Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

sveikutes panos 4u.gif
as irgi kaip jau ir minejau keliausi pries 2 val. kad wc issibuciau,irgi geriu raminamus nes nezinau isproteciau.
Sveika prisijungusi katalike prie musu saunaus burelio blush2.gif ax.gif nes mes visos nuskriaustos likimo verysad.gif , bet ka padarysi turi gyventi g.gif
katalike o man prasidejo po nesivystancio nestumo kada padare abrazija,po menesio pajutau apgaulinga nora tustintis,o po savaites ir viduriavimas prasidejo. doh.gif ir taip jau pusantru metu kankinuosi,buna pagerejimu kokia savaite neviduriuoju normaliai einu, bet cia visokiu papildu pagalba.
Atsakyti
siaube siandien biski veliau atsikeliau tai tik valandele turejau susiruost, tai vazioujant i paskaitas vos nelaime nenutiko taip uzsinorejau, net nebzinojau ka daryt doh.gif ***** svarbiausia, kad viskas gerai kas gerai baigias 4u.gif
bet jau uzkniso toks gyvenimas...
as tai irgi iki tol galejau viska valgyt, o kas abidniausia, nors ir viduriuoji n kartu per diena nei 1 gramas nenukranta blush2.gif nors naudos butu lotuliukas.gif
o kaip tu Lynkute pradejai gert Driptane?
as tai lepikolio nebegriu klazkaip nelabai jaucias man pagerejimas nuo jo unsure.gif bandysiu gal grybuka pagert..
o tu katalike is kokio miesto esi?
Atsakyti
aciu uz sutikima drinks_cheers.gif

aha, as irgi stebiuos, kad kilai nekrenta:/ dargi priaugau svorio, nes dabar gyvenu atskirai nuo tevu, o berniukas mano mane lepina+kai gizti namo, uzplusta tokia ramybe, tai ir kemsi viska, kas skanu:))) man irgi pora kartu buvo, kad vos iskenciau, traukuliai net prasidejo, o zmones troleibuse kaip i narkomane ziurejo:)) tai cia kai anksti vaziuodavau i universiteta, nedirbdavo dar jokie viesieji tualetai, anei istaigos. o man kelio beveik valanda su puse;/ dabar jau anksti pati nedristu vaziuot nors ir su imodium, nuveza mane. bet seniau tai budavo, kad iskenti, paskui itampa praeina, ir stenek nestenejes, nieko nebus. o dabar tai viduriai kazkokie amzinai palaidi, tai kai uzeina, sunku kentet.
as is vilniaus, bet tokiam jo uzkampy, kad toli man vaziuot reikia. nes studijuoju vu sauleteky...

Papildyta:
beje, as jau apsvarscius ir tokiu varianta, kad galiu neiskentet:( kiekviena karta su ta mintimi vaziuoju. kol seniau buvau uztikrinta, kad spesiu iki kokio wc nubegt, tai dabar jau taip nesu isitikinus, nes viduriai visai paslijo;/
Atsakyti
kristuksss dar vis nesusiruosiu nusipirkti tu driptane ,ai kai geriau buna tai ir pamirsti apie tuos vaistus blush2.gif

jezau riks tuoj pampersus nesioti kad butume saugios lotuliukas.gif
Atsakyti
manau, kad galetu mieste pastatyti daugiau tualetu, nebutinai tu kilnojamu 'toi toi', jei jau taip vaizda gadina. pvz, kaip uzsieny, kur imetus moneta, gali ieit. tai ten pakankamai svaru, o ir isvaizda ju labai normali, negadina miesto vaizdo. ale ka cia svajot biggrin.gif as ciur noriu tualeto prie kiekvienos stoteles lotuliukas.gif
Papildyta:
jo, man gi psichologe rimtai pasiule nesioti pampersus suaugusiems. gal ji durna? lotuliukas.gif tegu pati ir nesioja smile.gif
Atsakyti

