Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(ditax @ 2010 06 12, 21:42)
o as renkuosi tik rafinuota, nes jis isvalytas nuo bloguju priemaisu, kurios kaupiasi plaukuose, organizme ir t.t.
jau daug metu pasiskaitineju medicinine literatura ir manau, kad ta nedidele dalis naudingu medziagu, kuriu netenka aliejus rafinuojant, neprilygsta tam blogiui kuris kaupiasi plaukuciuose is nerafinuoto aliejaus....

Na, as taip pat domiuosi ir skaitau daug literaturos susijusios su "raw" judejimu smile.gif Rafinuojant aliejus netenka ne "nedidele dali naudingu medziagu", bet visu naudingu medziagu.. Nejaugi jus manote , kad salto spaudimo alyvuogiu aliejus (extra virgin) kenkia?
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 06 13, 12:33)
Tai matyt rafinuota turit  ax.gif  O del to plauku issausejimo tai gal jus paskui galva plaudama persistengiat, t.y., bandot visa alieju is plauku isplaut, kad plaukai butu svarus uz svaresnius biggrin.gif Man is pradziu taip budavo, ir viskas susitvarke kai pradejau ne taip "svariai" ta alieju isplaut biggrin.gif

drinks_cheers.gif as po aliejaus irgi plaukus plaunu "ne taip svariai"...tik viena karta sampunuoju biggrin.gif Seniau sampunuodavau du kartus ir alieju rezultato nelabai maciau. O vieno karto isplaut visiskai pakanka...galva nebuna riebaluota schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 13, 17:08)
drinks_cheers.gif  as po aliejaus irgi plaukus plaunu "ne taip svariai"...tik viena karta sampunuoju  biggrin.gif Seniau sampunuodavau du kartus ir alieju  rezultato nelabai maciau. O vieno karto isplaut visiskai pakanka...galva nebuna riebaluota  schmoll.gif

Tai va va biggrin.gif Trindavau as tuos plaukus po kelis kartus ir ne tik saknis, bet per visa ilgi, o paskui plaukai net cezedavo nuo tokio plovimo biggrin.gif Ir dar galvodavau, kad tie aliejai labiau kenkia nei padeda lotuliukas.gif O dabar, kaip priklauso, tik saknis gerai isplaunu, o visam ilgiui uztenka tu nubeganciu putu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, susiblūdinau visai biggrin.gif
Tai šlapius, švarius plaukučius tept ir tik šaknis ar kaip?
Nes galiukus alyvų aliejuku patepu
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 16, 07:56)
Mergaitės, susiblūdinau visai biggrin.gif
Nes galiukus alyvų aliejuku patepu

Jei plaukuciams nebuvo naudotos jokios formavimo priemones, tai kauke gali det ir ant sausu plauku.....o jei naudojai, laka, zele, putas, tada gerai issukuoji plaukucius, issiplauni su nedideliu kiekiu sampuno...isdziovini plaukus be dziovintuvo arba ant vos pradziuvusiu, dar dregnu tepi aliejus ir ant plaukuciu ir saknis. Vakar buvau kirpykloj, tai pasikonsultavus su kirpeja, siandien labai protinga lotuliukas.gif Ir saknis reikia maitint.....net gi tokias, kuriu saknys greitai susiriebaluoja. Mano plaukai prie saknu seniau labai greitai susiriebalindavo, o pats plaukas budavo sausas, bet kai pradejau trint aliejus i saknis, tai riebalavimasis susireguliavo unsure.gif Dabar neber tokios bedos unsure.gif Gal galvos oda buvo tiesiog dehidratuota....issausejus, o kad apsisaugotu isskirdavo didesni riebalu kieki nei istiesu reiketu g.gif Nes bent jau su veido oda pas mane taip pat buvo...visad galvojau, kad jinai riebi, naudodavau riebiai odai skirtas priemones, o pasirodo dariau tik meskos paslauga odai doh.gif Ja sausindavau , o ji "gynybai "" isskirdavo reibalus unsure.gif Tai kosmetologe pasake, kad oda dehitratavus ir jai reikia ne dziovinimo priemoniu, bet drekinimo....tada viskas ir susitvarke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 16, 08:56)

Aš tepu sausus galiukus, na per ilgį, šaknis tepu labai retai smile.gif
Atsakyti
O as priskiklausius reklamu ("galvos odos drekinimas yra graziu plauku paslaptis") sugalvojau tik saknis issitept aliejum lotuliukas.gif reklamos auka lotuliukas.gif bet visai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 16, 12:42)
Jei plaukuciams nebuvo naudotos jokios formavimo priemones, tai kauke gali det ir ant sausu plauku.....o jei naudojai, laka, zele, putas, tada gerai issukuoji plaukucius, issiplauni su nedideliu kiekiu sampuno...

