Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(skaivuliukas @ 2010 06 12, 12:37)
na o as nesuprantu kas gi ne taip turiu ta kokosu alieju pabandziau naudoti ant odos,nes zinau, kad gerai drekina efekto jokio....! hmmm tai gal as kokia padielka isigijau unsure.gif

tikrai keista.. o koks jusu aliejus? As pirkau is sveiku produktu nerafinuota.. tikrai ir kvepia, ir drekina ir t.t neturiu nusiskundimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 birželio 2010 - 13:52
QUOTE(amber123 @ 2010 06 12, 14:23)
tikrai keista.. o koks jusu aliejus? As pirkau is sveiku produktu nerafinuota.. tikrai ir kvepia, ir drekina ir t.t neturiu nusiskundimu

drinks_cheers.gif
Ir tikrai labai gerai drėkina - čia kurią dieną nusvilau saulėj, tai odą net tempė, kuo tepiau niekas nepadėjo, tada pasičiupau kokosų aliejų - kuo puikiausiai sudrėkino odą, tempimo jausmas dingo, kvapas taip pat yra thumbup.gif
Atsakyti
geras ir nerafinuotas kokosų aliejus neturi stipraus kvapo. Jei jau labai saldžiai kvepia ir jaučiasi per 10 metrų, vadinasi nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2010 06 12, 15:50)
geras ir nerafinuotas kokosų aliejus neturi stipraus kvapo. Jei jau labai saldžiai kvepia ir jaučiasi per 10 metrų, vadinasi nieko gero lotuliukas.gif

tai nieks nesako, kad kvepia per 10m.. smile.gif bet as asmeniskai uzuodziu kokosu kvapa.. nors pvz drauge nieko nejaucia.. cia dar ir nuo uosles priklauso
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2010 06 12, 15:50)

Nereikia žodžių iškreipt mirksiukas.gif
Kalba eina tiesiog apie tai yra kvapas, ar nėra - maniškis turi kvapą, aš puikiai užuodžiu, nors ir ne už 10 metrų cool.gif
Atsakyti
Siaubas, pas mane namie taip karšta, žiūriu, kad ištirpęs aliejus, kaip vandenukas doh.gif ar susitings įdomu jis? Gal į šaldytuvą įdėti? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 12, 18:42)
Siaubas, pas mane namie taip karšta, žiūriu, kad ištirpęs aliejus, kaip vandenukas  doh.gif  ar susitings įdomu jis? Gal į šaldytuvą įdėti?  unsure.gif  biggrin.gif

Nepanikuojam, ikvept-iskvept biggrin.gif pas mane jis irgi pastoviai suskysteja jei tik silciau.. ir poto vel sustingsta.. ir atrodo kaip naujas lotuliukas.gif thumbup.gif tepu ir suskystejusi.. nieko tokio gi, vis tiek delnuose ar taip ar taip susyla 4u.gif
Atsakyti
aistuliaa, nedėk geriau jo į šaldytuvą. Tai, kad jis ištirpo, nėra blogai, daug kam dabar taip tokiu oru. O va ta nuolatinė temperatūrų kaita karšta - šalta gali ir neišeiti į gera.
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 06 12, 12:29)
drinks_cheers.gif
Ir tikrai labai gerai drėkina - čia kurią dieną nusvilau saulėj, tai odą net tempė, kuo tepiau niekas nepadėjo, tada pasičiupau kokosų aliejų - kuo puikiausiai sudrėkino odą, tempimo jausmas dingo, kvapas taip pat yra  thumbup.gif

As dar pastebejau, kad man neliek riebumo pojucio juo issitepus, kas labai patinka ax.gif thumbup.gif

QUOTE(uoga22 @ 2010 06 12, 13:50)
geras ir nerafinuotas kokosų aliejus

Na, bet tai kokia esme naudoti rafinuota kokosu alieju, juk visas geris yra "mires" ..
Tuomet reiskia, kad ir paprastu rapsu aliejumi galima tepti oda, nes pamaitins g.gif biggrin.gif Beto tas kvapas ir pasako, kad aliejus "gyvas"

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 12, 16:42)
Siaubas, pas mane namie taip karšta, žiūriu, kad ištirpęs aliejus, kaip vandenukas  doh.gif  ar susitings įdomu jis? Gal į šaldytuvą įdėti?  unsure.gif  biggrin.gif

Taip ir turi buti mirksiukas.gif ant mano stiklainiuko raso, kad kietas buna iki +18, o skystas tampa virs +24 laipsniu
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 12, 19:47)
As dar pastebejau, kad man neliek riebumo pojucio juo issitepus, kas labai patinka  ax.gif  thumbup.gif
Na, bet tai kokia esme naudoti rafinuota kokosu alieju, juk visas geris yra "mires" ..
Tuomet reiskia, kad ir paprastu rapsu aliejumi galima tepti oda, nes pamaitins  g.gif  biggrin.gif  Beto tas kvapas ir pasako, kad aliejus "gyvas"
Taip ir turi buti  mirksiukas.gif  ant mano stiklainiuko raso, kad kietas buna iki +18, o skystas tampa virs +24 laipsniu

o as renkuosi tik rafinuota, nes jis isvalytas nuo bloguju priemaisu, kurios kaupiasi plaukuose, organizme ir t.t.
jau daug metu pasiskaitineju medicinine literatura ir manau, kad ta nedidele dalis naudingu medziagu, kuriu netenka aliejus rafinuojant, neprilygsta tam blogiui kuris kaupiasi plaukuciuose is nerafinuoto aliejaus....
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 06 12, 23:42)
o as renkuosi tik rafinuota, nes jis isvalytas nuo bloguju priemaisu, kurios kaupiasi plaukuose, organizme ir t.t.
jau daug metu pasiskaitineju medicinine literatura ir manau, kad ta nedidele dalis naudingu medziagu, kuriu netenka aliejus rafinuojant, neprilygsta tam blogiui kuris kaupiasi plaukuciuose is nerafinuoto aliejaus....

Pirmą kartą tokią nesamonę girdžiu.
Atsakyti
QUOTE(skaivuliukas @ 2010 06 12, 12:37)
na o as nesuprantu kas gi ne taip turiu ta kokosu alieju pabandziau naudoti ant odos,nes zinau, kad gerai drekina efekto jokio....! tada bandziau nat plauku,tiesa pasakius po keliu kartu mano plaukai dar labiau issausejo,galiukai kaip stagarai...hmmm...nesuprantu nieko,bet vienas dar keistas dalykelis kad manasis aliejus visiskai neturi jokio kvapo(kaip ce visos raso,kad nerealus kokosu kvapas)...hmmm tai gal as kokia padielka isigijau unsure.gif

Tai matyt rafinuota turit ax.gif O del to plauku issausejimo tai gal jus paskui galva plaudama persistengiat, t.y., bandot visa alieju is plauku isplaut, kad plaukai butu svarus uz svaresnius biggrin.gif Man is pradziu taip budavo, ir viskas susitvarke kai pradejau ne taip "svariai" ta alieju isplaut biggrin.gif
Atsakyti