Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(Gedrėė @ 2010 06 17, 12:15)
Prašau parašyti kai tik turėsit laiko. Nebūtina šildyti viso aliejaus, aš saviško dėjau į stikliuką tik šaukštą ir tirpinau šilto vandens vonelėje, Noriu nusipirkti gerą kokosų aliejų, bet nenoriu bandyti visų iš eilės, tad tikiuosi pagelbėsit :*

mano kokosų aliejus nebūna gelsvas. Prieš tepdama plaukus, palaikau indelį su juo karštame vandenyje, tai gaunas toks balkšvas skystis.
Mano štai toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gedrėė @ 2010 06 17, 13:15)
REIKIA PAGALBOS IŠ TŲ, KURIOS TURI KOKOSŲ ALIEJAUS!!!

Geras, nerafinuotas, šaltai spaustas kokosų aliejus atšildytas būna skaidrus kaip vanduo, o rafinuotas - gelsvos spalvos.
Taigi prašau parašyti savo išbandytų kokosų aliejų spalvą :>

Mano turimas nerafinuotas kokosų aliejus atšildytas yra bespalvis, skaidrus, o neatšildytas- baltos spalvos. Va tokį turiu (pirkau Sveikuose produktuose):
user posted image

Iki šiol aš jį naudojau masažui ir odelėms apie nagus, sausoms rankoms. Šiandien pirmą kartą bandau ant plaukų, vėliau parašysiu įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 birželio 2010 - 14:46
QUOTE(bamba @ 2010 06 17, 15:30)
Prieš tepdama plaukus, palaikau indelį su juo karštame vandenyje, tai gaunas toks balkšvas skystis.

Tikriausiai jis nevisiškai ištirpsta, maniškis irgi kol visai neištirpo buvo balkšvas smile.gif

Finna, tokį kaip tik norėjau užsisakyti biggrin.gif

Papildyta:
Beje, gal kas turi Akomos kokosų aliejų? Kokia jo spalva? biggrin.gif
Man šiokį tokį įtarimą kelia tai, kad jis supakuotas į plastikinį indelį.
Atsakyti
QUOTE(Gedrėė @ 2010 06 17, 15:17)
Tikriausiai jis nevisiškai ištirpsta, maniškis irgi kol visai neištirpo buvo balkšvas smile.gif

na jo, jis labiau skaidrus yra, bet nevisiškai toks kaip vanduo, dėl to ir parašiau kad balkšvas blush2.gif
šiaip man labai patinka, vienas geriausių turėtų aliejų thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Gedrėė,2010 06 17, 14:15]

Geras, nerafinuotas, šaltai spaustas kokosų aliejus atšildytas būna skaidrus kaip vanduo, o rafinuotas - gelsvos spalvos.

Aš perku iš čia:
http://www.naturata....giskas-250.html

dar panoramoj yra ekologiškų aliejų. Mano kokosų aliejus turi nestiprų kvapą.reaguoja į temperatūrą, tai sukietėja, tai vėl ištirpsta. Šiaip tirpsta delnuose, nuo kūno temperatūros ir būna permatomas smile.gif
Atsakyti
susidomėjau ir aš.. o kur mamytės panevėžyje perkate šitą alieju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gedrėė @ 2010 06 17, 14:15)

Pas mane permatomas baltas aliejukas

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 17, 14:15)
Ir ant plauku ir i saknis  4u.gif va cia paskaityk. Citata : "Plaukų kaukė – ištepti išsausėjusius, pažeistus plaukus ir/ar įmasažuoti į galvos odą, ir palaikyti per naktį. Ryte išplauti švelniu botaniniu šampūnu, pvz. “BEMA BioHair”

Ačiū labai, viską gerai dariau 4u.gif Tik vat klausimas iškilo: o botaninis šampūnas sustiprina rezultatą ar galima paprastą? Nemažai jis kainuoja..
Atsakyti
QUOTE(LAURITA;) @ 2010 06 21, 01:41)
susidomėjau ir aš.. o kur mamytės panevėžyje perkate šitą alieju?  4u.gif

panevežyje kokoso aliejaus galima nusipirkti Respublikos gat,parduotuvėje priešais Masiulio knigyną, 4u.gif
Atsakyti
ačiū. net nežinojau kad ten kažkokia parduotuvė.. ax.gif o kokia ten parduotuvė yra? kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
Ten prieskonių ir aliejų parduotuvė. Bet ten kokosų aliejus lyg ir rafinuotas, kiek prisimenu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 21, 10:25)
Pas mane permatomas baltas aliejukas

Ir jis vadinasi? smile.gif
Atsakyti
As tai ir veida tepu...nors mano ir rieboka, ar gal tiksliau misri oda...tai man lb gerai smile.gif pries miega tai dabar kiekviena karta, o ryte kaip kada...kartais net pries pudra ji dedu ir man gerai smile.gif arba pavyzdziui jei varau su dviraciu is ryto, kai buna saule, irgi prisitepu, tai super smile.gif ir jau koki menesi naudoju (kartais is kvapu namu, kartais is sveiku produktu), ir nesiskundziu smile.gif oda kazkaip pagerejo, pagrazejo, paminkstejo...bet cia turbut kaip kam...man tinka, net ir keista atrodo, kai oda nera is prigimties sausa....bet gal kazkam netinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2010 06 24, 15:30)
As tai ir veida tepu...nors mano ir rieboka, ar gal tiksliau misri oda...tai man lb gerai smile.gif pries miega tai dabar kiekviena karta, o ryte kaip kada...

Mano lb sausa, bet bijau ekpermentuot, nes kai uzsikis poros, tai poto neatsveisiu doh.gif unsure.gif
Atsakyti