Sveikos megaitės
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 18, 09:30)
bet kartais pamastau uz ka man tokia nesamone, visi zmones kaip zmones, o as vis wc ieskau, su tuo o jeigu bus blogai...
va va aš irgi vis pamastau už ką man tokia bausmė
kartais būna dienų lyg ir nieko o kartais tai norisi sienom lipt
ir svarbiausia nesuprantu koks ryšys tarp tokių svyravimų, nes kiek bandžiau maistą žiūrėt - negert kavos, nevalgyt aštriai ir pan. tai man toks vaizdas kad joko tolko iš to, o gal man tik taip atrodo
QUOTE(lynkute @ 2006 10 18, 22:13)
as jai namuose tai ir visa diena galiu neiti kai kur einu viskas
toletas bet tik tam kartur jai uzsikenciu nenoriu
man irgi taip - jeigu namie tai viskas ok, o kai išeinu į miestą - viskas
kartais net būna taip kad važiuoju namo iš kur nors ir jau atrodo kad greičiau tie namai būtų nes jau labai labai noriu, o grįžtu namo ir praeina tas noras, būna tik po kelių valandų prisimenu kad gi labai labai norėjau
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 22, 20:11)
nesuprantu ar gali cia but toks baisus pablogejims sveikatos del to kad kontraceptiku nebegeriu?
gal susiduret su panasia problema?
o tu nutraukei išgėrus visą pakuotę ne per vidurį ciklo?
šiaip tai neturėtų būt toks pablogėjimas nuo kontraceptikų
aš irgi jų negeriu, nes man nei vieni netiko. kažkada seniai gėriau, bet gydytoja vis keitė ir keitė kas pusę metų kol galop man pačiai trūko kantrybė ir mečiau aš tą visą nesąmonę. o netikimas man pasireiškė tuo kad man po mėnesinių gal tik keletą dienų netepdavo, o paskui visą laiką turėjau su įklotais vaikščiot, nes pastoviai tepdavo. tas pastovus "rujojimas" mėnesių mėnesius labai nervino mane