Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

labas rytas,. problemu turiu jau senokai, is pradziu padare echoskopija nusprende kad del tulzies pusles, ji jautri , ir buna kad del jos tipo skauda pilva , viduriuoji, nevirskina., sia vasara buvau issitirt zarnyna, nieko daugiau nerado tik DZS. O jau jausmas, brr,cia as apie ta tyrima ,kai yveda slangute, ir pucia ora , ir varineja po visas zarnas,. na kai buna vadinama krize tai daznai viskas buna ir tustinimasis ir slapinimasis,pilva pucia ,ner kur dingt. paskui aprimsta kuriam laikui ir vel normaliai .
Atsakyti
QUOTE(fortuna @ 2006 11 07, 11:09)
labas rytas,. problemu  turiu jau senokai, is pradziu padare echoskopija nusprende kad del tulzies pusles, ji jautri , ir buna kad del jos tipo skauda pilva , viduriuoji, nevirskina.,  sia vasara buvau issitirt zarnyna, nieko daugiau nerado tik DZS. O jau jausmas, brr,cia as apie ta tyrima ,kai yveda slangute, ir pucia ora , ir varineja po visas zarnas,. na kai buna vadinama krize tai daznai viskas buna ir tustinimasis ir slapinimasis,pilva pucia ,ner kur dingt. paskui aprimsta kuriam laikui ir vel normaliai .

o kokiais vaistukais tu bandai gydytis?
Atsakyti
man israse spasmomen, dar leidziamu cerucal .na kasdien geriu jogurto kapsules, esu as norvegijoj , cia man gydytoja rekomendavo vaistus kurie mazina viduriu putima, gerina zarnyno veikla. pavadinimas MINIFOM
Atsakyti
tai kaip suprantu ir Norvegijoj jokiu pazangesniu vaistu nerasta verysad.gif as tai irgi spasmomena kartais pageriu, bet ne kasdien, butum Lietvoj pasiulyciau pabadyt Tibeto gryba yra kam padejo ax.gif
Atsakyti
na nezinau , ka cia butu dar pasiule man , nes as zarnyno cia norvegijoj nesityriau , tyre kaune , vasara buvau gryzus atostogauti, na gal ir neblogai butu ta gryba gerti pabandyt, bet cia tokio tikrai nerasiu .
Atsakyti
sveikutes ax.gif kaip laikotes? kaip sveikateles? man tai kazkaip negerai gal cia nerviskai doh.gif vidurius kaip reikalas leidzia,ir puslyte irgi pakol antibjotikus geriau tai kazkaip gerai buvo o dabar schmoll.gif
fortuna sveika prisijungus prie musu gathering.gif hi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wub.gif
Malonu, kad ir Fortuna prie mūsų prisijungė. Man taip pat pastoviai pučia pilvą, daugiau kažkaip prieš vakarą, ir pati nesuprantu kodėl tokiu laiku g.gif Būna tokių savaičių, kad kiekvieną vakarą, po to neaišku nuo ko praeina ir taip ištisai.
Lynkute, gal tikrai susinervinai dėl ko nors labai. O nuo viduriavimo ar nebandei vaistukų išgerti, aš kartais išgeriu LOPERAMID, atrodo šitaip vadinasi, tai iškart praeina.
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 11 09, 13:44)
Sveikos merginos  wub.gif
Malonu, kad ir Fortuna prie mūsų prisijungė. Man taip pat pastoviai pučia pilvą, daugiau kažkaip prieš vakarą, ir pati nesuprantu kodėl tokiu laiku  g.gif Būna tokių savaičių, kad kiekvieną vakarą, po to neaišku nuo ko praeina ir taip ištisai.
Lynkute, gal tikrai susinervinai dėl ko nors labai. O nuo viduriavimo ar nebandei vaistukų išgerti,  aš kartais išgeriu LOPERAMID, atrodo šitaip vadinasi, tai iškart praeina.

geriu tokius vaistukus tai visai dienai ramu poto kita diena vel verysad.gif ir dar pusle knisa prota g.gif
kaip tau praktika g.gif ar nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 09, 15:53)
geriu tokius vaistukus tai visai dienai ramu poto kita diena vel verysad.gif ir dar pusle knisa prota g.gif
kaip tau praktika g.gif ar nieko mirksiukas.gif

Oi man ta praktika daug sveikatos kainuoja doh.gif tiksliai dar nežinau į kurią įmonę pirmadienį eisiu. Buvau nuėjusi į vieną gamybinę baldų įmonę, bet direktoriaus vis nėra, sekretorė sakė, kad jis vilnietis, retai atvažiuoja. Šiaip sakė, kad jam yra užsiminusi, kad noriu praktiką pas juos atlikti, bet direktorius sakė, tipo neturi man atskiro kompiuterio ir t.t. Dabar laukiu vis skambučio iš sekretorės, kada bus direktorius, tai reikia važiuoti asmeniškai pakalbėti su juo. Po to šiandien buvau dar kitoj įmonėj, ten taip pat didelė įmonė užsiima naftos produktų prekyba, tai sakė, kad priims nuo pirmadienio, reiks visokias analizes daryti.
Tai va, nebežinau ką daryti, mieliau eičiau į baldų įmonę, bet ko gero teks eiti į antrąją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 11 09, 13:44)
Sveikos merginos  wub.gif
Malonu, kad ir Fortuna prie mūsų prisijungė. Man taip pat pastoviai pučia pilvą, daugiau kažkaip prieš vakarą, ir pati nesuprantu kodėl tokiu laiku  g.gif Būna tokių savaičių, kad kiekvieną vakarą, po to neaišku nuo ko praeina ir taip ištisai.
Lynkute, gal tikrai susinervinai dėl ko nors labai. O nuo viduriavimo ar nebandei vaistukų išgerti,  aš kartais išgeriu LOPERAMID, atrodo šitaip vadinasi, tai iškart praeina.

man tai kaip tik ryte kartais pucia pilva, bet paskui kazkaip praeina 4u.gif jei kuri viduriuojate siulau nusipirkti "viduriu lasu", jie is zoleliu ir tikrai padeda, mes visada ju namie turim jei kam negerai pasidarytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, wub.gif kur dinge?pasiilgau jusu plepalu mirksiukas.gif gathering.gif
Atsakyti
[COLOR=deeppink] Laba vakara flirt.gif as tai buvau pabegus pas vyra si savaitgali gimtadieni vyro sventem tai dar negaliu atsigaut 4u.gif visa, kad vaisingu metu prilinkejo, siaubas angel.gif pasiilgai jusu visu wub.gif kaip Lynkute tavo sveikatele?kaip sekas dieneles stumti?as tai pasikasus darbais, galvoju kaip cia neisprotes iki gruodzio 1 d. turiu parasyti 6 kursinius ir dar bakalura pradet rasyt cray.gif
seip puslyte biski streikuoja, o zarnynas tai kaip ir po baliaus jaucias, nieko nuostabaus 4u.gif o kaip Jus mergaites ar labai savo mityba ribojat?as tai stengiuos ryte pienisku produktu nevalgyt ir seip pilva pucianciu, o po paskaitu tai ka iseina ta valgau nera taip kad nevalgau kepto, ar rukyto, nes taip ir nesuprantu ar daro mityba poveiki organizmui ar ne...
Atsakyti