Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(Karmen @ 2006 10 11, 08:40)
o jos kuriam galui padeda - mažam ar dideliam?  bigsmile.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif stiprina zarnyna ir imunine sistema gerina lietuvoj ju nera prasiau kad is rusijos parvestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 11, 12:57)
lotuliukas.gif stiprina zarnyna ir imunine sistema gerina lietuvoj ju nera prasiau kad is rusijos parvestu mirksiukas.gif

ogo ax.gif niu kai jau poveiki jusi pasidalink ispudziais ok.gif
Atsakyti
niu ir kaip Lynkute tau alijosiaus kapsules, ar padeda ka nors?
yu.gif

kaip seip merginos jusu sveikateles? mes tai buvom eklskursijoj su grupe prigerem sidriuko tai nespejom stot pasisiot 4u.gif
o seip tai kazkaip i bloga puse viskas eina ir jau ka valgyt nebesuprantu, ka be suvalgau viskas netinka wacko.gif da niekaip nesusitaikau kad mano organizmas nebepriima pieno produktu, tai ryta kai suvalgau jogurta kokia skaniai essen.gif paskui puse dienos keikiuos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 17, 19:44)
niu ir kaip Lynkute tau alijosiaus kapsules, ar padeda ka nors?
yu.gif

kaip seip merginos jusu sveikateles? mes tai buvom eklskursijoj su grupe prigerem sidriuko tai nespejom stot pasisiot  4u.gif
o seip tai kazkaip i bloga puse viskas eina ir jau ka valgyt nebesuprantu, ka be suvalgau viskas netinka  wacko.gif da niekaip nesusitaikau kad mano organizmas nebepriima pieno produktu, tai ryta kai suvalgau jogurta kokia skaniai  essen.gif paskui puse dienos keikiuos  cry.gif

sveikutes
mirksiukas.gif na pavartojau tas ampules ir nieko jokio poveikio schmoll.gif gal tik viduriavimas mazesnis
bet maista vistik reikia ribot ka valgai g.gif
o tau kristukss? kaip ar vis dar vartoji driptane g.gif ? ir kaip su viduriavimu reikalai?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 18, 07:25)
sveikutes
mirksiukas.gif na pavartojau tas ampules ir nieko jokio poveikio schmoll.gif gal tik viduriavimas mazesnis
bet maista vistik reikia ribot ka valgai g.gif
o tau kristukss? kaip ar vis dar vartoji driptane  g.gif ? ir kaip su viduriavimu reikalai?

niu tai biski blogai, kad mazai naudos is tu ampuliu doh.gif niu gal dar ka naujo sugalvosme, kaip save isgydyt rolleyes.gif
nu daba vartoju tik po 1 per diena driptane, biski geriau Care lady, bet jos tai visikai nepaded, ziuresiu kas toliau bus g.gif
o su viduriavimu tai nieko gero, pablogejima jauciu, daznai lakstau, kaip tycia koliukumus jau pradesim rasyt, kursiniu pristatymai tuoj prasides, zodziu n kas bet nenusimenu 4u.gif ka darysi jau ipratau, del to gyvenims nesibaigia thumbup.gif bet kartais pamastau uz ka man tokia nesamone, visi zmones kaip zmones, o as vis wc ieskau, su tuo o jeigu bus blogai...
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 18, 09:30)
niu tai biski blogai, kad mazai naudos is tu ampuliu  doh.gif niu gal dar ka naujo sugalvosme, kaip save isgydyt  rolleyes.gif
nu daba vartoju tik po 1 per diena driptane, biski geriau Care lady, bet jos tai visikai nepaded, ziuresiu kas toliau bus  g.gif
o su viduriavimu tai nieko gero, pablogejima jauciu, daznai lakstau, kaip tycia koliukumus jau pradesim rasyt, kursiniu pristatymai tuoj prasides, zodziu n kas bet nenusimenu 4u.gif ka darysi jau ipratau, del to gyvenims nesibaigia  thumbup.gif bet kartais pamastau uz ka man tokia nesamone, visi zmones kaip zmones, o as vis wc ieskau, su tuo o jeigu bus blogai...

