Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

jai liutukes nuomone DŽS susijes su maistu,tai dirgli pusle su kuo? kaip su ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 30, 10:01)
jai liutukes nuomone DŽS susijes su maistu,tai dirgli pusle su kuo? kaip su ja? g.gif

gerai tu cia sugalvojai clap.gif tada gal netinkamus skyscius geriam drinks_cheers.gif reik tik vandeni ir zalia arbata, o mes dar kavu prisigalvojam matai, dar stikleli pakeliam prie progos alc.gif
Atsakyti
nu tai taip iseina biggrin.gif tongue.gif
kristuksss ko nepaskaitose laisva diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 30, 10:46)
nu tai taip iseina  biggrin.gif  tongue.gif
kristuksss ko nepaskaitose laisva diena  mirksiukas.gif

aha pasidariau lotuliukas.gif vakar su kita grupe atsedejau, nes turiu viena kursini pabaigt, o kito bent puse paarsyt, tai vargstu angel_sadangel.gif dar eisiu siandien plauciukus persisviest, nes vakar uzvakar dust pradejau kazkaip ir po krutine skaudet, sakau gal kas negerai...mama sako gal nuo streso, nzn man taip niekad nera buve ir is vis kol nesusirgau tuo dzs buvau rami kaip belgas wub.gif ziuru Lynkute darbo dar nesusiradai?blyn kaip man reiks susirast neisivaizduoju, da su tokia beda..
Atsakyti
kristuksss buvo vakar pasiulymas, nu atviroj istaigoj kur daug zmoniu bijau, situ galu avarijos verysad.gif ir neprisiruosiu, vasara ten kur buvo darbas, tai ten uzdara patalpa, wc vietoj kazkaip ir noriai ejau i ji blush2.gif o dabar noriu labai dirbti tik kad butu ne kur daug zmoniu saugiau kazkaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 30 lapkričio 2006 - 11:00
pasakysiu bajeri, kaip karta buvau patikejusi, kad baigesi mano kancios. kai gulejau psichiatrineje, israse tokiu antidepresantu, kuriu salutinis poveikis - uzkieteje viduriai. nu ir aisku as labai apsidziaugiau, 1 karta per keturias dienas gal nueidavau i tualeta. laiminga grizau namo, o paskui tas salutinis poveikis praejo (nes daugiausiai antidepresantu poveikis tesiasi 2 savaites), nu ir vos neisprotejau verysad.gif
o dabar neseniai buvau pas savo psichiatre, tai jinai sake, kad yra tokia viena mergina, kuri serga kita liga (sizofrenija lyg ir), bet jai su pilvu darosi tie patys biesai, tai jai padejo toks vaistas zeldox (nuo psichoziu), bet jis laaabai brangiai be kompensaciju kainuoja. tada ji man dave kazkokio kito vaisto nuo sizofrenijos - sako, cia panasus, gerk mazomis dozemis tik. dar jo salutinis poveikis irgi viduriu kietejimas, bet as paskaiciau, kad jo dar ir svorio prieaugis yra, tai atsisakiau, 'grazi' ir be tokiu vaistu.
beje, ta pusle tai tikrai nervina, neuztenka dar viduriavimo, tai pusle spaudzia, pries pat isvaziavima kaip isprotejusi lakstau, o paskui dar tenka pusiaukeleje eiti i wc. gerai, kad dar yra kur... kaip pavydziu normaliems zmones, kurie gali ir i kina ramiai nueiti, ir vaziuoti i tolimas ir artimas keliones su transportu ir dar daug ka, apie ka net nesusimasto, galu gale, net normaliai i parduotuve nueit verysad.gif negi tai niekada nesibaigs, jau prarandu vilti
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
prisiminiau kad kine jau 3 metus nebuvau cry.gif
Atsakyti
man kartais net nesmagu pries vyra ,varom i kokia kelione nu tarkim i vilniu 86 kilometrai kelio du kartus miskan varau kaip kokia mizne blink.gif o atgal kai varom tai visa kelia atkenciu gal zinau kad i namus varom. g.gif
Atsakyti
man irgi tas pats verysad.gif daba namuose sedziu jau 3h nesisiojus i nieko, nu eisiu tuoj bet nepanikuoju..o jei buciau ejus i paskaitas jau 5kartus tikrai buciau i wc nuejus, ta liga gaunas man rods is baimes, kad avarija neatsitiktu, o bijodama ar reik ar nereik i wc vaikstau doh.gif
Atsakyti
gal kas ziurejo laida"šimtas orgazmu dienoj" ? Irgi moterims kančia kai per diena nežinia kiek orgazmų patiria,taip kaip mum panasiai, ir vadinas ta lig "nesibaigiancio orgazmo sindromas" baisu kokių ligų nera ir tų visokiausių sindromų, g.gif kaip joms gyventi,kaip dirbti,kaip galų gale su vyrais myletis joms slykstu kiekvienas prisilietimas vyro nes jos ir be lytiniu santykių tai patiria. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 30, 14:51)
gal kas ziurejo laida"šimtas orgazmu dienoj" ? Irgi moterims kančia kai per diena nežinia kiek orgazmų patiria,taip kaip mum panasiai, ir vadinas ta lig "nesibaigiancio orgazmo sindromas" baisu kokių ligų nera ir tų visokiausių sindromų, g.gif kaip joms gyventi,kaip dirbti,kaip galų gale su vyrais myletis joms slykstu kiekvienas prisilietimas vyro nes jos ir be lytiniu santykių tai patiria. g.gif

cia tai gers tokio dalyko dar negirdejau!!!1
Atsakyti
Aš jau kokius 2 rytus į darbą nuvažiuoju be užsukimo į tuliką unsure.gif Negi man tie visi vaistai rimtai padėjo... Ir man nebus tas DŽS unsure.gif Oi kaip bijau prisišnekėti unsure.gif
Atsakyti