QUOTE(kristuksss @ 2006 10 25, 22:15)
niu as del pusles pas gydytoja net nesu buvus, as galvoju kad man cia dirgli pusle, nes kai gastroenterologei pasiskundziau pasake, kad net neverta eit pas daktarus, bus tas pats su pusle! ir is vis man džs nustatė be jokiu tyrimu, o geriant visokius vaistus atmete įvairias ligas pas ginekologa viena karta buvau nuejus pries metus tai sake viskas gerai, o kaip tas paselis atrodo? ar skaudu? cia kaip suprantu kazkoks tyrims, o cia ji ginekologas daro? mano vyrs tai nuolat pyksta kad as pati save gydyt pradedu, bet kai čia tokie daktarai, ir isšvis norėtus lankytis pas koki gastroenterologą, gal koki vaista rekomenduotu, mityba pakoreguotu, bet kai "šustriausia" Šiaulių gastroenterologė pasakė, kad niekuo nebegali man padėti ir pasiūlė gert Loperamida nu tai irgi
ai dar čia internet radau, kad Trilac nuo džs, gal bandet?
ai dar čia internet radau, kad Trilac nuo džs, gal bandet?
tu tokia pat kaip ir as vyras tai bara mane kad ir as gydausi pati bet ka padarysi jai nieko neranda na mane tai pastoviai kamuoja uzdegimai is moteriskosios puses jau visi metai kaip vargstu,nueini pas ginekologa ir jai tepinelis blogas buna tai daro paseli .
o paselis toks pat kaip ir tepinelis tik auginamas berots 7 dienas ir ziuri ar isaugo kokia bakterija,nes tepinelyje ne visos bakterijos uzauga.
Nueik pas ginekologa, nes zinok gali buti kad turi uzdegima is moteriskos puses,sneku is savo patirties kuris sukelia panasius siptomus kaip pusles uzdegimo ir dirglios pusles siptomai.
kaip jie gali nustatinet is nieko kad tau dirgli slapimo pusle ,nes as tai del situ dvieju galu savo, tai ismaisiau santariskes pakol issityriau, tai zarnyne , tikrai nieko nerado tokio rimto ,tai ir nustate kad dirgli zarna, o del pusles tai ginekologai buvo rade uzdegima tai menesi gerai buna, po to vel pablogeja pas urologa dar buvau tai slapimo paselyje jokiu bakteriju nerado .
o trilac nebandziau,bet ir nenoriu bandyt nes zarnynui kie isbandzius is vaistu nieks netiko,man tinka vitaminai papildai jauciasi pagerejimas is kart.