[quote=Ramsyte,2007 01 12, 20:43]
Gal galit isversti? Rusu nemoku nei zodzio Ai, moku, da ir niet
perki kokosa , padarai 2 skyles toje vietoje kur tvirtinasi koksas prie palmes,ispili piena.
Plaktuku suskaldai kokoda , nulupi kevala, supjaustai "mesa" gaaleliais po 3-6 sumal koktelineje ar dar kur iki drozliu.
Uzpili karstu (neverdanciu) vandeniu, taip kad apsemtu 5 cm virs drozliu,palaikyti 2 val kambatio temperaturojee, po to i saldytuva . Po 8-10 val virs vandens susidaro kokoso aliejaus pleve, ja nuimi, kitame inde pasildai ji(karsto vandens inde) iki aliejaus konsistencijos , perkosi, sudeti i indeli ir padeti i saldytuva.
Indelyje vel gali kauptis vanduo - ji reikia nupilti, pradurus svieste skylute, ar kokiu kitu budu.
Laikyti saldytuve.
Reikiama kieki paskirstyti ant plauku , palaikyti ir nuplauti.
Tik pabandyk nepasidaryti - sitiek rasiau.
Papildyta:
Jesmarija - o klaidu kiek
Labai skubejau
QUOTE(Ramsyte @ 2007 01 18, 18:16)
Aciu Butinai darysiuos, jau kokosu nusipirkau
Aš mielai bandyčiau, bet čia laiko reikia. Įdomu, kiek to aliejaus susidaro?
Va va as irgi pagalvojau , kiek ten jo susidaro , tai Ramsyte kai pasidarysi - butinai pranesk.
ASTUONI SESI NULIS PENKI SESI DU ASTUONI SEPTYNI DEVINI -VA PAMACIAU PAGALIAU KAS VEZA TA KOKOSU ALIEJU ))BINGO!!!
As speju, kad Jaures skaiciai neveike arba numlock'a pamirso ijungt
Nusipirkau jau ir as to aliejaus. BIG kosmadoj. Dejau dar tik karta, nieko pasakyti negaliu
Nusipirkau jau ir as to aliejaus. BIG kosmadoj. Dejau dar tik karta, nieko pasakyti negaliu
Tai va, bandziau daryti ta sviesta kokosu. Ten ne aliejus gaunasi Is dvieju kokosu tai laaabai mazai gavosi to sviesto, vienam kartui vos uzteko... Pasidaryti nesunku, bet kad jokio rezultato gero nebuvo Antra karta tikrai nedarysiu
Ir jokio poveikio?
Ir aš nusipirkau du kokosus, galvojau pasidarysiu kažką natūralaus. Dabar mąstau, ar nebūtų geriau suvalgyti jų....
Ir aš nusipirkau du kokosus, galvojau pasidarysiu kažką natūralaus. Dabar mąstau, ar nebūtų geriau suvalgyti jų....
QUOTE(yavanna @ 2007 01 30, 19:31)
Ir jokio poveikio?
Na nelabai pastebejau. As tik karta bandziau, gal dazniau naudojant ir butu kokia nauda Manau aliejukas geriau pamaitintu ir padrekintu. Siaip galima bandyt daryt Kas vienam netinka, kitam gali puikiai tikt
Taip , kas gali sau leisti kokosa kas antra diena spausti- mirkyti- sunkti, turbut sulauktu geru rezultatu, bet deja deja - reta kuri.
O susintetinti - parduotuviniai aliejai nera blogai, ju kokoso aliejaus koncenrtacija yra gerokai didesne nei naturalaus, bet deja ten priededa kruva visko kas nera super.
Taip kad itariu , taupancioms laika- parduotuve!!
O susintetinti - parduotuviniai aliejai nera blogai, ju kokoso aliejaus koncenrtacija yra gerokai didesne nei naturalaus, bet deja ten priededa kruva visko kas nera super.
Taip kad itariu , taupancioms laika- parduotuve!!
QUOTE(yavanna @ 2007 01 30, 19:31)
Ir jokio poveikio?
nu pasakykit, ka tas kokoso aliejus daro plaukams ?
QUOTE(Emanuelle @ 2007 01 31, 23:31)
nu pasakykit, ka tas kokoso aliejus daro plaukams ?
Siulau tema pasiskaityti
Man bent jau gerina plaukus - jie tampa minkstesnis, svelnesni, lengviau sukuojasi ir nesielektrina