Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(vene @ 2006 12 07, 23:08)
Apie Inecto plaukų priežiūros priemones kaip tik rašo tinklapyje www.sarma.lt sarmos naujienose. Aš irgi galvoju įsigyti šitų priemonių  smile.gif .

Na, turiu nusipirkus aš INECTO šampūną ir balzamą, jau kokius du mėnesius, bet kad jų būtų poveikis koks ypatingas, tai tikrai schmoll.gif net ir po balzamo plaukai sausi, šiurkštūs ir veliasi. Ir visai nesudrėkinti... Nusivyliau ax.gif Tik kvepia skaniai wub.gif Bet reikia kaip nors tas bonkes ištuštint, tai naudoju negailėdama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 11 gruodžio 2006 - 00:46
Viskas gerai, kad jis toks sukietejes, taip ir turi buti:) nesijaudinkite

QUOTE(Gyncė @ 2006 12 06, 23:11)
Na va, nusipirkau ir aš tą aliejų carme de farme firmos. Tik galvojų ar tą patį? Nes jis visiskai kietas atrodo, kaip vaškas, bet pašildžius suskystėja gerokai. Ir rašo kad tinka ir masažui ir sausiem pavargusiem plaukam.
Dar bėja, mačiau vieną aliejuką kokosų lyg irgi, tik kamštelis rudas, jis skirtas degintis.
O buvau Garliavoje Monostiliuje, jie yra importuotijai carme de farme.
Tiesa, mokėjau 15,50 lt.

Atsakyti
as irgi niekur to aliejuko nerandu bet siandien atnese kolege oriflame nauja kataloga tai ten dabar akcija galima uzsisakyti 3 dezutes kokosu aliejaus po 15ml uz 8.90 tai pasiemiau reikes isbandyti kai gausiu biggrin.gif
Atsakyti
Pakelkit ranka nors viena VILNIETE kuri rado kokosu aliejaus doh.gif
Nu einu ir visur klausineju, bet i mane ziuri kaip i durne, nes nieks tokio cia negirdeje. O kaune as tikrai buvau macius dry.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 12 22, 15:26)
Nu einu ir visur klausineju, bet i mane ziuri kaip i durne, nes nieks tokio cia negirdeje. O kaune as tikrai buvau macius dry.gif

Mačaiu, net buteliuką laikiau.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 12 22, 14:26)

VCUP'e yra kosmadoj
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2006 12 22, 17:51)
VCUP'e yra kosmadoj

Taip, ten ir mačiau. Gas ieško tas randa.
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2006 12 22, 15:51)
VCUP'e yra kosmadoj

Vakar ten buvau, klausinejau, pati ziurejau - nera. Mados Kosmadoj ir Akropoly situacija ta pati schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 12 22, 18:17)
Vakar ten buvau, klausinejau, pati ziurejau - nera. Mados Kosmadoj ir Akropoly situacija ta pati schmoll.gif

bozanki, o as buvau uzvakar, tai buvo gal 5 buteliukai, ten jie sudeti nie prie sampunu ir balzamu, bet priesais juos lentynos, i kuriuos sudeta priemones deginimuisi, soliariumui, ten ir yra tas aliejus sone kaireje pacioje
Atsakyti
Nuejau į kosmadą-radau pagaliau tą aliejuką, bet pardavėja pasiūlė kažkokį kitą, atseit labai geras plaukams. Nežinau-šiandien bandžiau tai gal ir tikrai bus visai gerai ilgiau panaudojus g.gif (kvapas tai wub.gif )
Atsakyti
Man drauge parveze is arabu lauktuviu to kokosu aliejaus buteliuka. Kvapas tai griuk negyvas. Grynai kaip kepimo alieju ant plauku teptum doh.gif Asnakciai jo uzsitepu, susirisu plaukus ir dziaugiuosi, kad viena miegu biggrin.gif Su tokiu kvapu visus potencialius jaunikius galima isgadinti. Na, bet rezultatas atperka. Plaukuciai svelnus svelnus buna. Ir lygus, nepasisiause :wub
Tai va prisiskaiciau, kaip jus cia to aliejaus ieskot, tai zinosiu, kur eit, kai saviski baigsiu.
Atsakyti
Siauliuos aliejaus nerasta verysad.gif gal kas matet?
Atsakyti