as irgi taip galvoju g.gif baisu kai reikia iseit is namu jauciu diskomforta doh.gif o dar ir pusle is proto veda blush2.gif dabar buvo pasiulymas vaziuoti pailseti kur nors ,bet atsisakiau nes kelioniu bijau doh.gif nebent pampersa isidejus butu drasiau lotuliukas.gif blush2.gif man tai su viduriavimu lyg ir nieko kai neuzvalgau ko nors ko netinka mano zarnynui unsure.gif ,bet dabar ta pusle gyvenima blogina
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 18, 10:46)
as irgi taip galvoju g.gif baisu kai reikia iseit is namu jauciu diskomforta doh.gif o dar ir pusle is proto veda blush2.gif dabar buvo pasiulymas vaziuoti pailseti kur nors ,bet atsisakiau nes kelioniu bijau doh.gif nebent pampersa isidejus butu drasiau lotuliukas.gif  blush2.gif man tai su viduriavimu lyg ir nieko kai neuzvalgau ko nors ko netinka mano zarnynui unsure.gif ,bet dabar ta pusle gyvenima blogina

man tai blyn pakaitom, viena diena tas kita tas, bet labiau negu puslyte daba viduriavims vargin frusty.gif
niu jo su kelionem ir man problema, i koki uzsieni tai isvis neisivaiduoju kaip reiktu vaziuot schmoll.gif
o kas kiek laiko lakstai sisiuko i wc?ar driptane negeri?
as tai namie bunu tai dar ne taip daznai, bet jeigu paskaitos tai ir lakstau tarp paskaitu ir per pertraukas jei daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 18, 17:59)
man tai blyn pakaitom, viena diena tas kita tas, bet labiau negu puslyte daba viduriavims vargin frusty.gif
niu jo su kelionem ir man problema, i koki uzsieni tai isvis neisivaiduoju kaip reiktu vaziuot  schmoll.gif
o kas kiek laiko lakstai sisiuko i wc?ar driptane negeri?
as tai namie bunu tai dar ne taip daznai, bet jeigu paskaitos tai ir lakstau tarp paskaitu ir per pertraukas jei daro  4u.gif

driptane nevartoju aplamai nieko nevartoju nieko puslei tai ir as jai namuose tai ir visa diena galiu neiti kai kur einu viskas
doh.gif toletas bet tik tam kartur jai uzsikenciu nenoriu
Atsakyti
cia gal ne prie tos temos reiketu klaust, bet norejau jusu paklaust gal susiduret su panasia problema kaip ir as wacko.gif tai va 3 metus geriau kontraceptikus, kelis kartus keiciau nes istisai krutine skaudedavo, tai kai paskutinius 2menesius nebuvo dienos kad neskaudetu nusprendziau daryt pertraukele 000189.gif tai va jau pusantros savaites negeriu tai krutines praktiskai neskauda. bet turiu kita problema doh.gif nesuprantu kas daros zarnyne,per praita savaite numeciau 2kg nes nieko negaliu i burna det, nuo visko negera, pilva pucia skauda, net nejuokinga daros cry.gif ir nesuprantu ar gali cia but toks baisus pablogejims sveikatos del to kad kontraceptiku nebegeriu? schmoll.gif gal susiduret su panasia problema?
Atsakyti
as kai meciau kt man kaip tik pagerejo savijauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 10 24, 15:14)
as kai meciau kt man kaip tik pagerejo savijauta 4u.gif

nu man sakau krutine nebeskauda, bet kazko zarnynas bludijo, bet ziuriu jau biski geriau tai gal susitvarkys 4u.gif jei ne paslaptis ka daba naudoji? nesugalvoju kuo cia gudriau apsisaugot, nes leliu da nelaikas turet o prezervatyvai ne kokia iseitis, noretus, kad maziau organizmui kenktu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2006 10 24, 17:22)
nu man sakau krutine nebeskauda, bet kazko zarnynas bludijo, bet ziuriu jau biski geriau tai gal susitvarkys  4u.gif jei ne paslaptis ka daba naudoji? nesugalvoju kuo cia gudriau apsisaugot, nes leliu da nelaikas turet o prezervatyvai ne kokia iseitis, noretus, kad maziau organizmui kenktu  hihihi.gif

na mes kol kas prezervatyvais saugomes, nes ir as kol kas nesugalvoju kitos iseities mirksiukas.gif
Atsakyti