QUOTE(kristuksss @ 2006 11 12, 18:11)
[COLOR=deeppink] Laba vakara as tai buvau pabegus pas vyra si savaitgali gimtadieni vyro sventem tai dar negaliu atsigaut visa, kad vaisingu metu prilinkejo, siaubas pasiilgai jusu visu kaip Lynkute tavo sveikatele?kaip sekas dieneles stumti?as tai pasikasus darbais, galvoju kaip cia neisprotes iki gruodzio 1 d. turiu parasyti 6 kursinius ir dar bakalura pradet rasyt
seip puslyte biski streikuoja, o zarnynas tai kaip ir po baliaus jaucias, nieko nuostabaus o kaip Jus mergaites ar labai savo mityba ribojat?as tai stengiuos ryte pienisku produktu nevalgyt ir seip pilva pucianciu, o po paskaitu tai ka iseina ta valgau nera taip kad nevalgau kepto, ar rukyto, nes taip ir nesuprantu ar daro mityba poveiki organizmui ar ne...
seip puslyte biski streikuoja, o zarnynas tai kaip ir po baliaus jaucias, nieko nuostabaus o kaip Jus mergaites ar labai savo mityba ribojat?as tai stengiuos ryte pienisku produktu nevalgyt ir seip pilva pucianciu, o po paskaitu tai ka iseina ta valgau nera taip kad nevalgau kepto, ar rukyto, nes taip ir nesuprantu ar daro mityba poveiki organizmui ar ne...
as kaip visada,o kai buna blogai tai prisigalvoju visokiu nesamoniu siaip tai valgau beveik viska,tik pieno negeriu nes jis duoda reakcija kitiems produktams.
nu po baliaus tai ir man buna sunku visas organizmas streikuoja
dabar ieskau darbo bet kazkaip nesiseka man dar labai padeda kai bendrauju su zmonem tai kazkaip tos ligos nesijaucia
savaitgaly kazkaip pajutau kad gimdos kakleli skauda reiks pasidaryt citologini tyrima