Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(katalike @ 2006 11 29, 14:42)
kristuksss, o mano homeopatiniai rutuliukai is kauno. ir du skirtingi buteliukai kainavo apie 10lt is viso. manau, kad menesiui tikrai ju uzteks. nu as viliuosi, kad bent kazkiek pades, nes ta gydytoja minejo, kad padeda...

Sveikutės 4u.gif
Kalbant apie homeopatinius vaistus, man tai labai padėjo tokie lietuviški lašiukai ACOLYCOPODIUM. Bet šį rudenį apėjau visas vaistines, ir niekur jų neturi doh.gif O apie juos buvau girdėjusi vienoje sveikatos laidoje, kad jie yra nuo DŽS.
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 11 29, 14:15)
Sveikutės  4u.gif
Kalbant apie homeopatinius vaistus, man tai labai padėjo tokie lietuviški lašiukai ACOLYCOPODIUM. Bet šį rudenį apėjau visas vaistines, ir niekur jų neturi  doh.gif O apie juos buvau girdėjusi vienoje sveikatos laidoje, kad jie yra nuo DŽS.

Tai gal būtų jų homeopatinėj vaistinėj, čia kur palei Nerį, netoli Katedros g.gif
Atsakyti
nebesuprantu as su tais homeopatiniais vaistais kaip suprantu cia ju daug rusiu yra, as tai 3 men geriau ir suprantu kad ne iskart tas pagerejimas pasireiskia, bet jeigu jau geri tiek laiko ir nepadeda tai tiketis po metu kad pades 4u.gif bent jau mano atveju, dziaugiuos kad yra kam padeda thumbup.gif
sudominai Skaiste su tais lasiukais gal reiktu paiieskot ax.gif tik man kazkaip keitsa ziuriu pati save gydau kaip noriu, tai ta pabandau, tai ana, manau cia butu gydytoju darbas padet tokioms kaip mes unsure.gif matyt cia reiktu gera gydytoja susirast, kuris nesisutu pas psichoterapeuta, o pasiulytu realu gydyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 29, 15:58)
nebesuprantu as su tais homeopatiniais vaistais kaip suprantu cia ju daug rusiu yra, as tai 3 men geriau ir suprantu kad ne iskart tas pagerejimas pasireiskia, bet jeigu jau geri tiek laiko ir nepadeda tai tiketis po metu kad pades  4u.gif bent jau mano atveju, dziaugiuos kad yra kam padeda  thumbup.gif
sudominai Skaiste su tais lasiukais gal reiktu paiieskot  ax.gif tik man kazkaip keitsa ziuriu pati save gydau kaip noriu, tai ta pabandau, tai ana, manau cia butu gydytoju darbas padet tokioms kaip mes unsure.gif matyt cia reiktu gera gydytoja susirast, kuris nesisutu pas psichoterapeuta, o pasiulytu realu gydyma g.gif

Aš save taip pat gydau pati, nes nėra į ką kreiptis, niekas apie tą ligą neišmano ar šiaip abejingai žiūri į tai. Man kai nustatė šią ligą, tai tik gerųjų bakterijų tepaskyrė ir viskas doh.gif
O dėl tų lašiukų, tai nesuprantu kodėl nebėra pirkti, gal nebegamina g.gif viena vaistininkė žiūrėjo per savo kompą, ir sakė, kad net užsakyti nėra iško, atseit niekas neplatina jų.
Atsakyti
aha, patvirtino, kad džs, nusišypsojo ir patarė nesinervint. nu juokas ima nuo tokių patarimų. čia panašiai kaip tokio tipo patarimai : - ji serga anoreksija. - tai čia nieko tokio, jai tereikia pradėti normaliai valgyti. geriau paaiškintų, kaip nebijoti ir nesinervinti. aš manau, kad baimės ir įtampos pats negali valdyti, ji praeis po truputį savaime, kai nustosi viduriuoti, o ne atvirkščiai. juolab, kad tas viduriavimas net namie sėdint ir nesijaudinant yra.

tie homeopatiniai turbūt visai nepaklausūs buvo verysad.gif
Atsakyti
o as kazkaip jau niekuo negydau atsibodo tik pinigus sukisi ir verysad.gif kaip i bala...o su daktaraisuser posted imageviskas aisku...tas pats kaip man su moteriskais uzdegimais vis niekaip neisigydau, tai ginekologe pasake pastok ir praeis blink.gif doh.gif blink.gif
Pusle streikuoja tai sakau gydytojai gal dirgli pusle man kad toks noras yra,ir tyrimai geri,tai sako gali buti blink.gif apsurdas jokiu patarimu jokiu vaistu ....vienu zodziu baisuuser posted image
Atsakyti
dar reikia dziaugtis kad musu liga nemirtina, ir seip nepavojinga sveikatai...per daug..o jei kas rimtesnio nutiktu, su tokiais daktarais Lietuvoje nezinociau nei kur kreiptis, jiem tik svarbu kysi gaut ir vaistu prirasyt, o ar jau tiks ar ne cia zmogau tavo beda doctor.gif
bet as tai ne daktars, uzknis kad turi save gydyt, o vistiek noris geriau, tai jie turetu dometis kas naujo pasauli, gal koki vaista atrado, ar ka, bet ziuriu jiems dzin, bent jau tiems su kuriais as susiduriau! labiausiai tai patiko vienas psichoterapeutas, cia sustresniu vienas skaitos, tai zodziu su juo pabendravau gal 5 min ir jis atsisake mane gydyt, nes blogai suformulavau sakini: pasakiau kad noriu, kad jis padetu man isiaiskint priezasti kodel susirgau, o matai turejau pasakyt, kad noriu pati suprast kodel susirgau.. vaje koks didelis skirtumas gun_bandana.gif
Atsakyti
tikrai nenormalus fool.gif
Atsakyti
o jum nebuna kad pilvas taip isipucia, kad atrodo, jog 5 men butum nescia? nestuke.gif nesuprantu ziuriu i veidrodi i nesuprantu blush2.gif ***** buna kad pucia ta pilva, bet dabar nei uzvalgiau nieko nei ka : hihihi.gif
Atsakyti
kristuks mano ne kartais o pastoviai ,net ryte nieko nevalgius o pilvas blink.gif doh.gif
kaip atrodo kojos kudos o pilvas oooo g.gif
dar pacioj pradzioj galvodavau kad cista kokia gimdoj, g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 29 lapkričio 2006 - 23:00
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 29, 22:02)
o jum nebuna kad pilvas taip isipucia, kad atrodo, jog 5 men butum nescia?  nestuke.gif nesuprantu ziuriu i veidrodi i nesuprantu blush2.gif ***** buna kad pucia ta pilva, bet dabar nei uzvalgiau nieko nei ka  : hihihi.gif

pas mano teta budavo issiputes pilvas, dabar vartoja maziau kepto maisto ir susitvarke, cia gali but nuo riebalu, kuriuose kepa maistas, bent jau jai taip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu liutuke pasilieka prie savo nuomones kad visos ligos nuo maisto lotuliukas.gif as kazkaip irgi pagalvojau kad gali buti koks uzdegimas, nes toki sunkuma jauciu, eisiu gal koki krauja isitirsiu, paziuresiu ka cia pastiprint reiktu, gal koki uzdegima parodys, o tai jau senai pas daktarus bebuvau 4u.gif
Atsakyti