Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 19:44)
labas na man loperamidas tai padeda kai jau zinau kad suvalgiau ne ta ka reikia kai ikalu dvi tabletkas
mirksiukas.gif  ,o dabar einu viena karta i tulika kai pradejau gerti vitaminus matyt sustiprinau zarnyna ir imunine sistema,nes anksciau tai irgi varydavau kokius 5 kart ryte, po pietu jau nebudavo ko lotuliukas.gif
o kaip tavo siandie sveikatyte g.gif kristuksss wub.gif ?

nu ryte buvo viskas normalei, tik va saldumynu privalgiau tai pilvuka labai pute, bet seip tai kentet galima ax.gif svarbiausia, kad nebeskauda!!!reik man su ta mityba tvarkytis, nu bet tai kad atrodo nieko lb tokio nevalgau, bet kartais suk nesuprasi ko g.gif
kaip tau?kaip puslyte?
as tai siandien lb lakstau, gal kad ta care lady geriu, raso, kad jis skatina slapimo isiskyrim!
prasitesiau sveikatos pazymejima tai sakau reiks gal kita savaite nubegt pasitikrint, kad uzdegimu nebutu 4u.gif
nes sia savaite pabegsiu nuo paskaitu pas vyra thumbup.gif mes kai skirtinguose miestuose gyvenam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 30, 20:02)
nu ryte buvo viskas normalei, tik va saldumynu privalgiau tai pilvuka labai pute, bet seip tai kentet galima  ax.gif svarbiausia, kad nebeskauda!!!reik man su ta mityba tvarkytis, nu bet tai kad atrodo nieko lb tokio nevalgau, bet kartais suk nesuprasi ko  g.gif
kaip tau?kaip puslyte?
as tai siandien lb lakstau, gal kad ta care lady geriu, raso, kad jis skatina slapimo isiskyrim!
prasitesiau sveikatos pazymejima tai sakau reiks gal kita savaite nubegt pasitikrint, kad uzdegimu nebutu  4u.gif
nes sia savaite pabegsiu nuo paskaitu pas vyra  thumbup.gif mes kai skirtinguose miestuose gyvenam  unsure.gif

siap tai puslyte tai viena diena varo kita diena jau lyg ir nieko galima laikyt
blush2.gif mane siandie irgi varineja bet gal cia pries mmm. toki siptomai velnias zino biggrin.gif
dabar geriu antibjotikus tai gal truputy maziau lakstau blush2.gif nors pilvo apacios neskauda rolleyes.gif ,nes budavo toks sunkumas nepakeliamas doh.gif
o pas ginekologa butinai tyrimus pasidaryk g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 21:25)
siap tai puslyte tai viena diena varo kita diena jau lyg ir nieko galima laikyt
blush2.gif mane siandie irgi varineja bet gal cia pries mmm. toki siptomai velnias zino biggrin.gif
dabar geriu antibjotikus tai gal truputy maziau lakstau blush2.gif nors pilvo apacios neskauda rolleyes.gif ,nes budavo toks sunkumas nepakeliamas doh.gif
o pas ginekologa butinai tyrimus pasidaryk g.gif

as biski baile esu, pas ginekologa is vis tik viena karta buvau privaciai blush2.gif tai kad prisiklausiau, kad polinklinikoj ten senes sedi...kazi, o privaciai man ta paseli padarytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 30, 20:30)
as biski baile esu, pas ginekologa is vis tik viena karta buvau  privaciai blush2.gif tai kad prisiklausiau, kad polinklinikoj ten senes sedi...kazi, o privaciai man ta paseli padarytu? g.gif

