Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(kristuksss @ 2006 11 12, 18:11)
[COLOR=deeppink] Laba vakara  flirt.gif as tai buvau pabegus pas vyra si savaitgali gimtadieni vyro sventem tai dar negaliu atsigaut  4u.gif visa, kad vaisingu metu prilinkejo, siaubas  angel.gif pasiilgai jusu visu  wub.gif kaip Lynkute tavo sveikatele?kaip sekas dieneles stumti?as tai pasikasus darbais, galvoju kaip cia neisprotes iki gruodzio 1 d. turiu parasyti 6 kursinius ir dar bakalura pradet rasyt  cray.gif
seip puslyte biski streikuoja, o zarnynas tai kaip ir po baliaus jaucias, nieko nuostabaus  4u.gif o kaip Jus mergaites ar labai savo mityba ribojat?as tai stengiuos ryte pienisku produktu nevalgyt ir seip pilva pucianciu, o po paskaitu tai ka iseina ta valgau nera taip kad nevalgau kepto, ar rukyto, nes taip ir nesuprantu ar daro mityba poveiki organizmui ar ne...

as kaip visada,o kai buna blogai tai prisigalvoju visokiu nesamoniu g.gif blink.gif siaip tai valgau beveik viska,tik pieno negeriu nes jis duoda reakcija kitiems produktams. blush2.gif
nu po baliaus tai ir man buna sunku tongue.gif visas organizmas streikuoja lotuliukas.gif
dabar ieskau darbo bet kazkaip nesiseka schmoll.gif man dar labai padeda kai bendrauju su zmonem tai kazkaip tos ligos nesijaucia blush2.gif
savaitgaly kazkaip pajutau kad gimdos kakleli skauda reiks pasidaryt citologini tyrima g.gif
Atsakyti

savaitgaly kazkaip pajutau kad gimdos kakleli skauda reiks pasidaryt citologini tyrima g.gif
[/quote]

niu va uzjauciu g.gif gerai kad po kol kas liktai viskas gerai su moteriskom, tik dar pusles niekaip nedaeinu tirtis blush2.gif man irgi jau uz gero pusmecio reiks dirbt pradet, uzteks vyrui ant galvos sedet 4u.gif bet kazkaip biski baisu, baigus univera kitas gyvenimo etapas lyg ir prasideda smartass.gif
Atsakyti

Labas merginos wub.gif
Niu va jau pradėjau eiti į praktiką, visai normaliai sekas. Galiu būti kiek noriu, laikas konkretus nėra nustatytas. Šiaip iki pietų pabūnu ir važiuoju namo. Tvarkau popieriukus ir tiek.
Šiaip sveikatytė buvo šiek tiek sutrikusi matyt, kažkaip pergyvenau kaip seksis naujame kolektyve, tai nepamiegodavau naktim doh.gif dabar jau normaliai.
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 11 15, 15:05)
Labas merginos  wub.gif
Niu va jau pradėjau eiti į praktiką, visai normaliai sekas. Galiu būti kiek noriu, laikas konkretus nėra nustatytas. Šiaip iki pietų pabūnu ir važiuoju namo. Tvarkau popieriukus ir tiek.
Šiaip sveikatytė buvo šiek tiek sutrikusi matyt, kažkaip pergyvenau kaip seksis naujame kolektyve, tai nepamiegodavau naktim  doh.gif dabar jau normaliai.

Laba, niu tai smagu, kad su praktika isisprende thumbup.gif as tai galvoju nuo kurio galo man bakalaurini pradet rasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 15, 20:18)
Laba, niu tai smagu, kad su praktika isisprende  thumbup.gif as tai galvoju nuo kurio galo man bakalaurini pradet rasyt  g.gif

