Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(kristuksss @ 2006 10 25, 22:15)
niu as del pusles pas gydytoja net nesu buvus, as galvoju kad man cia dirgli pusle, nes kai gastroenterologei pasiskundziau pasake, kad net neverta eit pas daktarus, bus tas pats su pusle! ir is vis man džs nustatė be jokiu tyrimu, o geriant visokius vaistus atmete įvairias ligas  g.gif pas ginekologa viena karta buvau  nuejus pries metus tai sake viskas gerai, o kaip tas paselis atrodo?  blush2.gif ar skaudu? cia kaip suprantu kazkoks tyrims, o cia ji ginekologas daro? mano vyrs tai nuolat pyksta kad as pati save gydyt pradedu, bet kai čia tokie daktarai, ir isšvis norėtus lankytis pas koki gastroenterologą, gal koki vaista rekomenduotu, mityba pakoreguotu, bet kai "šustriausia" Šiaulių gastroenterologė pasakė, kad niekuo nebegali man padėti ir pasiūlė gert Loperamida nu tai irgi  umn.gif
ai dar čia internet radau, kad Trilac nuo džs, gal bandet? 4u.gif

tu tokia pat kaip ir as vyras tai bara mane kad ir as gydausi pati blush2.gif bet ka padarysi jai nieko neranda na mane tai pastoviai kamuoja uzdegimai is moteriskosios puses jau visi metai kaip vargstu,nueini pas ginekologa ir jai tepinelis blogas buna tai daro paseli .
o paselis toks pat kaip ir tepinelis tik auginamas berots 7 dienas ir ziuri ar isaugo kokia bakterija,nes tepinelyje ne visos bakterijos uzauga.
Nueik pas ginekologa, nes zinok gali buti kad turi uzdegima is moteriskos puses,sneku is savo patirties mirksiukas.gif kuris sukelia panasius siptomus kaip pusles uzdegimo ir dirglios pusles siptomai.
kaip jie gali nustatinet is nieko kad tau dirgli slapimo pusle blink.gif ,nes as tai del situ dvieju galu savo, tai ismaisiau santariskes pakol issityriau, tai zarnyne , tikrai nieko nerado tokio rimto ,tai ir nustate kad dirgli zarna, o del pusles tai ginekologai buvo rade uzdegima tai menesi gerai buna, po to vel pablogeja pas urologa dar buvau tai slapimo paselyje jokiu bakteriju nerado . blush2.gif
o trilac nebandziau,bet ir nenoriu bandyt nes zarnynui kie isbandzius is vaistu nieks netiko,man tinka vitaminai papildai jauciasi pagerejimas is kart. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 26 spalio 2006 - 07:30
Sveikos merginos,
ir as turiu ta pacia problema, bet vis verciu beda isoperuotai tulzies puslei. Igi lakstau per diena desimtis kartu ir mazu ir dideliu reikalu ir maista derinu ir s...Siandien eisiu pas vidaus daktara, bet man nedaro jokiu tyrimu, tipo paderink maista ir viskas. Sakykit kokius tyrimus reiktu pasidaryti??Mano mociutei su panasiais siptomais storosios zarnos vezy nustate, tai jau ir as prisigalvojau visokiu nesamoniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2006 10 27, 10:13)
Sveikos merginos,
ir as turiu ta pacia problema, bet vis verciu beda isoperuotai tulzies puslei. Igi lakstau per diena desimtis kartu ir mazu ir dideliu reikalu ir maista derinu ir s...Siandien eisiu pas vidaus daktara, bet man nedaro jokiu tyrimu, tipo paderink maista ir viskas. Sakykit kokius tyrimus reiktu pasidaryti??Mano mociutei su panasiais siptomais storosios zarnos vezy nustate, tai jau ir as prisigalvojau visokiu nesamoniu verysad.gif

rengenologini tyrima,rektoskopija, pradziai ir matis daktare ar reikia kitokiu tyrimu ar ne.
na man tokius dare ir nieko nerado tai ir nustate kad dirglios zarnos sindromas.
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 27 spalio 2006 - 10:07
QUOTE(Kriste222 @ 2006 10 27, 10:13)
Sveikos merginos,