Labas merginos wub.gif
Džiugu, kad prie mūsų būrelio prisijungei katalike.
Man šis sindromas taip pat prasidėjo po stiprių antibiotikų ir stresų doh.gif ir jau 2 metai nepraeina. Šiom dienom tai visai negera, pilvas kaip nesavas. Man priedo dar ir skrandžio refliuksas yra.
Atsakyti
niu del WC mieste tai manirgi mintis kyla, kad galetu jundaugiau but, bet kai sveika buvau net nepagalvodavau apie tai..gerai kad man tik 20 min kelio autu iki univero, bet jei visai suspaustu, kazi ar sugebeciau isilaikyt
labiausiai gasdina, kad arteja sesija i rjei egzas bus 8 h tai bus amen..
pas mus destytojai itin nesukalbami o seniunei ir ne visad iseina sustatyt tvarkarasti kad egzai veliau butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 20, 16:48)
niu del WC mieste tai manirgi mintis kyla, kad galetu jundaugiau but, bet kai sveika buvau net nepagalvodavau apie tai..gerai kad man tik 20 min kelio autu iki univero, bet jei visai suspaustu, kazi ar sugebeciau isilaikyt
labiausiai gasdina, kad arteja sesija i rjei egzas bus 8 h tai bus amen..
pas mus destytojai itin nesukalbami o seniunei ir ne visad iseina sustatyt tvarkarasti kad egzai veliau butu  verysad.gif

as kai mokiausi visas paskaitas iki puse keturiu man nereigdavo wc, nei mazu nei dideliu reikalu schmoll.gif ,kaip buvo gerai ryte padarai kas tau reikia ir visai dienai rami.
o dabar tai labai bijau kelioniu ,atsisakau pasivaiksciojimu doh.gif netgi i mieta einu viena, kad nereiktu kitiems aiskint kad ieskau tuliko doh.gif nes galiu neiskenteti. blush2.gif .kartais pagalvoju uz ka man taip visi kiti zmones kai zmones o as negaliu normaliai gyvent verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 21 lapkričio 2006 - 08:43
labas rytas.. sveika prisijungusi katalike. nu pastarojom dienom ne kas man cia,nervuota baisiai , o kai nervuojiesi ,tai ko daugiau tiketis .vyras iiskrides y lietuva ,blogai mano anytai labai, ,jau savaite viena, bet jau siandien gryzta, pageres gyvenimelis...lietuvisko maisto atves.. svarbiausia balta namine duona, nes cia tai as visai duonos nevalgau, neskani, fui per du metus as jos nepamegau, na nebent batona.
Atsakyti
uzjauciu Fortuna del uosvienes verysad.gif
man tai irgi kai susinervinu blogai daros, dabar dar su grupiokem susipykom, tai itampa tvyro ore, net nefain eit i paskaitas verysad.gif
o jums mergaites neskauda ryte etsikelus pilvuko?
man daznai buna, kad tik pramekiu akis ir toks sakusmas, kol neissi.., kad siaubas, bet ne kasdien..buna kad nakti jei keliuos i WC paskui sunkiai uzmiegu nes skauda verysad.gif
nu seip gyvent galim, bet turiu atsisakyt visokiu kino teatru, koncertu
O 5ni kariuomenes diena, mano vyrs toj sistemoj dirba tai eisim i koncerta, tipo oficialus, blyn nzn baisu daros, pries nematytus zmones gedos neprisidaryt blush2.gif reik itariu ta diena negert skysciu ir dar Driptane isgert kelias ax.gif
Atsakyti
paskausta ir man pilvo apacia kristuks,ir sunkumo pojutis yra atrodo kad pilve akmenukas koks butu verysad.gif ,bet ar tau kristuksss kai slapiniesi koks nemalonus pojutis jauciasi ,net nemoku kaip pasakyt kaip spaudimo jausmas? g.gif
Atsakyti
seip liktai nieko, bet kai sugalvoju kad reiktu treniruot puslyte ir laikau kol labiau noriu, ir tada stngiuos po biski isleist, nu sulaikant, tada kita kazkaip suskausta doh.gif as ziuru, kad ir namuose i ta wc daznai lakstau, nu jei nesu uzsiemus labai kuonors tai pusle jauciu istisai, jau juodai uzkniso, tikpasisioju ir vel noriu nors realiai keli lasiukai tebutu verysad.gif
Atsakyti