tikrai padarytu
mirksiukas.gif nes as irgi privaciai dariausi ir paseli ir nuo situ chlamidiju uroplazmu,mikoplazmu man netgi patare pasidaryti ,nes nestumas kaip buvo nesivystantis tai gydytoja pasake kad galejo buti nuo situ bakteriju bet ju nerado ,o paselyje buvo rasta bakteriju e.coli ir streptokokai verysad.gif bet po gydymo pakartojus paseli jau kitokios bakterijos buvo tai ir nesupratau is pirmo vienos issigyde kitos uzaugo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 22:40)
tikrai padarytu
mirksiukas.gif nes as irgi privaciai dariausi ir paseli ir nuo situ chlamidiju uroplazmu,mikoplazmu man netgi patare pasidaryti ,nes  nestumas kaip buvo nesivystantis tai gydytoja pasake kad galejo buti nuo situ bakteriju bet ju nerado ,o paselyje buvo rasta bakteriju e.coli ir streptokokai verysad.gif bet po gydymo pakartojus paseli jau kitokios bakterijos buvo tai ir nesupratau is pirmo vienos issigyde kitos uzaugo blink.gif

vargsiuke, niu gal viena diena atstos tie uzdegimai 4u.gif
nu reik ir man tada nuvaryt! o tai jei paselis nieko nerodys, tada vadinas dirgli pusle? nu gal daktare zinos blush2.gif kaip as nemegstu eit pas tuos daktarus siaubas, nu bet ka darysi, jau uzteks gal save gydyt mirksiukas.gif
Papildyta:
o is kokio miesto Lynkute esi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 30, 22:44)
vargsiuke, niu gal viena diena atstos tie uzdegimai  4u.gif
nu reik ir man tada nuvaryt! o tai jei paselis nieko nerodys, tada vadinas dirgli pusle? nu gal daktare zinos  blush2.gif kaip as nemegstu eit pas tuos daktarus siaubas, nu bet ka darysi, jau uzteks gal save gydyt  mirksiukas.gif
Papildyta:
o is kokio miesto Lynkute esi? mirksiukas.gif

nu daktare patars ka daryti kokius tyrimus gal visus vienu kartu tada bus ramiau tau paciai mirksiukas.gif
ka padarysi ir as nemegstu tu daktaru ,bet su tuo susitaikau kad reikia norisi ir 2.gif o su uzdegimais nelabai iseina.as is varenos pas mus tai nera privaciu ginekologijos kabinetu tai tenka varyti i vilniu. unsure.gif o tu kur gyveni? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 31, 09:05)
nu daktare patars ka daryti kokius tyrimus gal visus vienu kartu tada bus ramiau tau paciai mirksiukas.gif
ka padarysi ir as nemegstu tu daktaru  ,bet su tuo susitaikau kad reikia norisi ir  2.gif o su uzdegimais nelabai iseina.as is varenos pas mus tai nera privaciu ginekologijos kabinetu tai tenka varyti i vilniu. unsure.gif o tu kur gyveni? mirksiukas.gif

as tai tarp Siauliu ir Klaipedos gyvenu, nes mokaus Siauliuose, o mano vyras dirba Klaipedoj, ten ir musu namuciai ax.gif na mes dar leliuku neplanuojam, bet jeigu planuotumem sveikatele tikrai reiketu susitvarkyt,kad komplikaciju nebutu! viena zolininke man sake, negimdyt, kol nepasveiksiu, nes tipo perduosiu liga vaikui, bet tai jeigu liga nepagydoma g.gif nu tokiom bobuciu pasakom geriau netiket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 31, 08:56)
as tai tarp Siauliu ir Klaipedos gyvenu, nes mokaus Siauliuose, o mano vyras dirba Klaipedoj, ten ir musu namuciai  ax.gif na mes dar leliuku neplanuojam, bet jeigu planuotumem sveikatele tikrai reiketu susitvarkyt,kad komplikaciju nebutu! viena zolininke man sake, negimdyt, kol nepasveiksiu, nes tipo perduosiu liga vaikui, bet tai jeigu liga nepagydoma g.gif nu tokiom bobuciu pasakom geriau netiket  4u.gif

as ziurau mes cia abi tik ir bendraujam tongue.gif ax.gif bet man visai patinka pabendrauti paatvirauti blush2.gif mirksiukas.gif kazkaip uzsimirsti tas ligas ir galvoji kad nesi viena tokia biggrin.gif
na mes tai planuojam ir norim lialiu ,nes ir metai jau spaudzia man 28m. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 31, 10:18)
as ziurau mes cia abi tik ir bendraujam tongue.gif  ax.gif bet man visai patinka pabendrauti paatvirauti blush2.gif  mirksiukas.gif kazkaip uzsimirsti tas ligas ir galvoji kad nesi viena tokia  biggrin.gif

