojas pasako kad tau dzs nepadares tyrimu tai cia apsurdas yra ribos visur doh.gif Dziaugiuosi uz tave fanta tu stipri ir tikuosi iveiksi liga thumbup.gif
ir man budavo jai kelionese vairuoja ne mano vyras man kancia baisi sarmata paprasyt kad sustotu i krumus ,tokiu situaciju vengiu nors man ir geriau.... doh.gif
Papildyta:
krissstukssss gal gavai jau lyg greitis nieko ,o as siandien vacation4.gif
Atsakyti
nu kokia grazi ta musu Linkute 4u.gif pagaliau gavu thumbup.gif blyn as sakau tik dziaugiuos kad bent jau mano vyras lb supratingas, draugem su savo bedom nesinori per daug ikiret verysad.gif o kaip kitom aplinkiniai reaguoja? seip as tai aisku nesireklamuoju.. tik daba jau seniunes prasiau, kad tvarkarasti sudarinet stengtus kad nebutu anksti egzu blink.gif nu jo man tai irgi juokinga kai ligas nustato be tyrimu, tai as dar privaciai buvau nuejus, bet man tik pasiule ta kolonoskopija, bet kadangi poliklinikoj prigasdino, kad skausmas kaip gimdant ir tikrai nieko neparodys, tai po tokiu zodziu noras tikrai praejo ta tyrima darytis.. unsure.gif
Atsakyti