Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(linuzielia @ 2006 12 04, 20:42)
o kur ten tas sandelys? as irgi te visai noreciau....

O tu gaudaisi garliavoje? Jeigu taip tai kur "linolitas" ten ir "mono stilius" yra, o jie yra importuotojai carme de farme mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie koki cia aliejuka diskutuojat? Gal sausiems plaukams? Man irgi visai reiktu.. 4u.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau ir aš tą aliejų carme de farme firmos. Tik galvojų ar tą patį? Nes jis visiskai kietas atrodo, kaip vaškas, bet pašildžius suskystėja gerokai. Ir rašo kad tinka ir masažui ir sausiem pavargusiem plaukam.
Dar bėja, mačiau vieną aliejuką kokosų lyg irgi, tik kamštelis rudas, jis skirtas degintis.
O buvau Garliavoje Monostiliuje, jie yra importuotijai carme de farme.
Tiesa, mokėjau 15,50 lt.
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 12 03, 01:03)
as tai nusipikrau pabandymui kauke, mil mil su kokosu aliejum ,nu tokia svelni pasirode ir plaukai kvepejo visa diena kokosais ,nu kad sudrekino tai faktas, bet siandien tai nepasakyciau kad taip jau plaukai nesivelia.aisku gal maziau ,bet vis tik veliasi.tik kad jinai regeneruojanti ,tai turiu vilti gal pades.
tai man irgi idomu tas kokosu aliejukas ,ieskojau droge to Corine de Farme tai neradau... o nezinot,gal yra kur nebrangiai pabandymui toks dalykas?na kaip meginukas? nes jau nzn kiek sukisau i plauku kosmetika ,tiesiog pinigu jau gaila,juolabiau jei paskui netinka ir ismesti reikia.

oriflame yra mazas meginukas kokosu aliejaus, kaina apie 3.5lt
Atsakyti
Aliejuko foto tik nelabai kokybiska ax.gif Cia
Jis kietos busenos,pries naudojant reik pakisti po karstu vandeniu ,kad suskystetu,geriausias rezultatas butu jei su siuo aliejum issitrintumete galva nakciai o ryte ja plautumet, bet kai kam tai gali but nepatogu,tai maziausiai reik ji laikyt ant galvos kokias 5h. smile.gif Rezultatas liuks thumbup.gif kaip naudojau tai plaukai atsigavo,ir pradejo sparciau augti,bet atejo vasara prasidejo maudynes ezeruose tai nenaudoaju schmoll.gif , dabar vel pradedu naudoti.Jo kvapas nuostabus bet ilgainiui man jis pabodo, per saldu pasidare lotuliukas.gif , beje juo galima tepti ir oda, ir pas ka labai sausi plaukai galima perskalaujant plaukus ipilti i vandeni siek tiek sio aliejaus.Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
O reikia tepti ant šlapių bet jau išplautų plaukų taip? Ir paskui perplauti šampūnu? Ir kiek maždaug tu jo sunaudoji? Pirmą kartą vakar bandžiau, bet pabuvau išsitepus gal tik kokias 5min. tai nepasakyčiau kad kokį poveikį pastebėjau, baisiai pešą šukuojantis, kaip kad be balzamo.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 12 07, 17:58)
O reikia tepti ant šlapių bet jau išplautų plaukų taip? Ir paskui perplauti šampūnu? Ir kiek maždaug tu jo sunaudoji? Pirmą kartą vakar bandžiau, bet pabuvau išsitepus gal tik kokias 5min. tai nepasakyčiau kad kokį poveikį pastebėjau, baisiai pešą šukuojantis, kaip kad be balzamo.