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 16, 19:35)
Aš tepu sausus galiukus, na per ilgį, šaknis tepu labai retai smile.gif

Labai ačiū. Plaukams jokių putų, želių, nieko nenaudoju ir su fenu labai retai džiovinu. O aš skaičiau, kad pvz. Migdolų aliejų reik į šaknis trint. Bože, visai susimaišiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 17, 10:14)
Labai ačiū. Plaukams jokių putų, želių, nieko nenaudoju ir su fenu labai retai džiovinu. O aš skaičiau, kad pvz. Migdolų aliejų reik į šaknis trint. Bože, visai susimaišiau biggrin.gif

Nieko tu nesimaisai biggrin.gif Migdolu alieju gali trint i saknis ir pacius plaukus tept...kaip ir visus kitus aliejus. O tinka ant plauku labiau ar ant saknu, tai tik pati nuspresi .....nes cia jau kiekvienai individualiai 4u.gif Pvz. as alyvuogiu aliejaus negaliu tept saknu, nes net po plovimo jos lyg riebaluotos atrodo, o va migdolu , semenu, makadamiju ir net ricinos alieju tai drasiai tepliojuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 17, 11:50)
Nieko tu nesimaisai  biggrin.gif Migdolu alieju gali trint i saknis ir pacius plaukus tept...kaip ir visus kitus aliejus. O tinka ant plauku labiau ar ant saknu, tai tik pati nuspresi .....nes cia jau kiekvienai individualiai  4u.gif Pvz. as alyvuogiu aliejaus negaliu tept saknu, nes net po plovimo jos lyg riebaluotos atrodo, o va migdolu , semenu, makadamiju ir net ricinos alieju tai drasiai tepliojuos  biggrin.gif

Aš alyvuogių ant pačių plaukų, šaknis ricinų ir kitais paįvairinu wub.gif O kokosų aliejuką tik ant pačių plaukų?
Atsakyti
REIKIA PAGALBOS IŠ TŲ, KURIOS TURI KOKOSŲ ALIEJAUS!!!

Geras, nerafinuotas, šaltai spaustas kokosų aliejus atšildytas būna skaidrus kaip vanduo, o rafinuotas - gelsvos spalvos.
Taigi prašau parašyti savo išbandytų kokosų aliejų spalvą :>

Šiandien pirmą kartą pirkau kokosų aliejų iš vietinės ekologiškų produktų parduotuvės.
user posted image
Klausiau ar jis šaltai spaustas, organiškas... Atsakymas buvo teigiamas.
Bet, dėja, ištirpinus jis buvo gelsvos spalvos.

Prašau parašyti kai tik turėsit laiko. Nebūtina šildyti viso aliejaus, aš saviško dėjau į stikliuką tik šaukštą ir tirpinau šilto vandens vonelėje, Noriu nusipirkti gerą kokosų aliejų, bet nenoriu bandyti visų iš eilės, tad tikiuosi pagelbėsit :*

Daugiau apie tai galite sužinoti šiame video: http://www.youtube.c...h?v=ut2R1sdUohc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gedrėė: 17 birželio 2010 - 13:16
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 17, 11:35)
Aš alyvuogių ant pačių plaukų, šaknis ricinų ir kitais paįvairinu wub.gif O kokosų aliejuką tik ant pačių plaukų?

Ir ant plauku ir i saknis 4u.gif va cia paskaityk. Citata : "Plaukų kaukė – ištepti išsausėjusius, pažeistus plaukus ir/ar įmasažuoti į galvos odą, ir palaikyti per naktį. Ryte išplauti švelniu botaniniu šampūnu, pvz. “BEMA BioHair”
Atsakyti