Įkraunama...
Įkraunama...

Kokoso riešutų aliejus

QUOTE(amber123 @ 2010 06 01, 11:16)
Sorry dar uz OT, bet kuris is siu isvardintu labiausia drekina?  4u.gif  4u.gif

Labiausiai giriamas tai lazdyno riešutų aliejus. Pati jį irgi ketinu įsigyti smile.gif jojobos taip pat, ir ne tik veidui. Šiaip, apie visus šiuos atsiliepimai yra geri, tai net nežinau kuris būtent geriausias smile.gif

Jūtare, niekas neteigia, kad tikrai jis netinkamas absoliučiai visoms. Žinoma, yra išimčių kaip, kad esate jūs. Bet dažniausiai nepatariama jį naudoti viedui ir tiek.
Atsakyti
Mano sausai ir jautriai odai jis tinka smile.gif
Atsakyti
Na ka, trecia diena naudoju alieju kokosu plauku galiukams ir ka, kol kas tinka ir patinka.. plaukai tokia prisigere dregmes atrodo, sveiki wub.gif naudosiu ir toliau, tikiu plaukuciai atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Aš į savaitę kartą tepu, patinka 4u.gif
Atsakyti
kokosų veidui tikrai netinka, na bent jau man taip sakė pardavėja..
aš tai naudoju kūnui, nerealiai kvepia, net norisi nusikąsti ranką biggrin.gif
p.s. ir nuo uodų atbaido smile.gif
veidui kuo puikiausiai naudoju lazdynų, daug panelių jį giria smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 03 birželio 2010 - 14:20
QUOTE(bamba @ 2010 06 01, 11:13)
nu nedrisčiau aš taip.... man būtent nuo jo ir atsirado inkštirai, tai jei tepsiu gal dar daugės unsure.gif  dabar jį tik plaukams naudoju, tai plaukams man tikrai labai patinka thumbup.gif

Na, nezinau, asmeniskai man spuogeli greiciau "istraukia" ar kaip cia issireiksti smile.gif
Dar man patinka pasidaryti namini kuno sveitikli is kokosu aliejaus ir cukraus, oda gerai pasimaitina ir skaniai kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 04, 18:11)
Na, nezinau, asmeniskai man spuogeli greiciau "istraukia" ar kaip cia issireiksti  smile.gif
Dar man patinka pasidaryti namini kuno sveitikli is kokosu aliejaus ir cukraus, oda gerai pasimaitina ir skaniai kvepia  rolleyes.gif

cukrų galima pakeisti kava ir įdėti medaus wink.gif
laabai skaniai kvepia ir celiulito profilaktikai super thumbup.gif
Atsakyti
Galiu parekomendoti nueiti i specializuota aleju parduotuve, ir nupirti rafinota kokosu aleju, jisai toksai baltas bus, mano plaukai iki peciu ir labai sausi, slenka, pradejau nauduoti tai padeda labai, ne is pirmo karto aisku, bet po antro tai tikrai jau jauciasi rezultatas. As paemu viena stalo sausteli rafinoto alejaus, truputi sildau kad jisai taptu skistas ir tepu ant sausu plauku, po to su reta suka sukoju, gad alejus gerai pasiskirtu ant plauki be to ir masazas galavai ir plaukams yra labai gerai, nu va ir po to uzsimaunu maisiuka ant galvos, arba maudimo kupure, ir rankslosti, ir vaikstu apie 2 valandas, galima taip ir nakciai eiti miegot... laikimo trukme nuo 20 min iki kiek nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena P. @ 2010 06 09, 15:14)

Rafinuotas aliejus skirtas labiau kepimui, nei plaukų priežiūrai. Geriausiai visas savybes išlaikę yra NErafinuoti aliejai.
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 09, 13:52)
Rafinuotas aliejus skirtas labiau kepimui, nei plaukų priežiūrai. Geriausiai visas savybes išlaikę yra NErafinuoti aliejai.

Tiesa sakote, reiktu rinktis kaip tik nerafinuota, tai reiskia, kad jis neapdirbtas, kitaip sakant "raw"
Atsakyti
na o as nesuprantu kas gi ne taip turiu ta kokosu alieju pabandziau naudoti ant odos,nes zinau, kad gerai drekina efekto jokio....! tada bandziau nat plauku,tiesa pasakius po keliu kartu mano plaukai dar labiau issausejo,galiukai kaip stagarai...hmmm...nesuprantu nieko,bet vienas dar keistas dalykelis kad manasis aliejus visiskai neturi jokio kvapo(kaip ce visos raso,kad nerealus kokosu kvapas)...hmmm tai gal as kokia padielka isigijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skaivuliukas @ 2010 06 12, 12:37)
na o as nesuprantu kas gi ne taip turiu ta kokosu alieju pabandziau naudoti ant odos,nes zinau, kad gerai drekina efekto jokio....! tada bandziau nat plauku,tiesa pasakius po keliu kartu mano plaukai dar labiau issausejo,galiukai kaip stagarai...hmmm...nesuprantu nieko,bet vienas dar keistas dalykelis kad manasis aliejus visiskai neturi jokio kvapo(kaip ce visos raso,kad nerealus kokosu kvapas)...hmmm tai gal as kokia padielka isigijau unsure.gif

gal koki rafinuota? ar siaip su kokiais priedais? rolleyes.gif
Atsakyti