Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(kristuksss @ 2006 11 21, 19:55)
seip liktai nieko, bet kai sugalvoju kad reiktu treniruot puslyte ir laikau kol labiau noriu, ir tada stngiuos po biski isleist, nu sulaikant, tada kita kazkaip suskausta doh.gif as ziuru, kad ir namuose i ta wc daznai lakstau, nu jei nesu uzsiemus labai kuonors tai pusle jauciu istisai, jau juodai uzkniso, tikpasisioju ir vel noriu nors realiai keli lasiukai tebutu verysad.gif

o as kai pasisioju tai atrodo kad ne viska issisiojau blush2.gif bet kai pabunu ilgiau tai to apgaulingo noro lyg ir nera.ir siaip tai pas mane daug slapimo buna ar cia nuo vaistu vartojimo ,net nezinau. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien sėdžiu namie, nes taip blogai jaučiuosi doh.gif Visą naktį po tuoletą laksčiau, labai pilvą skauda. Dar kaulus labai laužo, lyg koks virusas būtų pristojęs.
Matau, kad ir jums šiomis dienomis nekas, laikykitės merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 11 22, 10:04)
Sveikos  4u.gif
Šiandien sėdžiu namie, nes taip blogai jaučiuosi  doh.gif Visą naktį po tuoletą laksčiau, labai pilvą skauda. Dar kaulus labai laužo, lyg koks virusas būtų pristojęs.
Matau, kad ir jums šiomis dienomis nekas, laikykitės merginos  wub.gif

sveika ax.gif
skaistule gal kur susalai puslyte daug arbatu gerk mirksiukas.gif petrazoles gerai gerti dezinfekuoja pusle.
Atsakyti
uzjauciu tave Skaistuk, laikykis 4u.gif seip jei saltuks dar purto gali but tau Roto atrodo taip vadinas virusas, panasei kaip grips, bet dar plius viduriavims mano grupiokei nesenai buvo...
man tai puslyte nelaikoirgi, kaip is krano toks jausmas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 22, 20:23)
uzjauciu tave Skaistuk, laikykis  4u.gif seip jei saltuks dar purto gali but tau Roto atrodo taip vadinas virusas, panasei kaip grips, bet dar plius viduriavims mano grupiokei nesenai buvo...
man tai puslyte nelaikoirgi, kaip is krano toks jausmas  blink.gif

Sveikutės 4u.gif
Niu šiandien jau geriau ax.gif praėjo viduriavimas, tik su pūsle ne kas, šįryt praktikoje nepatogiai pasijaučiau, kai į tuliką kas valandą laksčiau doh.gif Neseniai grįžau, tai išgėriau furadonino, dabar praėjo skaudėti puslę, bet matyt šalutinis poveikis tų vaistų pasireiškė, nes pykinti pradėjo, man taip visada nuo jų būna.
Oi užjaučiu aš jus merginos su tokiom bėdom, aš tik šiandien į tuliką palaksčiau ir tai rodos išprotėsiu doh.gif o jums kai reikia kasdieną doh.gif LAIKYKITĖS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistė: 23 lapkričio 2006 - 14:32
galiu tik pasakyt, kol nesusitvarkysit mitybos tol turesit DZS, man viskas issisprende pradejus sveikiau maitintis, nebera baimes jausmo, kad vel prades skaudet pilva (tfu tfu kad neprisisneket rolleyes.gif ), susirupinkit savo mityba, nes negi visa gyvenima taip kankinsites unsure.gif nes kaip suprantu jus cia visos saldumynu megejos, kas ne itin gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
prie ko cia ta mityba,gal kazkiek ir duoda paprasciausiai nusilpusi imunine sistema kai geriu vitaminus ir gerasias lepikolio bakterijas galiu valgyt ka noriu kai nustoju ir prasideda viduriavimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 24, 21:45)
prie ko cia ta mityba,gal kazkiek ir duoda paprasciausiai nusilpusi imunine sistema kai geriu vitaminus ir gerasias lepikolio bakterijas galiu valgyt ka noriu kai nustoju ir prasideda viduriavimas. g.gif

mityba labai daug duoda, sveika mityba stiprina organizma, zinoma galima galvot kaip tau paranku, as norejau pasveikt ir padariau viska kad pasveikciau, linkiu to ir jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
na as nepasakyciau kad nesveikai maitinuosi ,nevalgau to kas sakykim sukelia viduriavima ,valgau daug vaisiu ir darzoviu, nevalgau riebaus maisto labai daznai valgau kruopas kurios turi daug vertingu medziagu blush2.gif tai tada net nezinau kaip dar sveikiau maitintis ,saldaus daug nevalgau, retkarciais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 25 lapkričio 2006 - 12:52
QUOTE(lynkute @ 2006 11 25, 12:48)
na as nepasakyciau kad nesveikai maitinuosi ,nevalgau to kas sakykim sukelia viduriavima ,valgau daug vaisiu ir darzoviu, nevalgau riebaus maisto labai daznai valgau kruopas kurios turi daug vertingu medziagu blush2.gif tai tada net nezinau kaip dar sveikiau maitintis ,saldaus daug nevalgau, retkarciais blush2.gif

siaip kai kurie gydytojai nelabai pataria koses valgyt ir tam tikru vaisiu negalima, nes jos sukelia puvima, kas gali buti viduriavimo priezastis, as manau, kad reikia atsirinkt, kas tau tinka, nes pavyzdziui man pieno produktai nelabai tinka, is karto budavo blogiau, tai dabar valgau, kas man tinka 4u.gif maistas pas mane visas apkeptas keptuvej ir puode apvirtas su kokiu skaniu padazu, kartais pasilepinu ir pica, svarbiausia klausyt ka tau sako tavo organizmas ax.gif dabar galiu ir cipsu suvalgyt, o anksciau tai budavo nuo ju man labai blogai... po poros dienu viskas nepraeis, taciau po ilgesnio laiko susitvarkys. Visada butinai valgyk pusrycius, geriau dazniau bet mazom porcijom, kad neapkraut organizmo, as geriu daug arbatos, jei labai nori tualeta, tai arbata gerk tik kai buni namie rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos . na as tai tikrai nesu saldumynu megeja. na nebent pries mmm uzeina noras. vakar buvom sveciuose, atnese pyraga ant stalo. grazus ,skaniai atrode., visi valge as net neparagavau- nu netraukia ir tiek. o maitintis tai tikrai stengiuosi sveikai. bet vistiek visko pasitaiko...ka padarysi.oi kaip paskaitau kad kai kurioms taip daznai y tulika reik lakstyti, tai jau ne kas , uzjauciu man buna taip retkarciais ,bet siaip tai ir 3 valandas isbunu be tuliko.
Atsakyti
fortuna retkarciais tai as manau cia nera liga, man anksciau irgi kartais budavo kad paviduriuoju bet budavo nuo maisto,o dabar jai negerciau visokiu papildu tai doh.gif mane ne kiek viduriavimas uzknisa ,bet kiek apgaulingas noras tustintis verysad.gif
Atsakyti