Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(skaistė @ 2006 11 02, 11:34)
Taip pergyvenu dėl rytojaus, nes eisiu į vieną įmonę, kad priimtų praktiką atlikti  doh.gif Šiaip labai sunkiai pas mus su praktikom, nes niekas nenori praktikantų, prašinėja duomenų diplominiam darbui, ir šiaip gaišina. Tai prisiklausiusi visokių kalbų labai bijau eiti  doh.gif
Lynkute, na tikrai ne koks tau buvo darbelis ten, kai reikia sunkiai kelti, na bet gal rasi greit kokį geresnį  mirksiukas.gif

skaiste sekmes!!! inkalk valerijono gal netaip pergyvensi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 lapkričio 2006 - 12:04
grizau is atostogu pas vyra 4u.gif
primaitino mane pyragais jauciu kaip zandukai plestis pradejo blush2.gif kaip mergaiciu sveikatos?
o Skaiste is kurio tu miesto? man praktika praitais metais buvo, tai lb nuskilo mum su ja, pirma kavutes isgerdavom, tada dumeli papesdavom, tada vel kavutes, tada popierukus patvarkydavom thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif sveikatos gal ir nieko( tfiu,tfiu,tfiu) nes kai pasigiriu tai buna blogai tai jau buna lotuliukas.gif puslyte lyg po antibjotiku gal geriau ne taip varo ,na o zarnynas gal irgi juda geriau ax.gif o tau kristuksss? geriu vitaminus ir lepikoly tai zymiai pagerejo o dar atsirinkau kokie man vitaminai tinka tai isvis okey thumbup.gif
o skaiste tai is mazeikiu man atrodo ar maisau nes mes su ja jau pazystamos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 05 lapkričio 2006 - 22:11
QUOTE(lynkute @ 2006 11 05, 23:10)
sveikutes 4u.gif sveikatos gal ir nieko( tfiu,tfiu,tfiu) nes kai pasigiriu tai buna blogai tai jau buna lotuliukas.gif puslyte lyg po antibjotiku gal geriau ne taip varo ,na o zarnynas gal irgi juda geriau ax.gif o tau kristuksss? geriu vitaminus ir lepikoly tai zymiai pagerejo o dar atsirinkau kokie man vitaminai tinka tai isvis okey thumbup.gif
o skaiste tai is mazeikiu man atrodo ar maisau nes mes su ja jau pazystamos blush2.gif

ai mane tai gripai puola, bando i lova paguldyt bet nepasiduodu ax.gif seip tai puse bedos, daznai i WC lakstau abiem reikalais, bet nieko gyvent galim 4u.gif
tu Lynkute Lepicoly su sultim ar vandeniu maisai?as ir dabar ji karts nuo karto geriu, bet ne tokiaias skysciu kiekiais kaip ten parasyta! nes pagal aprasyma tai turi sauksteli sumaisyt su stikleine sulciu ar vandens ir dar stikline uzsigert!man tokie skysciu kiekiai papildomi pavojingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 11 06, 08:21)
ai mane tai gripai puola, bando i lova paguldyt bet nepasiduodu  ax.gif seip tai puse bedos, daznai i WC lakstau abiem reikalais, bet nieko gyvent galim  4u.gif
tu Lynkute Lepicoly su sultim ar vandeniu maisai?as ir dabar ji karts nuo karto geriu, bet ne tokiaias skysciu kiekiais kaip ten parasyta! nes pagal aprasyma tai turi  sauksteli sumaisyt su stikleine sulciu ar vandens ir dar stikline uzsigert!man tokie skysciu kiekiai papildomi pavojingi  lotuliukas.gif

as viena didely sauksta ismaisau i stikline vandens ir papildomai daugiau nieko negeriu
schmoll.gif nes nera taip tirsta g.gif
Atsakyti
noriu pasitart wacko.gif mama sumaise man viska...
jau galvoju privaciai nuvarysiu sau pas ginekologe uzsiregistruot, kad paziuretu, ar neturiu uzdegimu,ir paseli padarytu, tai mama sako ne ten kreipies doh.gif
tipo reik eit pas seimos, tada pas urologa siuncia, daro slapimo tyrima, jei nieko nerodo tipo nieko nera, bet man ta slapimo tyrima dare n kartu ir nieko ten jis nerodo blush2.gif
ir isvis kas ta pusle gydo?
jin sake jos drauge turejo problemu tai ten tyrimai lb bjaurus, vamzdelius kazkokius ten kisa, kad istirtu,nu nzn prigasdino mane nebzinau ka bedaryt verysad.gif
Atsakyti
yra du skirtingi paseliai slapimo ir isskyru paselis ir yra isskyru tepinelis tepinelis kita diena jau buna atsakymas o isskyru paselis buna po septyniu dienu kaip ir slapimo paselis,o paprastas slapimo analizas tai parodo leukocitus ir panasiai.Pvz. man isskyru tepinelis nieko nerode g.gif o isskyru paselis rode bakterijas :hmtaipat ir slapime nebuvo jokiu pakitimu nei paselyje ,nei paprastame analize.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 06 lapkričio 2006 - 21:37
cia biski tundra pasirodysiu, bet ka tau parode bakterijos paselyje, kad tau uzdegimas su moteriskom, ar su pusle problemos?ir isvis kaip ta slapimo pusles dirgluma nustato jei toks yra? 4u.gif
Atsakyti
ooo, cia ir man aktualu... kaip gerai,kad atradau sia tema
Atsakyti
QUOTE(fortuna @ 2006 11 07, 00:02)
ooo, cia ir man aktualu... kaip gerai,kad atradau sia tema

problemeles su pusle ar kitu galu ? 4u.gif
Atsakyti
man buvo rade moteriskam paseli bakterijas streptococus ,e.coli ir jos sukelia uzdegimus taipat ir skatina dazna slapinima blush2.gif pilvo apacios skausmus
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 07, 09:21)
man buvo rade moteriskam paseli bakterijas streptococus ,e.coli ir jos sukelia uzdegimus taipat ir skatina dazna slapinima blush2.gif pilvo apacios skausmus

niu matai kaip, niu reik varyt man jauciu, bet as kol prisiruosiu pas koki dalatar menesiai praeina, matyt pasamone nenori, nu bet reikia 4u.gif
tikiuos neisjuoks, kad del pusles atejau pas ginekologe bedu ieskot blush2.gif
kaip man isaiskinai cia viskas suisje, todel pirma tu moteriskas istirt 4u.gif
Atsakyti