Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

Apie Inecto plaukų priežiūros priemones kaip tik rašo tinklapyje www.sarma.lt sarmos naujienose. Aš irgi galvoju įsigyti šitų priemonių smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2006 12 07, 21:42)
o galva as plaunu kaip ir yprastai, sampunas, balzamas,

O čia taip po aliejuko naudojimo? Reik dar ir balzama tept? unsure.gif
Atsakyti

O Drogo parduotuvese neradai, pas mus tai kaune kiek uzsukau tai bent jau trijose drogo parduotuvese si aliejuka radau 4u.gif
[/quote]
droge tai nemaciau...o kuriuose skyriuose jis padetas buna? as visada prie plauku priemoniu ieskau, gal ne ten ziuriu?? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 12 07, 23:21)
O čia taip po aliejuko naudojimo? Reik dar ir balzama tept? unsure.gif

Nu as taip ypratus juk nepakenks lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=out of,2006 12 08, 14:08]
O Drogo parduotuvese neradai, pas mus tai kaune kiek uzsukau tai bent jau trijose drogo parduotuvese si aliejuka radau 4u.gif
[/quote]
droge tai nemaciau...o kuriuose skyriuose jis padetas buna? as visada prie plauku priemoniu ieskau, gal ne ten ziuriu?? doh.gif biggrin.gif
[/quote]
taip prie plaukiu priemoniu o jei nerasi paklausk konsultantes turetu padet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2006 12 07, 18:33)
as tepu sausus, laikau per nakti, tada ryte atsikeliu anksciau ir plaunu galva, rezultatas fantastiskas, tiesa pas mane aliejus simsodiju, bet ne koks aliejus esme, o kiek ji laikai, nuo 5 min niekas nepasikeis, reikia laikyti bent jau as tai manau, kad ilgai, nes cia ner chemikalu jokiu, naturalus jis, tai ne taip greitai prasiskverbia i plauka ir jam daro gera poveiki, manau bent minimum pora valandu reikia palaikyti, ir geriau viena karta i savaite bet ilgai (tarkim savaitgaly), nei daug kartu, bet po trumpai

Atsiprasau, pataisysiu SIMONDSIJU arba jojobos aliejus. Rasau kad kitos nesusiklaidintu.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 12 08, 00:08)
Apie Inecto plaukų priežiūros priemones kaip tik rašo tinklapyje www.sarma.lt sarmos naujienose. Aš irgi galvoju įsigyti šitų priemonių  smile.gif .

turejau sampuna visai neblogas, ir purskikli plaukams, tikrai priduoda blizgesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 08, 14:15)
turejau sampuna visai neblogas, ir purskikli plaukams, tikrai priduoda blizgesio  smile.gif

Labai buvau susigundžiusi nusipirkti, būtent kondicionierių. Šiandien buvau Sarmoje, bet kai pauosčiau schmoll.gif , vien dėl kvapo nepirkau. Nemėgstu kokoso riešutų kvapo, nors tokio kvapo ir reikėjo tikėtis (ten gi su kokoso aliejumi). Kas turite Inecto, gal to kvapo vėliau taip nesijaučia? ax.gif
Atsakyti
ten tam meginuke 15 ml. aisku labiau apsimoka didele bonka pirkt, o kas platintu oriflame as irgi nezinau. nei vilniuj nei kaune blush2.gif
Atsakyti
visai neblogai tas sampunas ir kond inecto atrodo ir raso kad ypatingai drekinantis gal ir reiktu pabandyti? kokia bandziusiu nuomone ar drekina jis tikrai gerai?
Atsakyti
Klausykit, nu kur jus vilniuj to aliejaus randat? As vakar perejau tris drogus, ne vienas neturejo - kiek tik paklausiutai ispucia akis ir sako nezinau, mes neturim. Kaune tikrai esu macius ir dar atsimenu norejau pirkt. O cia nerandu. PADEKIT!! :0
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 12 10, 11:10)
Klausykit, nu kur jus vilniuj to aliejaus randat? As vakar perejau tris drogus, ne vienas neturejo - kiek tik paklausiutai ispucia akis ir sako nezinau, mes neturim. Kaune tikrai esu macius ir dar atsimenu norejau pirkt. O cia nerandu. PADEKIT!! :0

Aš mačiau Kosmadoje.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 08, 15:15)
turejau sampuna visai neblogas, ir purskikli plaukams, tikrai priduoda blizgesio  smile.gif

o tau saknu dar labiau neriebino? nesukrite plaukai budavo? unsure.gif
Atsakyti