as tepu sausus, laikau per nakti, tada ryte atsikeliu anksciau ir plaunu galva, rezultatas fantastiskas, tiesa pas mane aliejus simsodiju, bet ne koks aliejus esme, o kiek ji laikai, nuo 5 min niekas nepasikeis, reikia laikyti bent jau as tai manau, kad ilgai, nes cia ner chemikalu jokiu, naturalus jis, tai ne taip greitai prasiskverbia i plauka ir jam daro gera poveiki, manau bent minimum pora valandu reikia palaikyti, ir geriau viena karta i savaite bet ilgai (tarkim savaitgaly), nei daug kartu, bet po trumpai
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2006 12 06, 23:40)
oriflame yra mazas meginukas kokosu aliejaus, kaina apie 3.5lt

nooooriu bigsmile.gif kokiu dvieju meginuku. tik nieko nepazistu, kas vilniuje platintu sia kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2006 12 07, 18:33)
as tepu sausus, laikau per nakti, tada ryte atsikeliu anksciau ir plaunu galva, rezultatas fantastiskas, tiesa pas mane aliejus simsodiju, bet ne koks aliejus esme, o kiek ji laikai, nuo 5 min niekas nepasikeis, reikia laikyti bent jau as tai manau, kad ilgai, nes cia ner chemikalu jokiu, naturalus jis, tai ne taip greitai prasiskverbia i plauka ir jam daro gera poveiki, manau bent minimum pora valandu reikia palaikyti, ir geriau viena karta i savaite bet ilgai (tarkim savaitgaly), nei daug kartu, bet po trumpai

drinks_cheers.gif Ji reikia tept ant sausu plauku i geriausia butu nakciai ar bent jau kaip rasiau maziausiai 5h nu mano plaukai iki peciu tai man jo daug ir nereik, o nuo 5 min tikrai efekto nebus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(out of @ 2006 12 07, 18:36)
nooooriu bigsmile.gif  kokiu dvieju meginuku. tik nieko nepazistu, kas vilniuje platintu sia kosmetika g.gif
O kiek ml yra tuose meginukuose gal butu pigiau pirkti visa buteliuka 125ml ir moket iki 16Lt? ax.gif Cia tik patarimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2006 12 07, 19:31)
drinks_cheers.gif Ji reikia tept ant sausu plauku i geriausia butu nakciai ar bent jau kaip rasiau maziausiai 5h nu mano plaukai iki peciu tai man jo daug ir nereik, o nuo 5 min tikrai efekto nebus schmoll.gif
Papildyta:
O kiek ml yra tuose meginukuose gal butu pigiau pirkti visa buteliuka 125ml ir moket iki 16Lt? ax.gif Cia tik patarimas ax.gif

nezinau kiek ten ml g.gif o vilniuj tai as niekur nemaciau jo pirkt bonkese, todel noriu to oriflame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2006 12 07, 18:33)
as tepu sausus, laikau per nakti,

O kaip pagalvė atrodo? Ar apvynioji gerai kokiu rankšluosčiu? g.gif Ir dar, paskui plauni tik su šampūnu ar ir balzamo dar naudoji? Kiek kartu perplauni su šampūnu?
Man tai teko porą kart, nes net šampūnas neputojo, o paskui galvoju tai gal taip ir išploviau tą aliejuką?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 12 07, 19:51)
O kaip pagalvė atrodo? Ar apvynioji gerai kokiu rankšluosčiu? g.gif  Ir dar, paskui plauni tik su šampūnu ar ir balzamo dar naudoji? Kiek kartu perplauni su šampūnu?
Man tai teko porą kart, nes net šampūnas neputojo, o paskui galvoju tai gal taip ir išploviau tą aliejuką?

Vat viena ir beda kad pagalves uzvalkala reik daznai keist jis nesusiteplioja tik isigeria to kvapo,tai mane ir erzina o galva as plaunu kaip ir yprastai, sampunas, balzamas, karta i savaite kauke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(out of @ 2006 12 07, 19:46)
nezinau kiek ten ml g.gif  o vilniuj tai as niekur nemaciau jo pirkt bonkese, todel noriu to oriflame wub.gif

O Drogo parduotuvese neradai, pas mus tai kaune kiek uzsukau tai bent jau trijose drogo parduotuvese si aliejuka radau 4u.gif
Atsakyti