Labukas 4u.gif
Kokią temą daug maž rašysi g.gif Aš taip pat jau pradedu galvoti, nes ir man po naujųjų metų teks pradėti rašyti doh.gif
Atsakyti
sveikos
Kristuksss norejau taves paklaust ar tau padeda driptane vaistukai kiek nors,? kuo toliau tuo atsiranda staigus noras slapintis , blink.gif noreciau ir as pabandyt tuos vaistukus. g.gif
Atsakyti
as Sakiste tai rasau apie biudzeto pajamas ir islaidas, ju dinamika, bet gerai kad galima dviese rasyt tai su drauge rasau 4u.gif
o kaip tu Lynkute besilaikai, ar ejai to cistologinio tyrimo darytis?as Driptane tai tik po 1 tabletele per diena daba geriu, kartais bet lb retai 2, nu man rods kad jie neblogai visai padeda, bet kai geriau 3 per diena tai daug geriau jauciaus, bet mane labai erzina tas burnos dziovimas, kai pradedu sneket daug, net oro pritrukstu blush2.gif seip pradzioj kai geriau 3 kartus per diena tai pusles nejausdavau visiskai, net noredama laselio neislasindavau, o daba vistiek jauciu biski nora slapintis, bet jau nebe taip! 4u.gif
Papildyta:
o kaip tau sekas darbo ieskotis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 16, 21:36)
as Sakiste tai rasau apie biudzeto pajamas ir islaidas, ju dinamika, bet gerai kad galima dviese rasyt tai su drauge rasau  4u.gif
o kaip tu Lynkute besilaikai, ar ejai to cistologinio tyrimo darytis?as Driptane tai tik po 1 tabletele per diena daba geriu, kartais bet lb retai 2, nu man rods kad jie neblogai visai padeda, bet kai geriau 3 per diena tai daug geriau jauciaus, bet mane labai erzina tas burnos dziovimas, kai pradedu sneket daug, net oro pritrukstu  blush2.gif seip pradzioj kai geriau 3 kartus per diena tai pusles nejausdavau visiskai, net noredama laselio neislasindavau, o daba vistiek jauciu biski nora slapintis, bet jau nebe taip! 4u.gif
Papildyta:
o kaip tau sekas darbo ieskotis? rolleyes.gif

ir man reiks pabandyti tas driptane g.gif nes reikalas spiria.Darbo pakolkas nerandu schmoll.gif bet gal dabar ir gerai kad jo nerandu ,nes kazkaip ne taip jauciuosi kaip reikia nu bet kaip nors.Citologinio dar irgi nesidariau dabar labai uzimta tokiu visokiu problemyciu turiu tai ir to laiko nelieka niekam. unsure.gif
Atsakyti
jau 2 metus sergu DŽS. viduriavimas. reikia net keltis valanda anksčiau, nei visi normalūs žmonės, kad keletą kartų atsėdėt tulike. bet ir tai paskui ramybės nėra. kokių tik vaistų negėriau, ir psichiatrinėj gulėjau, ir pas bionergetiką buvau. ir niekas nepadėjo. kuo toliau, tik blogiau pasidarė, baimė nežmoniška, net dantys kalenasi būna, dar ir šlapimą varinėt pradėjo:// nes visi tie vaistai ramina, nuo jų norisi tik miegot, o mums reikia vaistų, kurie ATPALAIDUOTŲ. dabar paskutinė mano viltis vienos homeopatės padaryti vaistai, kuriuos pradėsiu gerti po savaitės. jei laikui bėgant padės, informuosiu:)) o šiaip sako, nėr jokių vaistų nuo tokios ligos, tai bekieka tik prasigert drinks_cheers.gif nes taip gyventi visą gyvenimą.....
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 09 04, 17:46)
ir loperamida ir lopedium as tai geriu kiekviena diena, bet kazkaip jie manes neveikia viena karta net 10 teko isgert doh.gif zinau kad nesveika, bet kitaip neuzlibdo

ojetus, kieviena diena tai negerai, po kurio laiko gali issivystiti kita zarnyno liga;/ as tai kankinuosi, bet stengiuos per savaite 3 tableciu nevirsyti. siaip jau tuos 2 metus ir geriu. beje, ten tu rasei apie praktika? man buvo taip blogai pasidare, kad net i psichiatrine pagulde, tai bijojau del tu viduriu. o paskui reikejo vasara atlikti. jeigu man tie vaistai nebepades nei trupucio, tai turbut po sesijos teks i vasaros 5 gultis. sako, ten gydosi tokie patys...
Papildyta:
p.s. prasidejo man nuo antibiotiku. o paskui tas nerimas isbujojo;/
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2006 11 20, 00:28)
ojetus, kieviena diena tai negerai, po kurio laiko gali issivystiti kita zarnyno liga;/ as tai kankinuosi, bet stengiuos per savaite 3 tableciu nevirsyti. siaip jau tuos 2 metus ir geriu. beje, ten tu rasei apie praktika? man buvo taip blogai pasidare, kad net i psichiatrine pagulde, tai bijojau del tu viduriu. o paskui reikejo vasara atlikti. jeigu man tie vaistai nebepades nei trupucio, tai turbut po sesijos teks i vasaros 5 gultis. sako, ten gydosi tokie patys...
Papildyta:
p.s. prasidejo man nuo antibiotiku. o paskui tas nerimas isbujojo;/