Sveikos mergaitės wub.gif
Kažkaip retokai bepasiskaitinėju kaip jums sekasi blush2.gif blush2.gif
man beliko savaitė mokytis, tai labai sunkios dienos atėjo doh.gif daug atsiskaitymų susidėjo. O šiaip apie savo sveikatą nebėra tiesiog kada galvoti, tik turbūt kojas atšalau, tai į tuoletą vos spėju lakstyti, šiaip kuo mažiau valgau, tuo geriau žarnynui, jaučiuos sveikesnė iškart.
Kaip Lynkute sekas ar dirbi dar ar namučiuos dabar esi, gal kiek susistiprinai savo organizmą g.gif

Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 31, 10:18)
as ziurau mes cia abi tik ir bendraujam tongue.gif  ax.gif bet man visai patinka pabendrauti paatvirauti blush2.gif  mirksiukas.gif kazkaip uzsimirsti tas ligas ir galvoji kad nesi viena tokia  biggrin.gif

niu man tai irgi smagu su tavim pasibendraut, kad jau mazai mergaiciu prie musu beprisijungia 4u.gif nu man tai dar tik 22 metai, da labai su leliukais neskubam tik mama mano pradejo kazko ragint, bet manau da nera kur skubet ax.gif
Papildyta:
Sveikute, skaiste niu tai uzjauciu del mokslu, mane jau irgi pradejo slegt!niu tai gerai, kad bent jau laikinai geriau ax.gif o puslyte cia aplinkui mane net ir sveikiem streikuoja, matyt toks metas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 10 31, 13:35)
Sveikos mergaitės  wub.gif
Kažkaip retokai bepasiskaitinėju kaip jums sekasi    blush2.gif  blush2.gif
man beliko savaitė mokytis, tai labai sunkios dienos atėjo  doh.gif daug atsiskaitymų susidėjo. O šiaip apie savo sveikatą nebėra tiesiog kada galvoti, tik turbūt kojas atšalau, tai į tuoletą vos spėju lakstyti, šiaip kuo mažiau valgau, tuo geriau žarnynui, jaučiuos sveikesnė iškart.
Kaip Lynkute sekas  ar dirbi dar ar namučiuos dabar esi, gal kiek susistiprinai savo organizmą  g.gif

sveikutes panelytes
skaiste senai matyta mirksiukas.gif ,na zinai tie mokslai labai atima laiko ir nervu zinau pati patyriau kai studentavau ax.gif
na pas mane tai viena diena geriau kita prastesne buna ai as jau pripratau ir stengiuosi nekreipti demesio,o dabar tai nedirbu negaliu tokio darbo dirbt labai reikia kelti sunkes dezes su prekemis doh.gif po biletenio negryzau jau i darba ax.gif
o tu kristuksss dar spesi tureti vaikuciu dar visai jaunute blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 lapkričio 2006 - 08:53
[quote=lynkute,2006 11 02, 09:47]
sveikutes panelytes
skaiste senai matyta mirksiukas.gif ,na zinai tie mokslai labai atima laiko ir nervu zinau pati patyriau kai studentavau ax.gif
na pas mane tai viena diena geriau kita prastesne buna ai as jau pripratau ir stengiuosi nekreipti demesio,o dabar tai nedirbu negaliu tokio darbo dirbt labai reikia kelti sunkes dezes su prekemis doh.gif po biletenio negryzau jau i darba ax.gif

Taip pergyvenu dėl rytojaus, nes eisiu į vieną įmonę, kad priimtų praktiką atlikti doh.gif Šiaip labai sunkiai pas mus su praktikom, nes niekas nenori praktikantų, prašinėja duomenų diplominiam darbui, ir šiaip gaišina. Tai prisiklausiusi visokių kalbų labai bijau eiti doh.gif
Lynkute, na tikrai ne koks tau buvo darbelis ten, kai reikia sunkiai kelti, na bet gal rasi greit kokį geresnį mirksiukas.gif
Atsakyti