Aš irgi kažkada turėjau problemų su tulžies pūsle, bet koks čia gali būti ryšys su ja ir tais mažais bei dideliais reikalais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 10 27, 13:43)
Aš irgi kažkada turėjau problemų su tulžies pūsle, bet koks čia gali būti ryšys su ja ir tais mažais bei dideliais reikalais?  unsure.gif

Tipo jei daugiau suvalgai ar produktai tau nelabai tinka, tai nevirskina maisto ir viduriuoji arba skauda pilva g.gif
Atsakyti
nu mane tai seimos daktaras nusiunte pas gastroenterologe, o ji jau man ir nustate ta liga verysad.gif man tai jokiu tyrimu nedare, nes sake skaudus jie yra, kai slangute kazkokia kis, rentgologinias dar kazkoks nu bet man nedare, nes sake nera reikalo, jie nieko neparodys, simptomai visi dzs g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 27, 17:26)
nu mane tai seimos daktaras nusiunte pas gastroenterologe, o ji jau man ir nustate ta liga  verysad.gif man tai jokiu tyrimu nedare, nes sake skaudus jie yra, kai slangute kazkokia kis, rentgologinias dar kazkoks nu bet man nedare, nes sake nera reikalo, jie nieko neparodys, simptomai visi dzs  g.gif

taip jie nemalonus labai ir vienas is ju skausmingas
blush2.gif bet as tai pasitikrinau kad butu ramiau ir gydytoja pati rekomendavo ,nes tipo simptomai panasus ir i kitas zarnyno ligas g.gif
Atsakyti
valio mano sveikatele pagerejo!!!***** kad tik neprisisnekeciau clap_1.gif
nors seip per savaitgali daznai persivalgau tai paskui nieko gero buna blush2.gif kaip jum mergaites savijauta?
Atsakyti
4u.gif saunu
mirksiukas.gif na mano tai visai nieko kokia buvo tokia ir liko blush2.gif
Atsakyti
svarbiausia, kad ne blogiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kiek kartu jus pavyzdziui einat i WC didelio reikalo? 4u.gif ir ar loperamidas jums padeda nuo viduriavimo? g.gif
as tai kai susirgau pries 3 metus tai eidavau 5 - 7 kartus, jei koks egzaminas ar stresas tai ir 8 esu ejus doh.gif o dabar tai 2 - 3! ax.gif
o to loperamidu tai nesuprantu galiu 10 tableciu isgert ir vistiek pramus, o kita diena kaip niekur nieko i wc lakstau wacko.gif geriu tik tam kad ramiau butu praktiskai happy.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 30, 16:44)
o kiek kartu jus pavyzdziui einat i WC didelio reikalo? 4u.gif ir ar loperamidas jums padeda nuo viduriavimo? g.gif
as tai kai susirgau pries 3 metus tai eidavau 5 - 7 kartus, jei koks egzaminas ar stresas tai ir 8 esu ejus  doh.gif o dabar tai 2 - 3! ax.gif
o to loperamidu tai nesuprantu galiu 10 tableciu isgert ir vistiek pramus, o kita diena kaip niekur nieko i wc lakstau  wacko.gif geriu tik tam kad ramiau butu praktiskai  happy.gif

labas na man loperamidas tai padeda kai jau zinau kad suvalgiau ne ta ka reikia kai ikalu dvi tabletkas
mirksiukas.gif ,o dabar einu viena karta i tulika kai pradejau gerti vitaminus matyt sustiprinau zarnyna ir imunine sistema,nes anksciau tai irgi varydavau kokius 5 kart ryte, po pietu jau nebudavo ko lotuliukas.gif
o kaip tavo siandie sveikatyte g.gif kristuksss wub.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 30 spalio 2006 - 18:45