niu sveikinu prisijungus prie musu nelaimeliu kompanijos blink.gif as tai ne valanda o 2h anksciau netgi keliuos, nors jau uzkniso juodai tas kelimasis anksciausiai ir tampymasis po namus, bet nieko nepadarysi verysad.gif seip su jokiais psichologais neradau bendros kalbos, tai jei labai nervuotis del ko nors pradedu isimetu puse tabletkos Xanax kad ramiau butu 4u.gif O tu daug kart u i WC? del pusles tai net nesugebeciau suskiaciuot, skaiciu pamesciau!!loperamida tai is idejos geriu, jis man kazkaip nelabai ir stabdo...o as tai irgi kokiu tik priemoniu nebandziau, vaistazoliu arbatos, homeopatiniu rutuliuku, kazkokiu lasiuku kur viena bioenergetike rekomendavo, nu zodziu viskas grynas pinigu svaistymas, daba jau zadu vel eit aps gastroeneterologe pasikonsultuot, gal nauju vaistu atsirado per tuos 2 metus kol nebuvau g.gif o kaip tu mityba reguliuojies?
del praktikos tai as ja praitais metais atlikinejau, O Sakiste tai dabar visai nesenai pradejo lankyt thumbup.gif o kelintam tu kurse?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 20, 01:12)
niu sveikinu prisijungus prie musu nelaimeliu kompanijos  blink.gif as tai ne valanda o 2h anksciau netgi keliuos, nors jau uzkniso juodai tas kelimasis anksciausiai ir tampymasis po namus, bet nieko nepadarysi  verysad.gif seip su jokiais psichologais neradau bendros kalbos, tai jei labai nervuotis del ko nors pradedu isimetu puse tabletkos Xanax kad ramiau butu  4u.gif O tu daug kart u i WC? del pusles tai net nesugebeciau suskiaciuot, skaiciu pamesciau!!loperamida tai is idejos geriu, jis man kazkaip nelabai ir stabdo...o as tai irgi kokiu tik priemoniu nebandziau, vaistazoliu arbatos, homeopatiniu rutuliuku, kazkokiu lasiuku kur viena bioenergetike rekomendavo, nu zodziu viskas grynas pinigu svaistymas, daba jau zadu vel eit aps gastroeneterologe pasikonsultuot, gal nauju vaistu atsirado per tuos 2 metus kol nebuvau  g.gif o kaip tu mityba reguliuojies?
del praktikos tai as ja praitais metais atlikinejau, O Sakiste tai dabar visai nesenai pradejo lankyt  thumbup.gif o kelintam tu kurse?

nu tai as irgi 2 h anksciau keliuos, nes kiti keliasi 1h pries kazka. as 3 kurse. ryte i tulika minimum 4 kartus einu, bet paskui dar nuvaziavus irgi einu. as xanax 0.5mg geriu ilgalaikio veikimo, bet nepadeda, tik gal siek tiek psichologiskai lengviau. spasmomenas ir nepadeda absoliuciai. siek tiek padejo enterol, bet kai organizmas priprato...;( mitybos nereguliuoju, nes grizus namo po streso norisi atsipalaiduot, tai valgau ka noriu. tiesa, kepto riebaus maisto ir pieno produktu jau tenka privengt:( kavos irgi negeriu. nors seniau galejau laisvai valgyt. zoleliu arbatos irgi bevertes. kita savaite tuos homeopatinius rutuliukus pradesiu gert. visos viltys tik i juos:( o del loperimido, tai as dar kai buvau pirmam kurse, ryte gerdavau pries vaziuodama, o autobuse labai kankindavaus, absoliuciai nepadedavo. paskui supratau, kad jie veikt pradeda kazkur po 3val. tai is vakaro 2 tabletes uzmesdavau, o ryte stengdavausi neit i tualeta, nors buvo tas jausmas, kad norisi, bet vaistai uzkietina, ir kol neprastumi pats to kamscio, tai ir neviduriuoji. o tavo organizmas turbut jau labai priprato prie lopedium/imodium, todel nieko neveikia. beje, seniau viduriuodavau tik ryte, ir sukdavo pilva tik autobuse, bet kai pradejau mastyt 'o kodel dabar negaleciau uzsinoret, juk bet kada gali tai prasideti', nuo to ir prasidejo... net maista pradejo blogiau toleruot. buna, nes per paskaita tenka eiti pora kartu:(
Atsakyti